Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΟΡΘΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ


 Ο Ερμής στις 10/11 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού σε ορθή φορά πλέον σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 01/12 και αυτό θα επιταχύνει τις εξελίξεις και θα επιφέρει αρκετές δυσκολίες .
Η μετακίνηση ανοίγει δρόμος σκοτεινούς. Κρυφά και απόκρυφα, επιθυμίες και ευχές, τηλέφωνα και Ίντερνετ, συζητήσεις και επαφές, χρήματα και αισθήματα σε μία δόση παράνοιας και κρυφών ευκαιριών.
Για τα ζώδια του Καρκίνου, Ιχθύ, Αιγόκερου και Παρθένου αρκετά θετικά τα πράγματα για τα ζώδια του Σκορπιού, Υδροχόου, Λέοντα και Ταύρου του πρώτου κυρίως δεκαημέρου αρκετά προβληματική και ταυτόχρονα επεισοδιακή, ενώ για τα άλλα δεκαήμερα πιο λειτουργική.
Θα ακολουθηθεί ο δρόμων των κρυμμένων μυστικών και των επεισοδιακών λύσεων μια που η επιλογή του " ντετέκτιβ " πάνω σε μυστικά ερωτικού περιεχομένου θα είναι εμφανής. Εδώ χρειάζεται αρκετή προσοχή στους χειρισμούς μια που η εσωτερική σκέψη του Σκορπιού είναι ανατρεπτική έως βλαπτική. Κρυφά μηνύματα και επικοινωνίες έχουν χαρακτήρα κυρίως σεξουαλικό, όπως και συζητήσεις πάνω σε συμφωνίες με οδηγό το χρήμα. 
Πολύ παρασκήνιο, ίντριγκα, ζήλεια, κτητικότητα, " μαύρη σκέψη " δεν πρέπει να κυριαρχήσουν επουδενί γιατί στην καλύτερη περίπτωση θα προξενήσουν ψυχολογική βλάβη και στην χειρότερη εκδίκηση.
Είναι καλή εποχή για αναζήτηση μέσω της Ψυχολογίας, των Μέντιουμ, επίσκεψη σε ψυχιάτρους - ψυχολόγους, ερωτικές παρορμήσεις, οικονομικές διεκπεραιώσεις με ασφαλιστές, λογιστές, κληρονομικά, δάνεια κ.τ.λ.
Χρειάζεται ώριμη σκέψη χωρίς προκαταλήψεις και εμμονές, καλή διάθεση, επιθυμία για συζήτηση βάση ώριμων σκέψεων και αποφυγή υπόγειων διαδρομών, σκοτεινών κύκλων, μαγικών επιδράσεων, ψυχολογικών επιβολών.

Η Επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού κάνει θετικές στην πλειοψηφία όψεις:

  •  17/11 Ερμής αντίθεση Ουρανός R
  •  24/11 Ερμής τρίγωνο Ποσειδώνας R
  •  27/11 Ερμής εξάγωνο Πλούτωνας 
  •  29/11 Ερμής εξάγωνο Δίας
  •  30/11 Ερμής εξάγωνο Κρόνος


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου