Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 15/11

 


Η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα με τετράγωνο από τις 13 Νοεμβρίου έως και τις 17 Νοεμβρίου.
Μια όψη έντονου πάθους, εκδίκησης, παράδοσης και ακραίων ενεργειών. 
Ψάχνεις να βρεις ένα πάθος που δεν υπάρχει ή αν υπάρχει εκδηλώνεται μέσα σ' ένα δάκρυ. Ένα συναισθηματικό παιχνίδι, εκκεντρικό και αποτρόπαιο, ένας αγώνας επιβολής με σκοπούς σκότους, αρνητικών δυνάμεων που δεν μπορούν να προσδιοριστούν. 
Το πως θα πορευτείς εξαρτάται από ενδογενείς παράγοντες και ποια είναι τα όπλα σου. Αν χρησιμοποίησης, ζήλια, εμμονή, κτητικότητα τότε θα πετύχεις τα αντίθετα αποτελέσματα  από τους σκοπούς σου. 
Εμπλέκοντας την αχαλίνωτη σεξουαλικότητα κάτι μπορεί πρόσκαιρα να πετύχεις, μέχρι που να βγει στην επιφάνεια το αρνητικό προσωπείο και τώρα πάμε για οδυνηρές διαδρομές. Μπορεί όμως να προκύψει και μία σχέση που να έχει εν αρχή το συναισθηματικό ερωτισμό ή το '' ερωτικό DNA '' μέσα από αδιάβατους δρόμους υποδούλωσης.
Μια μοιραία έλξη που σε οδηγεί σε δρόμους όπου επικρατεί το χάος του ερωτισμού, η κυριαρχία του ενός ή του άλλου και οτιδήποτε σκοτεινό και παράλογο. 
Δεν παίζουμε εδώ!
Εν αρχή όλα είναι μέσα σε μια φάση ακραίου που να δείχνει παραδείσους στην πορεία όμως μοιάζει με κόλαση. 
Προσπάθησε λοιπόν να χαλιναγωγήσεις αυτό το '' μυστηριακό έρωτα '' πριν σε παρασύρει σε δρόμους σκοτεινούς και τότε η μοίρα σου επιφέρει το κτύπημα, το οποίο δεν θα ξεχάσεις ποτέ. 
Η όψη αυτή επηρεάζει το Παρορμητικό Σταυρό για όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 20η έως την 25η μοίρα.


Πλουτώνιος
Ειδικός Συνεργάτης του Tarosofos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου