Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ..Η ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ.

Ο Πλούτωνας είναι ο Πλανήτης οποίος αλλάζει τη ζωή των Κριών, Καρκίνων,  Ζυγών, Αιγόκερων...

   Έχει ένα ρόλο να γκρεμίζει όλο το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στην παιδική ηλικία και δεν είναι δυνατόν να αποκοπεί .Σε όσους έχει κάνει Διέλευση από τον ήλιο, σελήνη, ωροσκόπο και άλλους πλανήτες το γνωρίζουν ενώ οι άλλοι ας προετοιμαστούν .
      Τις περισσότερες φορές η επίδραση αυτού του πλανήτη δημιουργεί μέγιστες δυσκολίες χωρίς αποφυγή . Θεωρείται ο πιο έξω καρμικός πλανήτης αυτό που μας δείχνει με καθαρό τρόπο την μεταθανάτια ζωή καθώς και την επόμενη ενσάρκωση .
        Σε κάθε ζώδιο του Παρορμητικού  Σταυρού φέρνει διαφορετικά καθοριστικά γεγονότα, γεγονότα που υποφέρουν αλλά μας δίνουν και την αρχή ενός κύκλου, έστω με επώδυνο τρόπο . Πολλά άτομα πιστεύουν ότι θα περάσουν ανώδυνα αυτή την Διέλευση του Πλούτωνα και είναι απροετοίμαστοι  σε όλες τις δυσκολίες και σε όλη την έκταση στο Δύσκολο δρόμο που πρέπει να διανύσουν.
      Από το 2008 μπήκε στο ζώδιο του Αιγόκερω και έχει φέρει τεράστιες αλλαγές όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε Παγκόσμιο . Οι αιτίες της κρίσης είναι η έλευση του Πλούτωνα από το μικρόβιο της εξουσίας, με αποτέλεσμα οι εντολοδόχοι να έχουν ετοιμάσει ακριβώς ένα " θανατηφόρο σχέδιο " για να επικρατήσει πάνω στο λαό που υποφέρει .
     Συμβουλή για την διέλευση του Πλούτωνα δεν μπορεί να δοθεί, καθώς σε άλλους συναντάμε πολύ μεγάλη δυσκολία, σε άλλους μικρότερη που κυρίως είναι σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς ως κυβερνήτης του όγδοου οίκου, κτυπά κατευθείαν στη ψυχή και κατά συνέπεια και στη ψυχολογία .

Ας δούμε τις επιδράσεις στα τέσσερα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

Στους Κριούς αλλάζει όλο το επαγγελματικό και κοινωνικό πλαίσιο αφού κάνει μια διέλευση από το 10ο οίκο  που αντιπροσωπεύει το Μεσουράνημα .

Στους Καρκίνους με τη διέλευση από τον έβδομο οίκο τους επιφέρει πολλές αλλαγές όσον αφορά τις σχέσεις τις επαγγελματικές, ερωτικές, γάμου .

Στους Ζυγούς έχουμε αλλαγή σε όλο το οικογενειακό οικοδόμημα,  στην ακίνητη περουσία καθώς και στην ασφάλεια που νιώθουν, καθώς η διέλευση από το τέταρτο οίκο είναι το προσωπικό πάτημα  πάνω στη γη, δηλαδή ποια σταθερότητα έχουμε απέναντι στις δυσκολίες .

Τέλος στους Αιγόκερους με τη Διέλευση που γίνεται πάνω στον Ήλιο τους έχουμε  ριζικές αλλαγές καθώς αλλάζει όλος ο σκοπός της ζωής τους και η μέχρι τώρα η ατομική τους διαμόρφωση . Εδώ έχουμε μια απότομη αλλαγή η οποία είναι κάτω αλλά με μία αναζωογόνηση μετά από ένα επώδυνο τρόπο .

Η διέλευση του Πλούτωνα από τα ζώδια πρέπει να μας τρομάζει, αλλά πρέπει και ταυτόχρονα να γνωρίσουμε επειδή λειτουργεί ο νόμος των αντιθέσεων, Αν υπάρχει ένα εμπόδιο πολύ μεγάλο, μετά παρουσιάζεται μία μεγάλη ευκαιρία για την αναγέννηση για την αναμόρφωση , για να λύσουμε όλα τα υπαρκτά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την παιδική μας ηλικία.

      Είναι μια πρώτη ένδειξη για να δούμε όλα τα γεγονότα και όλες τις αμαρτίες της προηγούμενης ζωής καθώς και την έλευση στο νέο κόσμο με τις αντίστοιχες εμμονές. Που λειτουργούν εναντίον μας αλλά και ταυτόχρονα έχουν ένα θεραπευτικό λόγο ώστε να περάσουμε από αυτήν της δυσκολία και να επανέρθουμε σε ένα δρόμο που έχει χαράξει το σύμπαν για το Πεπρωμένο μας .

ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ, ΣΕΛΗΝΗ, ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΩΔΙΑ.

ΣΗΜ:Αυτή την στιγμή κινείται στο δεύτερο δεκαήμερο των παραπάνω Ζωδίων μεταξύ 14" και 16".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου