Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΤΟΞΟΤΗ: ΑΝΤΕΧΩ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ...?

Η διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Τοξότη έχει μια μέγιστη ισχύ καθώς διέρχεται από Ζώδιο της Φωτιάς. Εκεί  δημιουργεί δύο πρόσωπα, το ένα που είναι το περιπετειώδης και το άλλο το ισχυρογνώμων . Εξαρτάται από τις όψεις του γενέθλιου χάρτη για να διακρίνουμε την κυρίαρχη άποψη, όμως η σύνοδος μεταξύ του Άρη και του Κρόνου δεν δίνει ελπίδες .

       Ο Άρης διαπερνά ως προσωπικός πλανήτης τα ζώδια ανάβοντας την φωτιά της Έκρηξης -- Έναρξης. Εδώ σε σύνοδο με τον Κρόνο προσπαθεί να ακολουθήσει μια πιο ηθική διάσταση που υπολογίζει ο Κρόνος . Θέλει να δώσει μια ενέργεια ανύψωσης αλλά το καρμικό χρέος = Κρόνος δίνει αυτό που επιτάσσει το Σύμπαν  .               Σε παγκόσμιο επίπεδο τα πάντα ανατρέπονται με βάση τις εξουσίες . Οι εστίες του κρυφού πολέμου αναφλέγονται και το άγριο του σήμερα γίνεται  αγριότητα. Ο θρησκευτικός πόλεμος συνεχίζεται με πρόσθετη έκρηξη και τα ζητήματα παιδείας, δικαιοσύνης, ταξιδιών αναζωπυρώνονται .
      Βλέπω στην πατρίδα μας να ξεκινά ένας πόλεμος μεταξύ κάποιον που θεωρούνται αναρχικοί με το θρησκευτικό στοιχείο . Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι αντιμετώπισης, καθώς ο Κρόνος από τον Τοξότη που αναφλέγεται τώρα με τον Άρη, δημιουργεί πρόσθετες δυσκολίες .
     Οι μετανάστες Θα δημιουργήσουν και αυτή ένα πρόβλημα καθώς η Τουρκία δεν ελέγχει πλέον τις μεταναστευτικές ροές ως αντίποινα στο δυτικό πολιτισμό . Η κυβέρνηση χωρίς σχέδιο και σκεπτικό, βαδίζει ολοταχώς στα βράχια. Οι απειλές είναι πολλές στο εσωτερικό πεδίο, αλλά λόγω του καλοκαιριού οι ανησυχίες είναι μειωμένες, αλλά από το Σεπτέμβριο αρχίζουν τα δύσκολα .

     Σε προσωπικό επίπεδο η όψη επηρεάζει το αντρικό πρότυπο . Οπότε ο Άρης σε ζώδιο της φωτιάς προσπαθεί να κυριαρχήσει πάνω στο γυναικείο ίνδαλμα με λάθος τρόπο . Ψάχνει για το ισχυρό τρόπο , δημιουργεί μια παρατεταμένη έκρηξη, στρέφεται σε ότι θεωρεί πιο εύκολο στόχο στο γυναικείο φύλο. Οι γυναίκες εκπλήσσονται με αυτή την ισχυρή δόση αντρισμού με τον Άρη στον Τοξότη, καθώς και μία ισχυρογνωμοσύνη από τον σύζυγο -- σύντροφο, που δεν μπορούν να καταλάβουν την προέλευση της .
      Ανάλογα με το ζώδιο λοιπόν και με τον ωροσκόπο, θα παρατηρήσουμε κάποια γεγονότα τα οποία δεν θα είναι ούτε εύκολα, ούτε διαχειρίσιμα . Κάποια ζώδια θα βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση, καθώς η όψη του Άρη σύνοδο Κρόνου θα διαπερνά τομείς που είναι βασική για τη ζωή τους . Έτσι λοιπόν για κάποια ζώδια που θα τα πούμε παρακάτω, χρειάζεται μια αυξημένη εγρήγορση όσον αφορά τους τομείς που κάνει διέλευση ο Άρης .

Προβλέψεις για τα ζώδια :

Το ζώδιο που χρειάζεται τη μέγιστη προσοχή είναι Ο Τοξότης καθώς η σύνοδος Άρη με Κρόνο γίνεται πάνω στο 1οίκο. Κάθε διέλευση που γίνεται σε αυτό το οίκο φέρνει αλλαγές στο προφίλ, αλλά επειδή είναι και ο πρώτος γωνιακός οίκος σε πολλούς τομείς, όπως και σε θέματα υγείας . Τα παραπάνω ζητήματα αφορούν και τους αντίστοιχους ωροσκόπους στο Τοξότη καθώς και σε όσους έχουν πλανήτες σε αυτό το ζώδιο .

Το άλλο ζώδιο που βάλλεται από αυτή την όψη  είναι το ζώδιο του Καρκίνου καθώς υπάρχει διέλευση από τον 6 οίκο που είναι για μένα πάρα πολύ σημαντικός καθώς Αφορά ζητήματα Υγείας και εργασίας .

Επίσης το άλλο ζώδιο που θέλει αυξημένη προσοχή είναι οι Δίδυμοι καθώς η σύνοδος Άρη Κρόνου περνάει από τον 7 οίκο που συμβολίζει τις επαγγελματικές και τις ερωτικές τους Σχέσεις .

Οι Ιχθείς βάλλονται και αυτή, καθώς η όψη αφορά το 10 οίκο που έχει σχέση με το επαγγελματικό και κοινωνικό τους πλαίσιο. Να μην ξεχνάνε ότι έχουν να αντιμετωπίσουν και την όψη Ποσειδώνα Τετραγώνου Κρόνου που είναι μία όψη η οποία φέρνει ψυχολογικά βάρη .

Άλλο ένα ζώδιο που θα έχει δυσκολίες είναι οι Αιγόκεροι καθώς αυτή η διέλευση γίνεται από τον 12 οίκο, τον πιο ψυχολογικό, που αφορά πάρα πολύ τα θέματα της ψυχολογίας, τους κλειστούς χώρους που κινούνται, καθώς και διάφορα θέματα ψυχολογικής υφής .

Επίσης οι Παρθένοι  καθώς αυτή η διέλευση γίνεται στον 4 οίκο που αφορά θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, με την ακίνητη περιουσία καθώς και με την προσωπική τους ασφάλεια. Παρότι ο Δίας είναι πάνω τους, το τετράγωνο του Ποσειδώνα Με τον Κρόνο δεν τους αφήνει να βιώσουν τα μέγιστα οφέλη .

Οι Σκορπιοί πρέπει να δώσουν επίσης προσοχή στα οικονομικά τους, καθώς γίνεται διέλευση από το 2 οίκο τον υλικό, που αφορά τα χρήματα που έρχονται μέσα από την προσωπική τους εργασία .

Η όψη αυτή την βιώσουν  περισσότερο οι άνδρες οπότε χρειάζεται από αυτούς περισσότερη προσοχή . Οι γυναίκες θα νιώσουν ένα βάρος από την ανδρική δυσκολία του μήνα, οπότε πρέπει να δείξουν συναίνεση και ήπια συγκατάβαση όσον αφορά τις αντρικές εμμονές.

Σε κάποιες καταστάσεις δεν είναι εύκολη η διαχείριση, καθώς ο Κρόνος Καρμικός πλανήτης έχει να δώσει λύσεις καθώς ο χρόνος έχει φτάσει στο μέγιστο βαθμό Αποδοχής . Οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες, αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά καθώς όλα αυτά είναι Συμπαντικά μηνύματα πως κάποια πράγματα πρέπει να τελειώσουν .

Οι Κριοί και οι Λέοντες είναι οι πιο ευνοημένοι...

*  Πολλοί Αστρολόγοι δέχονται την άποψη ότι ο Άρης συμβολίζει τον Σύντροφο. Για μένα συμβολίζει και τον σύζυγο μαζί με τον Ήλιο αλλά και τον σύντροφο. Στην κοινωνική πραγματικότητα "σύζυγος " είναι και ο σύντροφος.

Σε κάθε Διέλευση δίνουμε βαρύτητα πρώτα στον ωροσκόπο, μετά στο δίπολο Ήλιου -- Σελήνης, στους αντίστοιχους κυβερνήτες πλανήτες,  στο Μεσουράνημα και τέλος στους πλανήτες που είναι στον Τοξότη και κυρίως σε γωνιακούς οίκους **

** Τα παραπάνω είναι ένα " μάθημα " για όσους αγαπούν την Αστρολογία και θέλουν να αποκτήσουν περαιτέρω γνώσεις....







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου