Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!

Μια απαίτηση μια φίλης είναι να ασχοληθώ με τις Καρμικές Σχέσεις της ζωής μας. Είναι μια πρόκληση για μένα, γιατί είναι ένα θέμα δύσκολο να εξηγηθεί, αφού το Κάρμα έχει αναλυθεί πολλαπλώς αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί πλήρως.
   Δεν θα ανατρέξω σε εξηγήσεις που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα αλλά θα περιγράψω πως βιώνεται μια Καρμική Σχέση στο Τώρα.

   Καταρχήν μια τέτοιου είδους σχέση πρέπει να περιλαμβάνει την ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ δηλαδή το άτομο εκείνο που συμπληρώνει τον άλλον μας εαυτό. Είναι ο Εσωτερικός εαυτός που κατευθύνει τις αισθήσεις, τα όνειρα, τα θέλω, τα συναισθήματα , τις υπερβολές. Ο Εσωτερικός Εαυτός μας γνωρίζει, είναι μέσα στο Παιχνίδι της ζωής πριν από Εμάς, μας ελέγχει και μας κατευθύνει όταν αυτός έχει αφεθεί σε λειτουργία Πεπρωμένου. Αυτός δημιουργεί το περίγραμμα της τέλειας σχέσης, γνωρίζει όλες τις αισθητικές περιγραφές και το άγνωστο μεγαλείο του άλλου ατόμου. Εμείς απλώς λειτουργούμε ως δέκτες και πομποί, αναγνωρίζοντας με αυτό που λέμε " με την πρώτη ματιά " το άτομο που για αρχή μας εντυπωσιάζει.



Ο δρόμος της Ολοκλήρωσης είναι σχετικά μικρός, καθώς οι κινήσεις που γίνονται και από τους δύο είναι συμβατές με την Ονειρική έννοια που έχει ορίζει ο εσωτερικός μας εαυτός σύμφωνα με τις επιταγές της ΨΥΧΗΣ. Το ΑΓΓΙΓΜΑ ΨΥΧΗΣ είναι το λυτρωτικό και αναγεννησιακό πεδίο που ολοκληρώνει την Καρμική Σχέση. Η ΨΥΧΗ του ατόμου ακουμπά και κλειδώνει τον γήινο προορισμό της, καθώς συναντά μια Αδελφή Ψυχή που ανήκουν στο ίδιο συμπαντικό πεδίο Μύησης. Είναι μια συνάντηση που έρχεται από μακριά, πηγαίνει μακριά, είναι μια συνάντηση που έχει ξαναγίνει στο Πίσω Χρόνο, σε άλλους τόπους ,ρόλους, ίσως και συμπαντικό πεδίο αναγνώρισης και τώρα ξαναγεννιέται,για να οδηγηθεί σε μια Έξαψη συναισθημάτων, ορμών, μαγνητικών πεδίων, απάτητων μονοπατιών και να ολοκληρωθεί στο φυσικό της χώρο τον ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ.


      Ο Παράδεισος στο γήινο περιβάλλον βιώνεται με την επαφή ενός χεριού με το άλλο και το σύμπλεγμα Ήλιου, Φύσης, Αέρα, με την Επαφή των δύο μας γειώνεται με το μαγνητικό πεδίο της γης. Η Γη που είναι η Μητέρα του σύμπαντος μας υποδέχεται μέσα στην μήτρα της για να ξαναγεννηθούμε, να ζήσουμε ξανά τα πρωτόγνωρα αρχικά συναισθήματα πριν το αμαρτωλό παράπτωμα των πρωτόπλαστων και να εξαχνιστούμε στο Τώρα.
   Θα έχετε παρατηρήσει πως οι Καρμικές Σχέσεις δεν υπόκεινται σε κοινωνικές παραδοχές για ηλικίες, κοινωνικό στάτους, μορφωτικό επίπεδο, εμφάνιση προσώπων, αλλά μοιάζουν ανόμοιες που λειτουργούν ως αντίθετοι πόλοι αρνητικού - θετικού για να μπορέσει να λειτουργήσει το μαγνητικό πεδίο της Καρμικής συνεύρεσης με το γήινο ξανασυναπάντημα. Μοιάζει στα μάτια των άλλων ως αφύσικες ή μη συμβατές και μόνο τα ανώτερα αφύπνισης άτομα προχωρούν στην διάγνωση τους με τρόπο παραδοχής και εξύψωσης.
    
Η επαφή των αδελφών ψυχών είναι αυτό που προσδιορίζει την καρμική σχέση, είναι ένας οδηγός Παραδείσου πριν τους Άλλους μέσα από άγραφους νόμους αισθητικής και συναισθηματικής ολοκλήρωσης. Είναι το Όνειρο, είναι ένα θεϊκό δώρο για κάποιους που το Σύμπαν τους χρωστά, για κάποιους που τράβηξαν ένα δρόμο ζωής πιστεύοντας σε ψυχικές αναζητήσεις και ψυχικές αλήθειες.
     Είναι τα Παιδιά του Σύμπαντος που ως εκλεκτοί δέχονται αυτή την καρμική επιρροή για να μεταφέρουν το μήνυμα ως Άλλοι Άγγελοι....
       Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΣΩΖΕΙ ΨΥΧΕΣ....
Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΕΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ..

    Το κείμενο γράφτηκε κατόπιν φιλικής απαίτησης ενός σπάνιου κοριτσιού... Της Ευαγγελίας Αβραάμ... Που σίγουρα θα το βιώσει γιατί είναι μια Υπέροχη Ψυχή...
     Αφιερώνεται στην Μιράντα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου