Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ..ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Από το 2008 με την έλευση του Πλούτωνα στον Παρορμητικό Σταυρό ( Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και με την επακόλουθη είσοδο του Ουρανού το 2011 τα ζώδια αυτά βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα. Είναι μια διαδικασία όπου το άτομο μεταμορφώνεται σε ζωντανό πτώμα μέσα από μια επαναλαμβανόμενη διαδικασία διάψευσης στιγμών και σχεδίων.

     Ο Πλούτωνας που εκπροσωπεί τον Άδη των αρχαίων χρόνων λειτουργεί σαν τιμωρός επί της γης, σε μοτίβο θανάτου. Ζητά να εισέλθεις ζωντανός στο κάτω κόσμο να αφήσεις  ότι σε ακολουθεί από προηγούμενες ζωές και παιδικά τραύματα και με μοχλό την ψυχική σου εξόντωση να ξαναγεννηθείς ως άλλο άτομο, σε οποιαδήποτε ηλικία και αν σε πετύχει.
    Πολλοί με ρωτούν να τους δώσω απαντήσεις όσο γίνεται πιο ευχάριστες και αισιόδοξες. Σε σχέση με την πεπατημένη αστρολογική διάλεκτο " μίλα για τα εύκολα " εγώ ακολουθώ ένα δρόμο πιο ουσιαστικό. Δεν μπορείς να μην δώσεις την πραγματικότητα σε όλο της το τόνο και να εξηγήσεις ότι τα ζητήματα που έχουν σχέση με τον Πλούτωνα δεν είναι εύκολα.
     Το μόνο που δίνει μια σιγουριά για πιο ανώδυνο τρόπο εισβολής του είναι μια καλή Σελήνη εκτός παρορμητικών ζωδίων βέβαια με καλές όψεις , και όσο γίνεται λιγότερους πλανήτες πάνω σε παρορμητικά ζώδια.
    Αυτό που θα γνωρίζουν όλοι είναι ότι όταν οι πλανήτες στην ετήσια διέλευση τους μεταφέρονται πάνω σε παρορμητικά ζώδια θα ενεργοποιείται το σύμπλεγμα Πλούτωνα - Ουρανού με μοιραίες ανατροπές σε ζητήματα, που ενεργοποιούν ανάλογα τον οίκο στο οποίο βρίσκονται.
     Παράλληλα με τις ανάδρομες κινήσεις των δύο αυτών πλανητών δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που είναι ξενική ως προς την μέχρι τώρα πορεία ζωής, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που σε καθηλώνει σε μια ψυχοσωματική κατάπτωση με χαμένες δυνάμεις και κυρίως με χαμένη αισιοδοξία.
     Πρέπει να απαντήσω αν υπάρχει αντίδοτο σε όλο αυτό το σκηνικό. Είναι μια δύσκολη απάντηση, ξεφεύγοντας από την περπατημένη συνταγή θα επικεντρωθώ σε δύο λέξεις που ακολουθούν την ανθρωπότητα από την αρχή της γέννησής της στον αρχαίωνα. Είναι η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ που νιώθουμε για τον άλλον και ή ΕΝΩΣΗ ΨΥΧΩΝ που δημιουργεί την τελειότητα του ΕΝΟΣ.

Η αγάπη πράγματι λειτουργεί ως κάθαρση, επειδή όμως στις εκδηλώσεις της στο ανθρώπινο φάσμα παίρνει ποικίλες μορφές, χωρίς να εξαιρέσουμε περιπτώσεις που είτε απουσιάζει είτε φανερώνεται ψυχοτρόπα είτε είναι μονομερής αλλά και ενδεχομένως υπερβαίνει τα όρια της ψυχοπαθολογίας του καθενός , αυτομάτως από κινητήριος δύναμη μετατρέπεται σε αχίλλειος πτέρνα. Γι αυτό πρέπει το άτομο να υποδείξει ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ. Ποτέ δε στερεύουν τα αποθέματα αυτά, είμαστε φτιαγμένοι από το ανίκητο ένστικτο της επιβίωσης και αέναης αναζήτησης του καλύτερου. Οφείλουμε να σταθούμε αντάξιοι της ύπαρξής μας, και θα το κάνουμε. Η ζωή δεν σταματά ποτέ.

    Ο Πλούτωνας θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι το 2024 επηρεάζοντας όλοι την ανθρωπότητα όπου θα αλλάξουν τα πάντα όπως και σε προσωπικό επίπεδο.

     Ο Ουρανός θα παραμείνει μέχρι το 2018 στον Κριό δημιουργώντας το καινούργιο που δεν φαίνεται ακόμα λόγω της επισκίασης του Πλούτωνα.



                                                          ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
                                                Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου