Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΤΑΡΩ.....


Οι κάρτες ΤΑΡΩ  είναι το πιο άμεσο εργαλείο πρόβλεψης μαντικής απεικόνισης . Η Δύναμη των καρτών ξεπερνάει το φυσικό επίπεδο ζωής και διαπερνά το Όλον, αγγίζοντας πλήρως το φιλοσοφικό μαντικό εργαλείο της χαμένης γνώσης.

        Η ονομασία και η προέλευση είναι ένα μυστήριο καθώς οι ερευνητές προσπαθούν να το επιλύσουν. Μία άποψη που υπάρχει ως γνώμη είναι ότι κάρτες έχουν πατρίδα την Ατλαντίδα, αυτό το πιο μυστικό τόπο της γνώσης, με την πιο μεταφυσική χροιά . Άλλοι ερευνητές δέχονται την άποψη ότι προέρχονται από την εσωτερική γνώση των Αιγυπτίων ή από την κινεζική μαγεία της φιλοσοφικής ανώτερης σχολής .
      Οι ανατολικές θρησκείες και μεταφυσικοί δρόμοι είναι πρωτοπόροι στην έρευνα πάνω στη γήινη παρουσία του ανθρώπου και στην αποδοχή του στο κοσμικό επίπεδο και στη σχέση του με το Υπέρ - Σύμπαν . Στη δύση τα Ταρώ πήραν άλλη εικαστική  μορφή με το πνεύμα της Αναγέννησης να δημιουργεί μια καινούργια απεικόνιση χωρίς τα Ταρώ να χάσουν τις μαντικές ιδιότητες που τα ακολουθούν .
       Οι κάρτες Ταρώ βλέπουν το μέλλον σε μηδενικό χρόνο και προβάλλουν την Συμπαντική άποψη για την ανάπτυξη της ατομικής μορφής στο γήινο πεδίο . Οι έννοιες " τράπουλα " , " μαντεία ", " σκοτεινή άποψη " δεν υφίσταται γιατί κάθε κάρτα απεικονίζει την Μεταφυσική της διάσταση και Αποστολή .
       Το σύμπαν σου λέει το δρόμο εσύ είσαι όμως ο ρυθμιστής. Η ελεύθερη βούληση είναι ο τρίτος δρόμος της εξέλιξης .

          Τα Ταρώ χωρίζονται στη Μεγάλη και στη Μικρή Αρκάνα. Η μεγάλη έχει το μέγιστο μαντικό φορτίο και τις πιο Μεταφυσικές – Απόκρυφες ιδιότητες .

           Τα Ταρώ πετυχαίνουν στην πρόβλεψη .

                  Ας την ζητήσουμε.....

 
ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας
                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου