Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

ΔΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ. Η ΕΚΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ


 Η σύνοδος Δία / Πλούτωνα έχει πολλαπλές επιδράσεις που σχετίζεται με την οικονομία αλλά και με τη θρησκεία. 
Ο Δίας και ο Πλούτωνας ήταν αδέλφια αλλά και αντίπαλοι ο μεν ένας κυβερνούσε τον ουρανό ο δε άλλος τον κάτω κόσμο.
Η επαφή του σχετίζεται με την λεγόμενα αστρικά ταξίδια για την ανακάλυψη σπάνιων γαιών και του χρυσού, όσο αφορά το αστρικό πεδίο, ή δε συναντήσεις τους στη γη για την εύρεση του χρυσού, του πετρελαίου και ορυκτών. Ο σύνδεσμος τους έχει μεγάλη σημασία όσο αφορά τις σπάνιες γαίες, τα ορυκτά και το χρυσό. 
Στη σύγχρονη εποχή αφορά την παγκοσμιοποίηση, το καθεστώς των ανοιχτών συνόρων, ενώ αυτή η όψη είναι και η λεγόμενη '' όψη του εκατομμυριούχου '' , την συναντάμε  φερ΄ειπείν στο χάρτη του Bill Gates, από την άλλη υπάρχει και ο '' πνευματικός γκουρού '' που ακολουθεί λιτή ζωή και αυξημένη πνευματική, ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο Μαχάτμα Γκάντι.
Ιστορικά όμως αυτή η όψη σχετίζεται με τις παρεκκλησίες που ακολουθούν πρωτότυπες μεθόδους προσήλωσης και με αμφιλεγόμενο θρησκευτικό υπόβαθρο.
Τα μέχρι τώρα παραδείγματα μας δημιουργούν έντονη ανησυχία όσα αφορά την έλευση ενός '' σκοτεινού θρησκευτικού κινήματος '' που η παγκοσμιοποίηση αλλά και ιντερνετική εποχή βοηθά στο να του δώσει τεράστιες διαστάσεις.
Επειδή ζούμε σε αχαρτογράφητα νερά και ο '' λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται ''  καθιστά αυτή την όψη άκρως επικίνδυνη στο σήμερα.
Το κλείσιμο των εκκλησιών παγκόσμια, λόγω της πανδημίας, δεν ξέρουμε τα μακροχρόνια αποτέλεσματά της που θα έχει μετά την εποχή του κορονοιού.

Ας αναφέρουμε ιστορικά δύο παραδείγματα
Ο Τζιμ Τζόουνς ο οποίος ήταν Αμερικανός ιεροκήρυκας, θεραπευτής της πίστης και ηγέτης  λατρείας, έφτιαξε ένα κοινόβιο με προσηλυτισμό αμφιλεγόμενων ατόμων, ενώ υιοθέτησε πολλά μη λευκά παιδιά που στην δεκαετία του 50 ήταν μία πρωτοπορία. 
Ένα κίνημα που το ονόμασε ''  Ουράνιο Τόξο '' . Το παραθρησκευτικό αυτό κίνημα μέσα από πρωτότυπες τελετουργίες και τελετές οδηγήθηκε σε μία ομαδική αυτοκτονία 909 ατόμων από τα οποία 304 ήταν παιδιά. Ο Πλούτωνας συνδέεται με αυτοκτονίες, τοξίνες και απαγωγές.
Ένα άλλο αμφιλεγόμενο πρόσωπο ήταν ο Marsall Applewhite ο οποίος ίδρυσε την παραθρησκευτική οργάνωση  '' Πύλη του Ουρανού '' όπου το 1997 οδήγησε σε μαζική αυτοκτονία 39 ατόμων.
Ένα άλλο αστρολογικό γεγονός που και ιστορικά επιβεβαιώνεται από αυτή την όψη είναι απομάκρυνση, καθαίρεση, θάνατος, αποδόμηση, αντικατάσταση παπικών ηγετών στην ιστορία της καθολικής εκκλησίας γι αυτό επηρεάζει άμεσα το κλήρο και τους επισκόπους.
Όπως επίσης συναντάμε το διαχωρισμό εκκλησίας - κράτους και αυτό το διάστημα είναι εμφανές, οπότε το θεωρώ ότι θα φέρει μία μόνιμη μορφή και στην Ελλάδα, και η εκκλησία θα αναλάβει τα του οίκου της, όπως την μισθοδοσία αρχιερέων και λοιπού προσωπικού, ενώ  μέρος περιουσία της θα το '' καρπωθεί '' το κράτος.
Το 1285 υπήρξε το συμβόλαιο της Βλαχέρνας όπου η Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία απέρριψε την ένωση με την Ρωμαιοκαθολική το οποίο ήταν κομβικό σημείο από τότε όσο αφορά το ρόλο, την εξουσία και την πνευματική εξέλιξη των δύο θρησκειών, όπως και ένα από τα πιο σπουδαιότερα γεγονότα στην ιστορία των εκκλησιών.
Αυτή η όψη πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα λόγω του κενού της παρουσίας εκκλησίας στο παρόν με αφορμή τον κορωνοιό όπου παρόλο τις αποφάσεις παρατηρείται και μία '' παραίτηση ''  του ρόλου της αυτό το διάστημα. 
Ο ρόλων των παγκόσμιων εκκλησιαστικών δογμάτων είναι κομβικός στο σήμερα μια που από αστρολογική και μεταφυσική προσέγγιση ο Πλούτωνας εκπροσωπεί το οτιδήποτε σκοτεινό ( σχετίζεται με το ''  διάβολο  ''  ) και δεν είναι εύκολο να '' νικηθεί ''  αν δεν υπάρξει παρουσία της εκκλησίας με το απαιτούμενο ρόλο της.
Υπάρχουν πράγματι οι ιερείς και οι επίσκοποι στις επάλξεις, υπάρχουν όμως και πολλοί άλλοι '' φοβισμένοι '' που έχουν αποσυρθεί στην οικίας τους λόγω μη κατανόησης του ρόλο τους και της αποστολής τους.
Επειδή ζούμε σε μέρες Αποκάλυψης και Προφητειών ελπίζουμε να μην εκκολάπτεται αυτή τη στιγμή το Θηρίο.


Πλουτώνιος
Ειδικός Συνεργάτης του TAROSOFOS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου