Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

ΔΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 12/11


 Η τρίτη σύνοδος Δία / Πλούτωνα στις 12 Νοεμβρίου ανοίγει ένα νέος κύκλος όσο αφορά την ανθρωπότητα. Ο Πλούτωνας που εκπροσωπεί το σκοτεινό, το οτιδήποτε οδυνηρό και αποτρόπαιο, ενώνεται με το Δία που εκπροσωπεί την δικαιοσύνη.
Οι σημερινές δομές καταστρέφονται, οτιδήποτε εκπροσωπεί το σημερινό status. Εκπροσωπεί όλους αυτούς που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, αυτούς που έχουν καταχραστεί την δύναμη του πλούτου τους αντί να κάνουν το καθήκον τους. 
Επιφέρει την επιτάχυνση προς την αλλαγή, ώστε να εξαλειφθεί οτιδήποτε είναι σαθρό και αρρωστημένο, σκοτεινό και απεχθές, διεφθαρμένο και μη κατάλληλο για το Συμπαντικό Σκοπό.
Δίνει έμφαση στην αναγέννηση και στην ανανέωση και βασίζεται στα υψηλά ιδανικά που παρέχουν προστασία και ευημερία για όλους και οι κοινωνικές δομές επιτρέπουν την εκπλήρωση των προσδοκιών, την εξουσία που βασίζεται μέσα στην προσπάθεια, την εμπειρία και την ικανότητα. 
Βέβαια για να γεννηθεί το καινούριο πρέπει να περάσει μέσα από συγκρούσεις, εκρήξεις και κρίσεις, με εντατικοποίηση των αγώνων για εξουσία, τις συγκρούσεις με τις αρχές, τις φανατικές εμμονές της δικαιοσύνης, οργισμένο θυμό που προκαλεί αμετάκλητες ζημιές και καταστροφή στο status guo.
Τα παλιά συστήματα πεθαίνουν και αισθανόμαστε σαν να περνάμε απ' την κόλαση. Αυξάνει την οργή και τη βία προς όσους βρίσκονται στο δημόσιο αξίωμα που θεωρούνται ένοχοι ατιμωρησίας και προδοσίας. 
Οι άνθρωποι θα αισθανθούν ότι έχουν υποστεί μια πλύση εγκεφάλου, έχουν υποστεί τόσα ψέματα, χειραγώγηση και έλλειψη δικαιοσύνης και τη διαφθορά του συστήματος και ζητούν να απαλλαγούν από '' σκουπίδια, ρύπους, τοξίνες ''  που είναι πλέον επικίνδυνες για την ίδια την κοινωνία. 
Για να βρεθούμε εκεί πρέπει να περάσουμε από ένα δρόμο που περιλαμβάνει ανατροπή κυβερνήσεων, πολιτικών δομών, πολιτικών, κατάρρευση παράξενων ατόμων, της κυριαρχίας, της υπάρχουσας ελίτ και του θεσμικού πλαισίου που διέπει την οικονομία, τις επιχειρήσεις, τις τράπεζες, το εμπόριο τα οποία τώρα παίζουν ένα ρόλο ανύπαρκτο όσο αφορά τις προηγούμενες συνιστώσες οικονομικής ανάπτυξης.
Είναι καιρός να προχωρήσουμε από το '' νεκρό σημείο '' , να ξεφορτωθούμε και να απαλλαγούμε από το χθες να αφήσουμε το παρελθόν πίσω. 
Έφτασε ο καιρός να βρούμε καλύτερους τρόπους διευθέτησης των προβλημάτων, να ανακαλύψουμε το ''  ηθικά σωστό '' μέσα τη μεγαλύτερη κατανόηση του υλικού και πνευματικού κόσμου και της δικαιοσύνης. 
Να αναπτύξουμε νέους και σοφότερους τρόπους, να οργανώσουμε τους εαυτούς μας και να βελτιώσουμε την υλική ευημερία για τους εαυτούς μας και τους άλλους.
Είναι καιρός για όραμα, φως, ελπίδα, έστω μέσα από προκλήσεις και δυσκολίες.


ΠΛΟΥΤΩΝΙΟΣ
Ειδικός Συνεργάτης του tarosofos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου