Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

ΔΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 12/11


 Άλλος ένας πλανητικός κύκλος έχει ξεκινήσει και τώρα παίρνει μορφή με την σύνοδο Δία / Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω. 
Η όψη αυτή θα γίνει τρεις φορές μέσα στο 2020 με την αρχή στις 4 Απριλίου και με τις άλλες δύο τέλος Ιουνίου και στα μέσα Νοεμβρίου και συγκεκριμένα αυτή την στιγμή στις 12/11.
Είναι η όψη της φιλοδοξίας, της δύναμης και της τύχης αξιοποιώντας τον καλό Πλούτωνα.
Υπάρχει έντονα το αίσθημα της αυτοπεποίθησης, της οργάνωσης, της δύναμης και αισθάνεσαι άτρωτος και ισχυρός. Συναντάς ανθρώπους οι οποίοι έχουν μια εκ γενετής σοφία για να σε οδηγήσουν, αλλά εδώ οι κανόνες πρέπει να είναι ηθικοί και να περιβάλλονται από μια ξεχωριστή φιλοδοξία. 
Η δύναμη αυτή σε κάνει να νιώθεις εξουσιαστής της από την άλλη πνευματικός άνθρωπος ή εξουσιαστής της ύλης και του πνεύματος.
Ξέρεις ότι αύριο θα είσαι ολιγάρχης, αυτό σε κάνει κυρίαρχο των πάντων, του πλούτου, της δύναμης, της εξουσίας. 
Αυτό το χρονικό διάστημα δημιουργείται ένας καινούργιος '' βασιλιάς '' , μπορεί να είσαι και εσύ, των οικονομικών κατακτήσεων για την ανάβαση στο βουνό της φιλοδοξίας και της κυριαρχίας. 
Χρησιμοποίησε τη μεταμορφωτική πορεία του Πλούτωνα, μπορείς να γίνεις ένας '' γκουρού ''  σε διαφορετική περίπτωση '' αδέξιος σατανικός βασιλιάς '' που πουλάει ήθος χωρίς να έχει '' προσωπείο Θεού '' 
Άλλη μια όψη που μας δείχνε την εξουσία που παίρνει '' σάρκα και οστά '' μόνο που δεν εκδηλώνεται ακόμα. 
Μέσα στο 2020 θα δούμε το προσωπείο της και ελπίζω να μην τρομάξουμε.
Η τελευταία σύνοδος στις 12/11 επηρεάζει το Παρορμητικό Σταυρό του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν Πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα εκεί. Είναι πολύ θετική για τα ζώδια της Γης και του Νερού ( πλην Καρκίνου ) του τρίτου δεκαημέρου. 


ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου