Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΑΡΗΣ R. Ένταση γύρω από τον έρωτα.


 Επιδεικνύω την ατομικότητα μου ακόμη και αν αντιβαίνει στη συνήθη συμπεριφορά μου λέει η Αφροδίτη στο Ζυγό...ενώ ο ανάδρομος Άρης από το Κριό έχει ένα δύσκολο συμβιβαστικό και θυμωμένο ύφος, αφού είναι επιθετικά προσκολλημένος στα υπάρχοντα του και στις αξίες του.
Έχω τόση πολλή φυσική ενέργεια , τόση πολλή σεξουαλική επιθυμία που λειτουργώ άκρως παρορμητικά και λιγότερο συνειδητά στα δικαιώματα των άλλων...
Στα διαπροσωπικά μου δεν είμαι και τόσο διπλωματική, σε αντίθεση με τον Άρη ο οποίος προσπαθεί με οποιοδήποτε τρόπο να σχηματίσει υγιή όρια.
Πάθος, διαφωνίες όπως και τάση για απιστία που φτάνει ως και το χωρισμό κυριαρχούν σε σχέσεις.
Κάποιος γοητεύει και αποπλανά, ενώ κάποιος άλλος αντιστέκεται με όλη του τη δύναμη....κάποιος έχει ύφος σνομπ, επιφανειακό και μάταιο και μια ικανότητα εξαιρετικά αλαζονική και εγωκεντρική.
Η αντίθεση Αφροδίτης / Άρη έχει μια πονηρή και κακόφημη φύση, που κανείς νιώθει ότι μπορεί να χάσει όσα έχει και γίνεται πιο φοβικός και κτητικός.
Η Αφροδίτη θέτει ένα τοίχο για να μπλοκάρει τον Άρη, αλλά κρυφά κατασκοπεύουν ο ένας τον άλλον αρνούμενοι να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.
Το κλειδί σε αυτή την όψη είναι να αναπτύξουν και οι δύο μια σταθερή κατανόηση του στυλ του άλλου και να παραμερίσουν ζήλιες απειλές, κατασκοπείες, εγωκεντρισμό , υλισμό , παρόρμηση και αυταρχικότητα.
Μπορεί να φωνάζουν, να κάνουν πόλεμο μεταξύ τους αλλά μόνο όταν είναι χωριστά ο ένας από τον άλλον συνειδητοποιούν το πόσο ερωτευμένοι είναι!....
Η Αφροδίτη χορεύει με το δικό της ρυθμό στον ισορροπιστή Ζυγό ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και την καλλιτεχνία, αλλά και την οικονομική σπατάλη έως χρεοκοπίας....
Προσπαθεί να βάλει τον Άρη στα δικά της Ζυγίσια καλούπια και να τον βγάλει από τα δικά του αρχαϊκά μοτίβα....αλλά οτιδήποτε κάνει, οπουδήποτε βρίσκεται, οτιδήποτε θέλει , θα κάνει θα βρίσκεται και θα θέλει όπου επιθυμεί το Σύμπαν!.....

 

Cahya
Ενορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου