Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΑΡΗΣ R 09/11

 


Η Αφροδίτη στο Ζυγό κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη , τον μεγάλο αντίπαλό της αλλά και " γητευτή " , από το ζώδιο του Κριού.
Όσοι έχουν γεννηθεί από την 12η έως και την 18η έχουν μία έντονη περίοδο πέντε ημερών με κορύφωση στις 09/11 στο να ηρεμήσουν ερωτικά και όχι να πληγώσουν ή πληγωθούν. Είναι εύκολο? Όχι βέβαια! 
Ο Άρης δεν είναι ο πιο " ειδικός " της ηρεμίας, αντίθετα είναι αυτός που θα πυροδοτήσει την ατμόσφαιρα. Το κόστος? Αν δεν προσέξουμε ανεπανόρθωτο ή να το θέσουμε πιο ήπια νευρική και συναισθηματική εξάντληση.
Αυτό έχει την συνέπεια του για αυτούς που βρίσκονται σε σχέση ή γενικά σε συνεργασίες οι οποίοι πρέπει να αφήσουν τα ερωτικά κίνητρα στην άκρη αυτό το διάστημα και στην έναρξη των διαφωνιών. Αυτές μπορούν να αφορούν και οικονομικές διενέξεις εντός της σχέσης, είτε σε ερωτικές ατραπούς.

Συμπέρασμα : Δεν κάνω σχέση ή επιδιώκω κάτι τέτοιο με τρόπο '' άτσαλο και ανατρεπτικό ''
Αυτό όπως προ είπα αφορά δεύτερο δεκαήμερο των Παρορμητικών Ζωδίων και Ωροσκόπων.  Δεν πρέπει όμως γενικά όλα τα ζώδια να κάνουν κινήσεις πάνω σε θέματα συνεργασιών και σχέσεων γιατί αυτή η όψη δεν βοηθά κοσμικά στην επίτευξη της ισορροπίας και της αρμονίας. Ευνοεί την ένταση και την επικράτηση του ισχυρότερου.

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου