Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

ΕΡΜΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΟΥΡΑΝΟΣ R. 17/11


 Ο Ερμής από τον ζώδιο του Σκορπιού ερχόμενος σε ορθή φορά κάνει πάλι αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό που κάνει την μακροχρόνια του διέλευση από το ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η όψη θα επαναλαμβάνεται σε όλη την διέλευση του Ουρανού δημιουργώντας ποικίλα προβλήματα στην ζωή των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού.
Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου βρίσκονται σε ένα επικοινωνιακό και καθημερινό εντατικό πρόγραμμα μέχρι και τις 20/11. Εκτός από τα προβλήματα της επικοινωνίας δεν βοηθά και σε διεκπεραίωση ζητημάτων γραφειοκρατίας, υπογραφές εγγράφων, δημόσιων υπηρεσιών, νέας τεχνολογίας, αυτοκινήτου, επαφών με συγγενείς και πάσης φύσεως οικονομικών ζητημάτων.
Ο Ερμής σχετίζεται και με το νευρικό σύστημα, την μεταφορά των εγκεφαλικών εντολών με αποτέλεσμα να υπάρχει μία αυξημένη νευρικότητα και μία ανατρεπτική ροή λόγου κυρίως, αλλά και σκέψης.
Η όψη αφορά τους γεννημένους από την 5η μοίρα έως την 10η των παραπάνω ζωδίων, όσους έχουν την όψη αυτή στο Γενέθλιο τους Χάρτη και όσοι έχουν προσωπικούς Πλανήτες, Σελήνη και Μεσουράνημα στα παραπάνω ζώδια.
Ιδιαίτερα προσοχή στα ζώδια του Ταύρου και του Σκορπιού που τους αφορά πιο άμεσα αυτή η όψη. Μην παρασυρθείτε σε ασύμβατους επικοινωνιακούς δρόμους, σε ζητήματα που εμπεριέχουν προβολή, εγωισμό και οικονομική ροή δυσμένειας.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου