Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΚΡΙΟ ΣΕ ΟΡΘΗ ΦΟΡΑ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ


 '' Ανεξάρτητη Δραστηριότητα''

Άρης στο Κριό!.. Ο πλανήτης της δράσης στη κορυφή του κόσμου....
Δυνατός και  ανεξάρτητος θα θριαμβεύσει σε όλα τα επίπεδα.
Και οι δυο τους ( Άρης και Κριός) αγωνίζονται για τη προσπάθεια, όχι για τη νίκη .....η επιτυχία προέρχεται από τη συμμετοχή και όχι από τη κατάκτηση.
Η απίστευτη ενέργεια και δράση για ένα 6μηνο μπορεί να είναι ευεργετική, αλλά μπορεί επίσης να είναι και πρόκληση για τη ζωή μας και τις κάθε είδους σχέσεις μας.
'' Ο Άρης στο Κριό πάει εκεί όπου οι Άγγελοι φοβούνται να περπατήσουν ''.
Ατρόμητοι και με ανταγωνιστικό πνεύμα ενισχύεται η πολεμική πλευρά της φύσης μας, όπου διεκδικούμε για τον εαυτό μας με δύναμη θάρρος και αυτοπεποίθηση.
Θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά στη διαφθορά του κόσμου που ζούμε, μέσα από το δικό μας μονοπάτι....μέσα όμως από τον ενθουσιασμό μας, την ανησυχία, και την ανυπομονησία ενδέχεται να πάρουμε λάθος αποφάσεις ....αν  φροντίσουμε να χαλιναγωγήσουμε  τη παρορμητικότητα μας και να σχεδιάσουμε από πριν τη κάθε μας ενέργεια θα εισπράξουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
'' Όλα στο Κόκκινο''!....συναίσθημα, δράση, ενθουσιασμός, πείσμα, ερωτικό πάθος, αυτοπεποίθηση θα μας συντροφεύουν θετικά αλλά και αρνητικά το επόμενο διάστημα μέχρι την αναχώρηση του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7 Ιανουαρίου.
Αναρωτιέμαι που θα μας βοηθήσει ο κόκκινος πλανήτης τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί, αφού καθένας από μας έχει στο γενέθλιο χάρτη του κάτι από Κριό.????...στο να αποδεχθούμε τους περιορισμούς της απτής πραγματικότητας που μέχρι τώρα δεν το κάναμε και περιπλανιόμασταν με παράλογους τρόπους???...στο να μάθουμε να αγγίζουμε και να δουλεύουμε τους περιορισμούς αντί να τους αγνοούμε???....στο να μάθουμε ότι εκείνο που λέμε είναι και εκείνο που εννοούμε??..ή ότι το κυνήγι του θησαυρού που αποζητούμε είναι εκείνο που επιθυμούμε αληθινά?...Ο Κριός και ο Άρης και μια πινελιά Σκορπιού θα μας δείξουν την αλήθεια!.
'' Η Αύξηση της προσπάθειας αυξάνει το ποσοστό αποτυχίας, αλλά επίσης αυξάνει το ποσοστό επιτυχίας ''....
Απορρίπτουμε τις όποιες παρεμβολές των άλλων και εμπιστεύεται ο καθένας μας το ένστικτο του.. δεν είναι ώρα για αποθάρρυνση!

Η επαναφορά επηρεάζει αρνητικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού από την 15η έως και την 29η καθώς και τους αντίστοιχους ωροσκόπους. Θετικά επηρεάζει τους Λέοντες, Τοξότες, Κριούς ( με προσοχή ) , Δίδυμους και Υδροχόους.




Cahya
Ενορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου