Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΔΙΑΣ 16/11

 


Από τις 13 έως τις 17 Νοεμβρίου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει μία όψη τετραγώνου με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω.
Μία όψη που επηρεάζει τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες από τη 20η έως την 25η μοίρα καθώς ωροσκόπο και μεσουράνημα εκεί.
Η Αφροδίτη χαρακτηρίζεται ως πλανήτης της αγάπης και των οικονομικών οπότε δίνει μία επέκταση, βέβαια ο Δίας είναι και ανάδρομος, που σημαίνει ότι αυτή η επέκταση δεν μπορεί να πάει σε ολοκλήρωση. Υπάρχει μία υπεραισιοδοξία όσο αφορά στο αποτέλεσμα αλλά το θέμα είναι που θέλουμε να το φτάσουμε εμείς, όσο αφορά το τελικό σκοπό, γιατί εκεί μπορούμε να συναντήσουμε κάποια πράγματα που σχετίζονται με μία επέκταση των δεδομένων αλλά να μην μας αποδώσει στην πορεία τίποτα.
Με αυτή την όψη γίνεται και μία κακή εκτίμηση όσο αναφορά το ζήτημα των οικονομικών και των αισθηματικών ζητημάτων, καθώς έχεις μία υπεραρκετή αισιοδοξία πιστεύοντας ότι με εύκολο τρόπο μπορείς να ανταπεξέλθεις πάνω σε αυτά.
Αλλά παράλληλα υπάρχει και ένας ενθουσιασμός ο οποίος δεν βασίζεται σε δεδομένα σταθερής επέκτασης, υπάρχει αβεβαιότητα στο τι γνωρίζεις και τι συμφωνείς, καθώς επίσης και πώς μπορείς να διαχειριστείς τα οικονομικά σου. 
Πως μπορείς να δημιουργήσεις σχέσεις οι οποίες αυτές θα έχουν μία βάση ολοκλήρωσης και δεν θα έχουν μία επέκταση πάνω από το παραπάνω που θα περιλαμβάνει τυχοδιωκτισμό και άκρατο ενθουσιασμό.


ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου