Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΟΡΘΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 04/11 - 10/11


 Ο Ερμής μετακινείται σε ορθή φορά πλέον στο Ζυγό από τις 04/11 έως και τις 10/11  για να δώσει ένα άλλο τόνο στις μεταξύ μας σχέσεις, σε διαπροσωπικές εκκρεμότητες, ανοίγοντας το διάλογο σε υπαρκτά προβλήματα που έχουμε με τους άλλους.
Μας κατευθύνει το νου και την σφαίρα της Ουσίας στο να διορθώσουμε ανοιχτές πληγές και κρυμμένες συνειδήσεις που μας καταλαμβάνουν. Είμαστε η ύπαρξη που αφαιρεί και προσθέτει λέξεις, αλλάζει γνώμες ανάλογα το περιβάλλον και λοξοδρομεί σε κατευθύνσεις που δεν δημιουργούν το μέλλον .
Ο Ερμής εδώ μας μιλά για αισθητική λογική χωρίς παροξυσμούς, για ισορροπία νευρωτικών δυνάμεων, για ισορροπία απέναντι στην λογική του άλλου.
Εδώ, δεν πολεμάς την άποψη του άλλου, δεν ψαλιδίζεις γνώμες και λογικές, παρά προσπαθείς ισότιμα να απαιτήσεις αλλά και να δεχτείς. Μοιάζει σαν μία ισορροπία του τρόμου, όμως οι άλλοι δρόμοι δημιουργούν άλλες απόψεις που εμπεριέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο και καταργούν την ομαλότητα.
Οι συνάδελφοι, ο/ η σύζυγος, ο επαγγελματικός συνεργάτης, ο φανερός εχθρός, περιμένουν από εσένα να ισορροπήσεις τα επικοινωνιακά αδιέξοδα. Αρκεί να ζυγίσεις ποια άποψη εμπεριέχεται στην αέρινη λογική και δεν κυκλοφορεί στην σφαίρα του αοράτου.
Είναι ένα διάστημα να αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν αφεθεί στην τύχη τους και πρόσεξε, δεν έχεις άλλη ευκαιρία μια που ο Ερμής θα μεταφερθεί αργότερα στο Σκορπιό επιζητώντας την εκδίκηση. Είναι μια βολική στιγμή για σένα να αποκτήσεις λεκτική ισορροπία, ισότιμη επικοινωνιακή λογική και αρμονική συνισταμένη.

Κερδισμένοι οι Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί ( όχι όσοι ανήκουν σε ευαίσθητες μοίρες ), Λέοντες και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου και όσοι έχουν Προσωπικούς Πλανήτες και Ωροσκόπο εκεί. 
Δυσκολίες και εμπόδια οι Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ζυγοί με ευαίσθητες μοίρες από την 25η έως και την 29η και όσοι έχουν Πλανήτες, Μεσουράνημα, Ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου