Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Η 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΩΣ ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


 Ένα σπάνιο φαινόμενο θα παρακολουθήσουμε στις 4 Νοέμβρη καθώς οι κυβερνήτες κάθε ζωδίου που μας ενδιαφέρει θα είναι στα ζώδια που κυβερνούν.
Ο Άρης θα είναι στον Κριό, η Σελήνη στον Καρκίνο, η Αφροδίτη στο Ζυγό, ενώ Κρόνος θα είναι στον Αιγόκερω. 
Αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο που τελευταία φορά το παρατηρήσαμε το 1783. Η αστρολογική περίπτωση αυτή είναι ένα σημάδι μιας Νέας Αρχής.
 Όλο αυτό που έχουμε βιώσει το 2020 γίνεται πλέον σαφές ότι τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ξανά όπως ήταν, καθώς την τελευταία φορά που συνέβη αυτό το φαινόμενο έφερε τεράστιες αλλαγές.
Την δεκαετία του 1370 και 1380 μία μεγάλη πληγή της πανώλης στην Ευρώπη έφερε εξεγέρσεις αγροτών και μετακίνηση της εξουσίας από τους ευγενείς προς την αγροτιά.
Το 1570 είχαμε την εξάπλωση της ευρωπαϊκής κυριαρχίας στη Βόρεια Αμερική και γενικά στο μέχρι τότε κόσμο με την αύξηση του παγκοσμιοποίησης και του τότε εμπορίου. 
Το 1790 είχαμε την έναρξη της βιομηχανικής επανάστασης μαζί με αντιιμπεριαλιστικές επαναστάσεις, με νέες ιδέες σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτά που συνέβησαν τότε άλλαξαν ζωή των ανθρώπων αλλά και της ανθρωπότητας. Οι παλιοί τρόποι άρχισαν να φθίνουν πάνω στο κοινωνικό γίγνεσθαι και είχε ανοίξει ένας καινούργιος κόσμος.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι στην διαμόρφωση που έγινε στην κοινωνία 1793 το οποίο συνέπεσε με τον Πλούτωνα  που μετακινήθηκε τότε στον Υδροχόο. Το προηγούμενο διάστημα  είχαν μετακινηθεί ο Κρόνος και ο Δίας στον Υδροχόο και τον Πλούτωνα να ακολουθεί. Το 1789 ακολούθησε η Γαλλική Επανάσταση όπου άλλαξε όλο το πλαίσιο οργάνωσης της κοινωνίας. Παράλληλα είχαμε και την Αμερικάνικη Επανάσταση λίγο πριν το 1776.
  Η εργασία έγινε όλο και περισσότερο μηχανική και δεν απαιτούνταν πλέον ανθρώπινη ενέργεια. Οι άνθρωποι αποσυνδέθηκαν από το σπίτι τους και την οικογένειά τους, η οποία ήταν ο άξονας της ζωής μέχρι τότε.
Άρχισαν να εργάζονται στα εργοστάσια, σε μεγάλες βιομηχανίες και εταιρείες. 
Τώρα θα έχουμε τη δική μας εκδοχή της τεχνολογικής επανάστασης, θα δούμε την άνοδο μιας καινούργιας τεχνολογίας σε μέγιστο βαθμό. Θα κυριαρχήσει η τεχνική νοημοσύνη. Σε ποιο βαθμό πάνω στην ατομική μας και οικογενειακή λειτουργία και κοινωνική μας λειτουργία
Όλα αυτά από τα γεγονότα θα επαληθευτούν και στην δική μας εποχή. Το Δεκέμβριο θα έχουμε την μεγάλη σύνοδο Δία / Κρόνου στον Υδροχόο και τον Πλούτωνα να ακολουθεί το 2023.
Στις παρούσες συνθήκες όλα αυτά επηρεάζουν και τις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς ως εθνικό κράτος αναγνωρίστηκε κατά την τελευταία επαναφορά των πλανητών αυτών. 
Με τις εντάσεις που έχουν αυξηθεί, αυτή η διαμόρφωση έρχεται μία μέρα μετά τις εκλογές και θα σηματοδοτήσει μία νέα εποχή ή την αρχή τους τέλους μιας άλλης εποχής.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου