Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ 21/11 - 15/12

 


Η Αφροδίτη κάνει Διέλευση από το ζώδιο του Σκορπιού από τις 21/11 έως και τις 15/12 οπότε όλα τα θέματα που έχουν σχέση με τον Σκορπιό βρίσκονται σε μία δημιουργική φάση.
Εδώ η Αφροδίτη λειτουργεί με πάρα πολύ βάθος, οπότε όλα τα αισθήματα και τα συναισθήματα Εισχωρούν σε ένα σημείο που ακουμπούν στο σκοτάδι. Η Αφροδίτη θέλει να συναντηθεί με τον κατώτερο εαυτό για να τα δοκιμάσει κάποιες τελετουργίες μύησης.
Ο έρωτας δεν είναι μόνο επιφάνεια, καλές σχέσεις, χωρίς μυστήριο. Είναι μία κατάβαση σε κάποια κατώτατα όρια, εκεί που λειτουργούν οι αντιθέσεις και εκεί που λειτουργούν οι αντίρροπες δυνάμεις της απόλαυσης.
    Τόσο από το ερωτικό βαθύ σημείο που καλύπτει η Αφροδίτη, όσο και σε οικονομικά θέματα έχουμε καλά αποτελέσματα όσον αφορά χρήματα που προέρχονται από υπηρεσίες ή από πρόσωπα που δεν έχουν σχέση με τη δουλειά μας. Επίσης βοηθά πάρα πολύ τη ψυχολογία σε μια εποχή που είναι απαραίτητη .
    Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας αυτοέλεγχος όσο αφορά τα αισθήματα, καθώς αυτά μπορούν να πάρουν αρνητικό τρόπο που να βασίζονται στην ζήλια, στην κτητικότητα , και στην ανασφάλεια του νου.

Οι όψεις που κάνει κατά την Διέλευση:

  • 27/11 αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό.
  • 06/12 τρίγωνο με τον Ποσειδώνα
  • 10/12 εξάγωνο με τον Δία
  • 14/12 εξάγωνο με τον Πλούτωνα

      Ευνοεί τα Ζώδια του Νερού ( Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς ) καθώς και τα ζώδια της Γης ( Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως ) τους αντίστοιχους ωροσκόπους και κυρίως αυτούς που έχουν Αφροδίτη στο Σκορπιό.
Χρειάζεται προσοχή μόνο ο Σταθερός Σταυρός και ιδιαίτερα όσοι έχετε πλανήτες από την 4η μοίρα έως την 9η.




                                                                   ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
                                                          Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου