Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

ΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΤΟΞΟΤΗ. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

 


Η διέλευση του Ήλιου από το Τοξότη προσφέρει χαρά. Σε ένα ζώδιο αρκετά αισιόδοξο και λειτουργικό, δημιουργεί ένα κλίμα που προσφέρει μια ανάλαφρη συνέχεια .
Πιο κερδισμένοι οι Τοξότες όπου ο Ήλιος τους εξοπλίζει με αρκετό Φως για να πετύχουν οτιδήποτε επιθυμούν και το πιστεύουν.

Αναλυτικά:

Κριός : Τα θέματα που σχετίζονται με μακρινά ταξίδια, συμφωνίες, συναντήσεις με άτομα του εξωτερικού και εμπορικές συναλλαγές με το εξωτερικό θα έρθουν στην επιφάνεια . Όσοι θέλουν να ξεκινήσουν σπουδές, σεμινάρια, διδασκαλία έχουν ευνοικό περιβάλλον κυρίως του τρίτου δεκαημέρου. 

Ταύρος: Οικονομικά θέματα στο προσκήνιο όπου οι ρυθμίσεις δανείων, τραπεζικών κεφαλαίων, εφορία και ασφάλειες σας καλούν σε τακτοποίηση κάθε είδους . Μέχρι τις 20/12 μελετάτε τις κινήσεις σας και μετά παίρνετε τις αποφάσεις σας πως θα τρέξετε τα θέματα . Το τελείωμα αυτών των καταστάσεων θα σας βοηθήσει σε καλύτερη ρευστότητα και σε περισσότερη σιγουριά για την συνέχεια .

Δίδυμος: Για εσάς προτεραιότητα αποκτά οι επαφές με τους άλλους. Σας ανοίγουν δρόμους ιδιαίτερα για το πρώτο δεκαήμερο. Πρέπει να δείτε νέες συνεργασίες , να συζητήσετε με συνεταίρους και συνεργάτες για τα επόμενα βήματα . 
Οι σχέσεις και ο γάμος έχει επίσης προτεραιότητα με την επισημοποίηση κάποιας κατάστασης. Οι γυναίκες του ζωδίου περισσότερες ευκαιρίες στο συναισθηματικό τομέα. 

Καρκίνος: Φίλοι Καρκίνοι οι τομείς που θα σας απασχολήσουν είναι θέματα υγείας και εργασίας. Μη χάνετε ευκαιρίες και κυνηγήστε όσοι είστε άνεργοι την εύρεση εργασίας .  Στα θέματα υγεία κάνετε ένα τσεκάπ και προσοχή στην αύξηση του βάρους σας.

Λέων: Θετική μετακίνηση του Ήλιου για εσάς, μια που ως ζώδιο της Φωτιάς θα έχετε απολαβές. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε περισσότερες ευκαιρίες λόγω Δία. 
Τα θέματα που σχετίζονται με παιδιά , αξιοποίηση ταλέντων, τυχερά παιχνίδια,  λάμψη, αγορές , καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες ευνοούνται. 
Στα υπόψιν και ένας καινούργιος έρωτας που έρχεται ξαφνικά. 

Παρθένος: Λίγο δύσκολα για εσάς αυτή η διέλευση καθώς ανήκετε στο Μεταβλητό Σταυρό . Δραστηριοποιείτε οτιδήποτε αφορά ακίνητο, ρύθμιση σε εκκρεμότητες που έχετε αφήσει στην μέση όλο αυτό το διάστημα. Οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν, οι γονείς θα έχουν απαιτήσεις και εσείς καλείστε να ρυθμίσετε κάθε εκκρεμότητα με την σιγουριά και την τάξη που σας διακρίνει.

Ζυγός : Για εσάς φίλοι Ζυγοί ανοίγονται ευκαιρίες επικοινωνιακού τύπου που περιλαμβάνουν μικρές αποδράσεις. Θέλετε να κάνετε μία φυγή από την καθημερινότητα, να επικοινωνήσετε και να επισκεφτείτε στενούς συγγενείς . Θα έρθει στην σκέψη σας η αγορά κυρίως ηλεκτρονικού εξοπλισμού και μέσων επικοινωνίας, αλλά χρειάζεται προσοχή μην ξεπεράσετε τα οικονομικά όρια.

Σκορπιός: Τα οικονομικά σας στο προσκήνιο καθώς τα έσοδα και τα έξοδα είναι δύσκολο να ισορροπήσουν. Μικρές βοήθειες θα υπάρξουν αλλά μέχρι εκεί . Θα νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια κυρίως μέσω της συνύπαρξης και της προσαρμογής σε τωρινές διαδικασίες σιγουριάς.

Τοξότης: Πολύ τυχερό διάστημα με το άπλετο Φως του Ήλιου να σας κατακλύζει. Μην αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω, ανοίξτε τα πανιά σας για άλλους ορίζοντες εκπλήρωσης, Ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο που θα συμπέσουν τα γενέθλια τους με την Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου.

Αιγόκερος: Εσείς καλείστε να αντιμετωπίσετε υπαρξιακές ανησυχίες που αφορούν την πορεία σας. Παραπάνω εσωστρέφεια, αναζήτηση λαθών και εχθρών που σας δημιουργούν προβλήματα.
Κάποιες σκέψεις πόνου και άγχους ίσως εμφανιστούν και προσοχή μη σας πάρει κάτω σε ψυχολογικό επίπεδο. Κάντε αυτό το διάστημα προετοιμασία για την έλευση του Ήλιου σε ένα μήνα στο ζώδιο σας.

Υδροχόος: Ευκαιρίες για εσάς σε κάθε είδους ανοίγματα. Αυτό περιλαμβάνει συμμετοχή σε φιλικές συγκεντρώσεις, ομάδες και συλλόγους. Η δόξα σας ανεβασμένη, η φήμη σας σε πολύ καλή πορεία. Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες θα πάρετε χαρά, δημιουργική πνοή και πολλές γνωριμίες με το άλλο φύλο .

Ιχθύς: Τα επαγγελματικά στο προσκήνιο και οι επεκτάσεις δραστηριοτήτων. Χρειάζεται παραπάνω δουλειά και αναζήτηση μια που ο Ήλιος δεν είναι πολύ βοηθητικός στο Τοξότη.
Προσοχή πάνω στα επαγγελματικά σας, δώστε μεγάλη προσοχή σε οτιδήποτε μπορεί να σας ανεβάσει επαγγελματικά και οικονομικά.

Σημ: Κοιτάζουμε πάντα και τον αντίστοιχο Ωροσκόπο δίνοντας του μεγάλη σημασία.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου