Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ. ΒΑΣΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ


 "Βασικό ένστικτο" 
Όπως ξέρουμε η Αφροδίτη επηρεάζει τον τομέα των αισθηματικών και των οικονομικών, δύο βασικά θέματα που από το ζώδιο του Σκορπιού που περνά η Αφροδίτη, δεν τα ευνοεί εφόσον βρίσκεται σε θέση αδυναμίας.
Έρχονται αλλαγές και εξελίξεις σε όλους τους τύπους των σχέσεων.
Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό θέλετε φίλους που να μπορούν να κρατήσουν μυστικά, θέλετε σχέσεις μυστικές, θέλετε φίλους που να μπορούν να αντέξουν και να αντιμετωπίσουν την έντασή σας.
Η Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι ψυχρή, αλλά έχει το τοτέμ του δηλητηριώδους εντόμου, είναι επιφυλακτική από τη φύση αυτή, επειδή είναι ντυμένη στα μαύρα σατέν και κυκλοφορεί σε σκοτεινό περιβάλλον.
"Αγάπη και Μίσος" είναι ένα για αυτή την διέλευση μιας και εκφράζονται και τα δύο το ίδιο δυνατά.
Το συναισθηματικό φορτίο είναι έντονο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει λύτρωση από τοξικά συναισθήματα όπως η ζήλια και ο φθόνος.
Έχει τόσο βάθος εδώ το συναίσθημα που οι εκφράσεις του στυλ << Σ αγαπώ μέχρι θανάτου>> βρίσκουν εφαρμογές.
Η σεξουαλικότητα σας είναι έκδηλη, αλλά προσοχή χρειάζεται να μην χαθεί ο αυτοέλεγχος γιατί τότε ίσως κινδυνεύσετε από σκάνδαλα που θα προκαλέσετε.
Θα έχετε υπερβολικές απαιτήσεις και επιθυμίες που θα προσπαθήσετε να τις ικανοποιήσετε μέσω του αποκρυφισμού, της μαγείας, της ψυχολογίας, ακόμη και μέσω της χειραγώγησης.
Αν υπάρχουν ερωτηματικά σχετικά με τη σχέση σας ή ανησυχείτε για κάτι θα μπορέσετε να δώσετε απάντηση,  αρκεί να εμπιστευτείτε την εσωτερική φωνή του εαυτού σας.
Θα επιδείξετε μεγάλη αντοχή και προσφορά σε άτομα τα οποία θεωρείτε αδύναμα ή αδικημένα αφού ξέρετε καλά τι σημαίνει πίστη, αφοσίωση, εμπιστοσύνη.
Κατάλληλη περίοδος για να κάνετε κάποια επένδυση, ή να ζητήσετε κάποιο δάνειο ή να διεκδικήσετε κάποια χρήματα που σας έχουν δανειστεί.
Επίσης έρχονται κέρδη από άλλους ανθρώπους και κυρίως από τη μεριά του συντρόφου.


              "" Η άκρη του κόσμου είναι
                   πολύ μικρή απόσταση για 
      να διασχίσει, ούσα ερωτευμένη""




Cahya
Ενορατικός Αστρολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου