Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ. ΤΟ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ


 Στις 30 Νοεμβρίου γίνεται η μερική σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων.
Πάντα οι σεληνιακές Εκλείψεις είναι ισχυρά φεγγάρια γιατί φωτίζουν περιοχές της ζωής μας που πρέπει να καθαριστούν και να αποσυρθούν. Μας δείχνουν όλα αυτά που δεν χρειάζονται πλέον στον παρόντα χρόνο, μας ανακαλύπτουν τι είναι αυτό που κρατάμε σφιχτά και πρέπει να το παραδώσουμε και να το αφήσουμε. Οπότε είναι ισχυρές και απαιτούν ρήξεις, απαιτούν απόρριψη εκεί που αισθανόμαστε ευάλωτοι, φοβισμένοι για ότι θα έρθει.
Η σεληνιακή Έκλειψη κρατά την υπόσχεση για μία καλύτερη σεζόν και μας υπενθυμίζει ότι αυτό το διάστημα δημιουργείται ένα γόνιμο έδαφος, αν στολιστεί με νέους πόρους όταν έρθει η ώρα. Οι Εκλείψεις φέρνουν μοιραίες στιγμές ή πεπρωμένα γεγονότα σύμφωνα με την υψηλότερη δόνηση. Σε μία Έκλειψη αν κάτι βγαίνει από τη ζωή μας αποκαλύπτει ότι αυτό πρέπει να φύγει.
Εμπιστευτείτε ότι υπάρχει ένας τελικός σκοπός και αυτό πλέον πρέπει να αποσυρθεί. Σίγουρα προκαλεί και οδυνηρές στιγμές αλλά πρέπει να δώσουμε χώρο στον εαυτό μας, να δώσουμε την άδεια για να νιώσει πλέον ότι οτιδήποτε φεύγει θα έρθει ένα καινούργιο το οποίο θα  βοηθήσει στην εξέλιξη.
Πρέπει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να αισθανόμαστε ότι έχουμε τη δύναμη να ξεπεράσουμε τα προβλήματα μια που στην αρχαία μυθολογία τα δίδυμα εκπροσωπούν τον ορατό από τον αόρατο άυλο κόσμο. Το ένα δίδυμο ήταν στη γη, ενώ το άλλο στον ουρανό.
Αυτά τα δίδυμα είναι σηματοδότες τόσο του ανθρώπου και του ον που μας κάνει ανθρώπους, μας θυμίζει ότι δεν είμαστε μόνο στο φυσικό σώμα αλλά υπάρχει και μία ψυχή. Σε αυτή τη νέα Έκλειψη μπορούμε να ανακαινίσουμε τόσα τα φυσικά σώματα όσο και τα πνευματικά και να αντιμετωπίζουμε τα δύο αυτά στοιχεία με τέτοιο τρόπο όπου μπορούμε να βρούμε ορατούς και αόρατους κόσμους οι οποίοι επηρεάζονται ή τέμνονται και παίζουν ένα μεγάλο ρόλο στη ζωή μας.
Μπορεί να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε σε συνειδητό πεδίο ότι η εσωτερική μας κατάσταση επηρεάζει την εξωτερική κατάσταση με τον τρόπο που επιλέγουμε να δούμε τα πράγματα. Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο του αέρα κυβερνά το μυαλό μας. Το μυαλό μας έχει τη δύναμη να ζωγραφίσει την εικόνα που επιλέγουμε να δούμε, το μυαλό μας έχει τη δύναμη να αποκωδικοποιεί τα γεγονότα και να δημιουργεί και ιστορίες πάνω σε αυτά τα γεγονότα. Οι δε ιστορίες μπορούν να μας ταξιδέψουν περισσότερο από τα ίδια τα γεγονότα. Είναι ιστορίες που λέμε στον εαυτό μας, που δημιουργούν άγχος και αγωνία.
Η δύναμη αυτής της σεληνιακής Έκλειψης είναι ότι πρέπει να ηρεμήσουμε καταρχήν το μυαλό μας και να απελευθερώσουμε οποιοσδήποτε ιστορίες, γεγονότα και πρόσωπα που πλέον δεν μας εξυπηρετούν πλέον.
Η Έκλειψη μας προτρέπει να πρέπει να βρούμε μία ισορροπία. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλες αυτές τις μαγικές δυνάμεις και να συνδεθούμε με το Θείο. Είμαστε ένα απίστευτο ον στο σύμπαν και καθώς η σελήνη χάνει το φως της θείας  γης  εκφράσει την συλλογική συνείδηση και η σελήνη προσφέρει τη μαγεία της και ενισχύει τη συγκομιδή και την απελευθέρωση.


ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου