Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. JUNO ( ΗΡΑ )

 


Υπάρχουν χιλιάδες αστεροειδείς την αστρολογία. Ένα κομμάτι από αυτούς συνδέεται με την αγάπη και με τις σχέσεις γενικότερα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην αστρολογία με το ίδιο τρόπο που χρησιμοποιούμε τους πλανήτες, για αυτό σε κάθε γενέθλιο χάρτη μπορούμε να παρακολουθούμε την τοποθέτηση αυτών.
Σπουδαίο ρόλο επίσης παίζει σε ποιο ζώδιο και σε ποιο οίκο βρίσκονται και πως η γενέθλια τοποθεσία τους επηρεάζουν τις σχέσεις, την προσέγγιση με τον άξονά της αγάπης και της δέσμευσης, καθώς επίσης και πώς μπορούμε να έχουμε την αγάπη ως ουσία και πόσο εστιαζόμαστε περισσότερο στο άλλον, σε τομείς της αφοσίωσης και της συνέχειας.
Ένας από τους αστεροειδής είναι η Ήρα ή JUNO που συνδέεται με το γάμο και την δέσμευση στη αστρολογία και μπορεί να μας δείξει τη στάση μας απέναντι στη δέσμευση, στην συγκατοίκηση, στην πίστη και στην αφοσίωση και πως θέλουμε να προσεγγίσουμε τον άλλο και πως θα ενεργήσουμε εντός της σχέσης. 

Η τοποθέτηση στον οίκο μας δείχνει που βγαίνει περισσότερο καθώς επίσης και οι όψεις που κάνει με το γενέθλιους πλανήτες μπορούν να μας επηρεάσουν στην ικανότητά μας να δεσμευτούμε.

Όταν κάνει διέλευση επηρεάζει τη δέσμευση και βέβαια όταν έχει ευεργετικές όψεις μας είναι πιο εύκολο να έρθουμε σε επαφή με την έννοια της αγάπης και να είμαστε αφοσιωμένοι και πιστοί και να λάβουμε τα ανταλλάγματα από τον άλλον. Όταν κάνει αρνητικές όψεις είναι δύσκολο.
Όλα τα παραπάνω όταν συνδεθούν με τους προσωπικούς πλανήτες έχουμε περισσότερη θέληση για δέσμευση, ενώ με τον Κρόνο πρέπει να προσεχτεί γιατί μας δείχνει μία έννοια καρμικότητας η οποία μπορεί να πάρει μία μόνιμη συνέχεια που εμπλέκεται η ηθική δέσμευση απέναντι στον άλλον με τη μακροχρόνια προοπτική που μπορεί να οδηγήσει και σε δύσκολα μονοπάτια.
Σε συνδυασμό με τον Ουρανό η δέσμευση παίρνει ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο γιατί είναι πιο ανεξάρτητη και ελεύθερη πλέον ως συνιστώσα, ενώ με τον Ποσειδώνα μπορεί να επικεντρωθεί στην πνευματική σύνδεση που υπάρχει με το άλλο άτομο.
Με τον Πλούτωνα μπορεί να είσαι πολύ πιστός ή πολύ άπιστος ή να εισέρχεσαι σε πολύ βάθος μέσα σε μία σχέση με αποτέλεσμα να οδηγηθεί η σχέση σε '' συναισθηματικό πνιγμό '' .
Σε συναστρία όταν έχετε μία σύνδεση JUNO με κάποιον πλανήτη του άλλου μπορεί να διαπιστώσετε ότι η σχέση γίνεται ευκολότερα και έχει προοπτική μαζί του, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι κάποιος από τους δύο που επωφελείται περισσότερο από τον άλλον.



ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου