Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ R 24/11

 


Από τις 22/11 έως και τις 26/11 ο Ερμής από το Σκορπιό κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων. Επηρεάζει θετικά τα ζώδια του νερού και της γης και ιδιαίτερα όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα, από τη 16η έως την 20η μοίρα. 
Ό,τι λέγεται τώρα έχει πολύ μικρή αξία μια που είναι ένα περιτύλιγμα από φαντασιώσεις, οράματα, λόγια του αέρα, χωρίς να έχουν διάρκεια και ουσία. Δεν είναι καλή περίοδο για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις και κάθε συζήτηση που προσπαθεί κάτι να στεριώσει δεν έχει ελπίδα. 
Το μυαλό βρίσκεται σε μια ένταση περίεργων εικόνων, ξαφνικών εντυπώσεων, ξεχασμένων εμπειριών και ακατάπαυστης ενέργειας  χωρίς κόπο.
Στη θετική της πλευρά αυτή η όψη μιλά για ένα άλλο κόσμο πραγματικό και ουσιαστικό, μιλά για τη σημασία που έχει τώρα στη ζωή η προσευχή και ο διαλογισμός. Να εκφράζεις ένα ρομαντισμό μέσω της ποίησης, του τραγουδιού, της έμπνευσης και να το κάνεις σκοπό ζωής και καταξίωσης. 
Κράτησε το όνειρό σου ως πράξη μιας πορείας όπου δεν θα έχει τόσο μεγάλη σημασία στο τώρα να γίνει πράξη γιατί αυτό που χρειάζεται αυτό το διάστημα είναι να γίνεις διαφορετικός από το πριν. 
Πιο πανανθρώπινος, πιο ουσιαστικές, ένας '' μικρός μύστης ''  της ουσίας και της σημασίας, μέσω της προσευχής του διαλογισμού, και κάθε άλλης μεθόδου ανάπτυξης του νου σε άλλους κόσμους υπερβατικούς. 
Εκεί κρύβεται μια αλήθεια που χρειάζεται να την εντοπίσεις τώρα.


ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου