Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΡΟΝΟΣ 19/11

 


Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού συναντά τον Κρόνο ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω με τετράγωνο.
Η όψη αυτή που ξεκινά από τις 16 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 22 Νοεμβρίου επηρεάζει αυτούς που έχουν γεννηθεί ή έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 25η έως την 29η των ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού.
Οι μέρες αυτές έχουν μία αρνητική συνιστώσα και βγάζουν απαισιόδοξα συναισθήματα ενώ αυτό που εκφράζεται είναι η μη εκδήλωση κάθε ερωτικής επιθυμίας. Ο Κρόνος πιέζει καταστάσεις που έρχονται από το παρελθόν στο να πάρεις αποφάσεις και να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που είναι καλύτερο για σένα. Μόνο που τώρα έρχεται με ένα τρόπο ο οποίος είναι αναγκαστικός για αυτό και οι λύσεις είναι πιο δύσκολες.
Η Αφροδίτη εδώ έχει ανάγκη να επικοινωνήσει με τα συναισθήματά της, να κατέχει αρμονία, ερωτισμό και να βρει ισορροπίες, ο Κρόνος όμως δείχνει ότι υπάρχει μία ψυχρότητα πάνω σε αυτά τα συναισθήματα και αυτό δεν βοηθάει στο να εκδηλωθεί όπως αυτή θέλει.
Υπάρχει μία έλλειψη αυτοεκτίμησης σε αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς δεν νιώθεις την απαιτούμενη ενέργεια, ότι οι άλλοι δεν σε αγαπούν ή δεν σε θέλουν και επίσης υπάρχει και μία δυσκολία στον άξονα των οικονομικών.
Πώς μπορείς να τα καταφέρεις για να ξεπεράσεις τα εμπόδια που σου έχουν έρθει ? 
Γενικά αυτή η διέλευση είναι μία δύσκολη διέλευση που επηρεάζει όλο το εσωτερικό πεδίο οπότε καταλαβαίνουμε ότι η αντιπαραβολή του εξωτερικού πεδίου είναι δυσμενής, ο Κρόνος μας γυρίζει στο καρμικό σκοπό και μας λέει για κάποιες στιγμές δύσκολες που έχουμε ξαναπεράσει και μας υπενθυμίζει τα λάθη μας που είχαν συμβεί τότε.


Σελήνη
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου