Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 12/11. ΧΑΩΔΗΣ Η ΑΓΑΠΗ


 ''Χαώδης η Αγάπη''

Η Αφροδίτη σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα και τα συναισθήματα εντονότατα να  δυσκολεύουν τις σχέσεις.....
Στην ανώτατη μορφή της η όψη συμβολίζει την εξαγορά της δύναμης μέσα από μια πολύ αγνή αγάπη.
Πρόκειται για την αγάπη προς την/τον σύντροφο με τη καρδιά, το μυαλό και τη ψυχή ολοκληρωτικά κατατεθειμένη στο βωμό....
Μιλάμε για την δύναμη των δύο μέσα από αντιξοότητες να μεταμορφωθούν ,να αναγεννηθούν....για δύο καρδιές που βλέπουν και αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της ζωής με μια δύναμη ψυχής.
Μιλάμε για το ερωτικό πάθος και την έλξη από και προς την/τον άλλο που εκδηλώνεται μέσα από ακραίες συμπεριφορές.
Η αρνητική της εκδοχή είναι οι εμμονές και οι βαθιά αρνητικές σκέψεις σε όσα αφορούν μια ερωτική σχέση.
Θέματα με επίκεντρο το ποιος έχει τον έλεγχο στη σχέση γύρω από μεγάλες αποφάσεις ή τη διαχείριση των χρημάτων κάνουν την εμφάνιση τους με τρόπο ισχυρό.
Αν δείτε τη προδοσία σε όλα της τα πρόσωπα και τα δυσάρεστα να δημοσιοποιούνται μην εκπλαγείτε!... γιατί η όψη αντιπροσωπεύει την ανάγκη της '''μάθησης'', της ''μεταμόρφωσης'', της '' αναγέννησης ''.......
Να θυμάστε πως κάθε πέρασμα του Πλούτωνα είναι υπερβολικά έντονο μια και έχει να κάνει με το βάθος των σκέψεων από τη θετική της πλευρά διορθώνοντας τις πτυχές της ζωής που θέλουν αλλαγές, και με το απόλυτο σκοτάδι του μυαλού από την αρνητική πλευρά, όταν αφορά τον έλεγχο, τη κυριαρχία και την πίστη προς τους άλλους.
Πιθανότατα να νιώσετε έντονα παθιασμένοι με το έτερο ήμισυ, πράγμα που θα είναι πολύ δύσκολο να μείνετε ουδέτεροι σε οποιαδήποτε εξωτερική πρόκληση, οπότε μη πέσετε στη παγίδα προσπαθώντας να χειριστείτε ανθρώπους και καταστάσεις, γιατί το ''τέλος'' θα είναι αναπόφευκτο.
Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου επηρεάζεστε....
Μια νέα σχέση επίσης, κάνει την εμφάνιση της μοιάζοντας ιδανική και παραμυθένια όπου θα συνειδητοποιήσετε με το πέρασμα του καιρού πως οδηγήστε σε βίαιη προσκόλληση .
Φίλες μου, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας τελικά δεν είναι αντίπαλοι ...γνωρίζουν και οι δύο πως ο ένας συμπληρώνει τον άλλον, μέσα από τη σχέση  η οποία είναι η ''πύλη'' για εξαιρετικές αλλαγές στη ζωή του καθενός.
Η ομορφιά ( Αφροδίτη) συναντά το τέρας ( Πλούτωνας) και το εξελίσσει σε ένα πρόσωπο που μαθαίνει να εκτιμά τον εσωτερικό πλούτο και ομορφιά πέρα από την εξωτερική.
Η δυνατότητα θεραπείας είναι τεράστια όταν αντιληφθούμε ότι κάτω από τον βρώμικο βούρκο σκάβοντας, μπορούμε να βρούμε αμύθητης αξίας θησαυρό και υπεύθυνη γι αυτό είναι η πίστη στην ανιδιοτελή αγάπη.
Είναι εκείνη που θεραπεύει και μεταμορφώνει!!!!!



Cahya
Ενορατική Αστρολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου