Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Πανσέληνος Απριλίου στο Σκορπιό

 


Η Πανσέληνος στον Σκορπιό φτάνει στις 24 Απριλίου 2024.

Ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο δύσκολα ζώδια για τη Σελήνη. Στην παραδοσιακή αστρολογία, λέγεται ότι η Σελήνη είναι εις βάρος του Σκορπιού και δεν είναι σε θέση να εκφράσει την πληρότητα της ενέργειάς της, δημιουργώντας μια προκλητική δυναμική.

Ενώ μπορούμε σίγουρα να νιώσουμε τα μεταμορφωτικά σκαμπανεβάσματα μιας Πανσελήνου στον Σκορπιό και ίσως να παλέψουμε με αυτές τις ενέργειες, αισθάνομαι ότι υπάρχει κάτι επιπλέον μαγικό όταν φτάνει η Πανσέληνος στον Σκορπιό.

Υπάρχει κάτι σχετικά με τις μεταμορφωτικές ενέργειες του Σκορπιού σε συνδυασμό με τις βαθιά διαισθητικές, θηλυκές ενέργειες της Πανσελήνου που καθιστούν την ώρα της δύναμης για να μπείτε σε ένα πιο συνδεδεμένο μέρος.
Ο εξωτερικός κόσμος μπορεί να αισθάνεται χαοτικός, τα συναισθήματά μας μπορεί να αισθάνονται παντού και ίσως ναι, υπάρχει κάποιος αγώνας, αλλά αν πάμε βαθύτερα, αν ταξιδέψουμε μέσα, η Πανσέληνος του Σκορπιού μπορεί να φέρει δώρα βαθύτερης σοφίας, αυξημένης διαίσθησης και ανανέωσης.
Σκορπιός, το ζώδιο της μεταμόρφωσης
Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο του θανάτου και της αναγέννησης και παρόλο που η διαδικασία θανάτου μπορεί να είναι δύσκολη, επώδυνη και προκλητική, η αναγέννηση είναι πάντα όμορφη. Ακριβώς όπως ο φοίνικας αναγεννιέται από τις στάχτες, αυτή η Πανσέληνος του Σκορπιού μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε τη δική μας άνοδο.
Η Πανσέληνος του Σκορπιού αναφέρεται επίσης ως Φεγγάρι του Βούδα. Στα Ιμαλάια, γιορτάζουν τη γέννηση, τη φώτιση και το θάνατο του Βούδα κάτω από την Πανσέληνο του Σκορπιού. Η Πανσέληνος του Σκορπιού λέγεται επίσης ότι αραιώνει το πέπλο μεταξύ των διαστάσεων, επιτρέποντας στη δική μας διαδικασία φώτισης να επεκταθεί.
Γιατί όχι, κάτω από την Πανσέληνο του Σκορπιού, γιορτάστε το δικό σας ταξίδι γέννησης, φώτισης και «θανάτου»; Αφιερώστε λίγο χρόνο για να τιμήσετε αυτές τις φάσεις στη ζωή σας και να γιορτάσετε πού βρίσκεστε σήμερα.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το αραιό πέπλο για να προσεγγίσετε τους πνευματικούς οδηγούς σας, τους φύλακες αγγέλους ή τον Ανώτερο Εαυτό σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η διαισθητική σοφία και οι ιδέες έρχονται σε σας πιο φυσικά και εύκολα κάτω από τη Σελήνη του Σκορπιού.
Μια βαθύτερη αίσθηση επίγνωσης υπό το φως της Σελήνης στον Σκορπιό
Με την πρόσφατη ένταση της Ηλιακής Έκλειψης στο Κριό νωρίτερα αυτό το μήνα στις 8 Απριλίου και τη συνεχιζόμενη ένταση της συνόδου Δία - Ουρανού αυτή η Πανσέληνος μπορεί να μας βοηθήσει να αρχίσουμε να χωνεύουμε μερικές από τις αλλαγές, τους μετασχηματισμούς ή τις εκπλήξεις που μας έφεραν οι τελευταίες εβδομάδες.
Μπορεί να αρχίσουμε να βλέπουμε με μεγαλύτερη σαφήνεια τι πρέπει να πάει και τι πρέπει να μείνει. Μπορεί επίσης τελικά να νιώθουμε ελεύθεροι να αφήσουμε όλα όσα δεν μας εξυπηρετούν πλέον.
Με πολλούς τρόπους, αυτή μπορεί να είναι μια πολύ απελευθερωτική Πανσέληνος που μπορεί να μας καθοδηγήσει σε βαθύτερες συνειδητοποιήσεις και βαθύτερη δύναμη. Ενώ είναι εύκολο να παγιδευτούμε στις προκλήσεις και την ταλαντευόμενη ενέργεια που φέρνει αυτή η Πανσέληνος, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως κίνητρο για να τερματίσουμε τους κύκλους και να μπούμε σε μια μεγαλύτερη κατάσταση ευεξίας.
Οι ενδοσκοπικές δονήσεις του Σκορπιού μπορούν επίσης να μας βοηθήσουν να κλίνουμε σε αυτό που πραγματικά επιθυμούμε και πώς μπορούμε να απελευθερωθούμε από όλα όσα μας κρατούν πίσω και να μας κρατήσουν δεσμευμένους. Η ενέργεια του Σκορπιού έχει να κάνει με την αποβολή στρωμάτων και με πλανητικές επιρροές από τον Δία και τον Ουρανό, που μας ενθαρρύνουν να προχωρήσουμε σε μια μεγαλύτερη ελευθερία, αυτή θα μπορούσε να είναι μια πολύ απελευθερωτική Πανσέληνος.
Ακόμα κι αν προκύψει χάος, προκλήσεις ή ευαίσθητα συναισθήματα, δείτε αν μπορείτε να δημιουργήσετε χώρο για να αναρωτηθείτε πώς μπορείτε να βρείτε την απελευθέρωση.

  • Πώς να χρησιμοποιήσετε τις ενέργειες της πανσελήνου του Σκορπιού το 2024

  • Επιτρέψτε στον εαυτό σας να μεταμορφωθεί
  • Ρίξτε όλα όσα πρέπει να πάνε
  • Ξεφλουδίστε τα στρώματα σε μια βαθύτερη αλήθεια
  • Απελευθερώστε τον εαυτό σας!
  • Καβαλήστε τα κύματα της συγκίνησης
  • Ακούστε τη διαίσθησή σας
  • Γιορτάστε τους δικούς σας κύκλους θανάτου και αναγέννησης
Η Πανσέληνος επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο του Σταθερού Σταυρού με ωροσκόπο και πλανήτες εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου