Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Ερμής στην Παρθένο 29/07 - 05/10

 Ο Ερμής επιστρέφει στην Παρθένο στις 29/07 μέχρι τις 05/10, με αναδρομή από τις 23/08 έως 15/09 οπότε τώρα θα δούμε τα αποτελέσματα και τι από εδώ και πέρα θα μπορέσει να κρατήσει σταθερό και μακροχρόνιο. Δημιουργείται το κατάλληλο κλίμα όσο αφορά την επικοινωνία που συνοδεύεται με πράξη, καθώς και μία ανασκόπηση του σκοπού και της υπευθυνότητας.

Η λογική επικρατεί της παρόρμησης και όλα αυτά δημιουργούν μία σοβαρότητα ως προς το σκοπό.
Θέλεις την επιτυχία, θέλεις να δημιουργήσεις καλύτερο κλίμα στην εργασία και να πάρεις την ανταμοιβή που σου αξίζει μέσω της εργατικότητας και της σωστής λειτουργίας του λόγου και της έκφρασης, είναι το κατάλληλο διάστημα.

Η διέλευση αφορά Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς όλων των δεκαήμερων και φυσικά και τους αντίστοιχους ωροσκόπους.

Πιο Αναλυτικά :

Κριός: Από τον 6ο οίκο η διέλευση με θέματα εργασίας και υγείας στο προσκήνιο. Η δυναμική του λόγου σου, σου εξασφαλίζει τα απαραίτητα εργαλεία - πάντα με προσοχή - της επιτυχίας.

Ταύρος: Θέματα παιδιών, ταλέντων και γενικά διαστήματα έντονης χαράς, μια που ο λόγος μπορεί να φέρει αναπάντεχους έρωτες.

Δίδυμος: Ο δικός σας κυβερνήτης σε ζώδιο όμως πιο επιμελές και ουσιαστικό, σας δίνει την απαραίτητη επικοινωνιακή ατραπό για μπορέσετε και να προβάλλεται τον εαυτό σας μέσω της αυτοπροβολής, αλλά να κάνετε και μία καλύτερη διαχείριση της οικογένειας και της ακίνητης περιουσίας.

Καρκίνος: Από τον 3ο σας οίκο ο Ερμής σας δίνει πιο ανοιχτό μυαλό, ενασχόληση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και συνομιλίες με ουσιαστική επενέργεια ως προς τις ανησυχίες σας.

Λέων: Συζητήσεις για χρήματα αλλά και για αισθήματα που είναι για εσάς στοιχεία για την προβολή σας και την κοινωνική σας εξέλιξη που έχει σχέση πάντα με την κυριαρχία.

Παρθένος: Το καλύτερο διάστημα για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις, να κάνετε έναρξη κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας και να μπορέσετε την υπεροχή σας ως προς την πράξη να την κάνετε λειτουργία προς όφελος σας.

Ζυγός: Κρυφές καταστάσεις που διατηρούνταν το προηγούμενο διάστημα έρχονται στο προσκήνιο και για να διατηρηθούν χρειάζεται η επικοινωνία της αλήθειας και της πράξης, για να βγουν κρυμμένα στην επιφάνεια που δημιουργούσαν αντικειμενικές καταστάσεις φόβου και ανειλικρίνεια.

Σκορπιός: Σε τομείς εξωστρέφειας, αλλαγών, ομάδων και φίλων σας υπόσχεται ο Ερμής από την Παρθένο ως απολαβή από την κούραση των προηγούμενων ημερών.

Τοξότης: Το κεφάλαιο της επαγγελματικής σας καταξίωσης βρίσκεται στο προσκήνιο και μέσα από επικοινωνιακούς συνδυασμούς αν και με δυσκολίες, μπορείτε να την αποκτήσετε για να ανέβετε βαθμίδα καταξίωσης.

Αιγόκερως: Μάθηση, ζητήματα εξωτερικού ενεργοποιούνται, καθώς δικαιοσύνης και ταξιδιών που σας προσδίδουν ένα ευνοϊκό διάστημα για εσάς.

Υδροχόος: Σκέψεις πάνω σε οικονομικά και ερωτικά ζητήματα και σε ψυχολογικούς παράγοντες, που προσπαθείτε να τους διερευνήσετε και να τους δώσετε ουσιαστική διάσταση μέσω σκέψεων και λόγου.

Ιχθύς: Ναι, έφτασε η στιγμή που περιμένατε για να μιλήσετε με την σύντροφο σας και τους συνεργάτες σας, να βρείτε λύσεις ουσιαστικές, έστω μέσω συγκρούσεων που δεν της πολύ θέλετε, είναι όμως '' αναγκαίο κακό ''.

ΟΙ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΦΟΡΑ
03/08 τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο
10/08 τρίγωνο με την Δία

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου