Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Τα ερωτικά μάτια


 Το πρόσωπο ενός ατόμου είναι το πορτρέτο του μυαλού του και τα μάτια του δρουν ως πληροφοριοδότης».

Μάτια! Αχ αυτά τα μάτια από τα πιο περίπλοκα ζωτικά όργανα του ανθρώπινου σώματος και η ευλογία του να μπορείς να δεις το κόσμο, από τα πιο πολύτιμα δώρα στην ανθρωπότητα....
Μάτια ! η πύλη προς τη ψυχή ενός ατόμου ....Για να δούμε όμως τι έχουν να μας πουν???....
1. Μάτια ανοιχτό Μπλε!...Εξαιρετικά λαμπερά μάτια με ρομαντικό βλέμμα, γοητευτικά και πανούργα.... Έχετε έντονη αγάπη για τους ανθρώπους και σας αρέσει η εξερεύνηση ποικιλίας ανθρώπων που βρίσκονται εκεί έξω..... Το φλερτ και το πείραγμα προς τους άλλους συμβαίνει πολλές φορές για να ικανοποιήσετε την ακίνδυνη ματαιοδοξία σας ..... Στις σχέσεις, λόγω της κοινωνικής πεταλουδένιας φύσης σας θα μπορούσατε να συναντήσετε ανθρώπους που να ενδιαφέρονται για εσάς περισσότερο από ότι εσεις για αυτούς αφού η ομορφιά της σταθερότητας σας δυσαρεσκεί..
Τυγχάνει να είστε κτητικοί ή ζηλιάρηδες ,κάτι το οποίο θα δημιουργήσει μεγάλες δυσκολίες στην προσωπική σας ζωή.... απ την άλλη αρέσκεστε στο μποέμ στυλ ,αλλά θα πρέπει σε κάποιο στάδιο της ζωής σας να περιορίσετε την όρεξη σας για παιχνιδάκια και να ακουμπήσετε σε κάποιον που θα σας προσφέρει ένα πολύ πιο ασφαλές οικονομικό & συναισθηματικό μέλλον.
Ένα άλλο χαραχτηριστικό των ματιών σε μπλέ ανοιχτό χρώμα είναι οι εναλλαγές της διάθεσης και η δημιουργική τους πλευρά, όπως επίσης και το ότι δεν θα σας αποκαλύψουν ποτέ τα αληθινά τους συναισθήματα....
2. Μάτια βαθύ Μπλε! Τα βαθιά μπλε μάτια σας υποδεικνύουν την σεξουαλική σας φύση....έχετε μια ανεπαίσθητη ευαισθησία στην προσωπικότητά σας απ τη μία , και απ την άλλη θα πρέπει να μάθετε να χαλιναγωγείτε το πάθος σας όταν συναντάτε ανθρώπους, καθώς μερικές φορές μπορεί να παραβλέψετε τις αδυναμίες τους
Το βαθύ μπλε χρώμα κυβερνάται από τον πλανήτη Κρόνο, ο οποίος θεωρείται σταθερός, και συντηρητικός. ..Ως αποτέλεσμα, έχετε την επιθυμία να βρείτε σταθερότητα στον κόσμο και να έχετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό , με το οποίο θα αγοράσετε την υλική ασφάλεια που θα σας δώσει εσωτερική εκπλήρωση.... το βαθύ μπλε χρώμα στα μάτια ,είναι τα μάτια που φλερτάρουν και εκφράζονται μέσα από τη δημιουργική ιδιοφυία τους
3. Γκρι Μάτια!...Τα γκρίζα μάτια σας δείχνουν τη συντηρητική σας φύση, αλλά κάπου μέσα σας υπάρχει μια βαθιά επιθυμία να απελευθερωθείτε από παραδοσιακούς περιορισμούς σας. Ταιριάζετε με ένα πολιτισμικά παραδοσιακό περιβάλλον, όπως εξίσου και με ένα πιο πρωτοποριακό περιβάλλον. Μπορεί να απογοητευτείτε αν δεν ακολουθήσετε την επιθυμία της καρδιάς σας και ισως κάποια στιγμή θα μπορούσατε να αισθανθείτε απογοητευμένοι αν απορρίψετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.....Είστε πιστός φίλος.
Το σεξουαλικό σας πάθος έχει κυρίαρχη επιρροή σε αυτό που θεωρείτε εσείς επιτυχημένη σχέση και θα πρέπει να αξιολογείτε προσεκτικά τους συντρόφους σας για να δείτε αν αυτό είναι μια απαίτηση που θα προκαλέσει προβλήματα για εσάς αργότερα μετά την ανάληψη μιας δέσμευσης. Τα άτομα με Γκρίζα μάτια είναι επίσης αρκετά σχολαστικά με τα πράγματα - κρατώντας τα πάντα σε τάξη και γνωρίζοντας πού είναι το καθε τι....
Το Γκρι χρώμα των ματιών δείχνει μυστηριωδώς και την ασάφεια που καθιστά δυσκολο το προσδιορισμό για το πως είναι ο εσωτερικός εαυτός σας σε σχέση με τους άλλους.
4. Γκριζογάλανα Μάτια.! Τα γκριζογάλανα μάτια υπαινίσσονται έντονα την εντυπωσιακή νοημοσύνη και τη φαντασία σας, αλλά αυτό μπορεί να είναι εις βάρος ορισμένων, από τις πιο δημιουργικές ή ακόμα και σεξουαλικές πτυχές της φύσης σας. Το σεξουαλικό σας πάθος μπορεί να είναι λιγότερο προφανές με όσους εμπλέκεστε και πρέπει να τεθεί το ερώτημα - είναι αυτό φυσικό ή είναι κάτι που έχετε υποτάξει στην ερωτική σας φύση??...
Όποια και αν είναι η απάντηση, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είστε ένα εκλεπτυσμένο άτομο που κατέχει επίσης μια σχολαστική προσωπικότητά..... Όταν κάνετε κάτι – οτιδήποτε, το κάνετε σωστά και με μεγάλο ζήλο και δεν μπορείτε να χειριστείτε κανενός είδους ακαταστασία. Τα πρότυπά σας είναι πολύ υψηλά και άλλα μπορεί να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.... Αυτό θα μπορούσε να σας ξεχωρίσει απ το πλήθος αν γίνετε άκαμπτοι κρατώντας τους άλλους σε κάποια απόσταση... Προσπαθήστε να είστε λιγότερο άκαμπτος/η στις προσδοκίες σας.
Τα γκρίζα μάτια αποκαλύπτουν υψηλό βαθμό νοημοσύνης και φαντασίας, αλλά το πάθος μπορεί να είναι λιγότερο έντονο σε αυτόν τον τύπο ματιών , καθώς η συλλογικότητα μπορεί να υποτάξει ένα μέρος της πρωτοβουλίας τους. Είναι μια εκλεπτυσμένη τάξη ανθρώπων...
5. Πράσινα Μάτια!..
Παρόμοια με τα γαλανά , τα πράσινα μάτια μιλούν για την εξαιρετικά σεξουαλική σας φύση....αντιπροσωπεύουν όμως κ το εφευρετικό και δημιουργικό μυαλό οπότε όχι μόνο είστε ιδιαίτερα σεξουαλικοί, αλλά είστε εξαιρετικά εφευρετικοί στον έρωτα....επίσης τα ατομα με πράσινα μάτια μπορεί να είναι επιθετικά και ταυτόχρονα ευαίσθητα, προσεκτικά και σταθερά, και απίστευτα υπομονετικά.
Συναισθηματικά, είναι πιο επιφυλακτικά, αναζητούν μακροχρόνιες, σοβαρές σχέσεις στη ζωή. Εκτός αυτού, είναι καλλιτεχνικά, με αυτοπεποίθηση, έξυπνά, και ευγενικά άτομα. Μόνο η κτητικότητα τους μπορεί να χαλάσει την εικόνα τους.
Οι φίλοι, η οικογένεια και οι εραστές μπορεί να μην βρίσκουν πάντα εύκολο να κατανοήσουν το αυθόρμητο μυαλό σας, αλλά παρ 'όλα αυτά δεν θα σας βαρεθούν ποτέ. Έχει ειπωθεί ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες του διαμετρήματος της ιδιοφυΐας συχνά κατέχουν πράσινα μάτια ... είναι απολύτως απαραίτητο για εσάς να συναναστρέφεστε με ανθρώπους που ξυπνούν τη δημιουργικότητα σας ,καθώς η πλήξη δεν είναι ακριβώς ένα από τα αγαπημένα σας χόμπι.

6. Καστανά μάτια!
Τα μάτια της Μεσογείου ,τα δακρυσμένα μάτια....υποδεικνύουν ότι είστε ένας εξαιρετικά παθιασμένος χαρακτήρας που αγαπά την κοινωνική ζωή και συναντά πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους.
Το πάθος σας συνδέεται επίσης με την αφοσίωση, και ιδιαίτερα για τον/την σύντροφο της επιλογής σας, διαφορετικά, το μάτι σας μπορεί να περιπλανιέται....Σας αρέσει η ιδέα μιας αφοσιωμένης ζωής με έναν σύντροφο εάν ανταποδίδει, και η ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.
Εργάζεστε σκληρά και κερδίζετε χρήματα για να παρέχετε ανέσεις στα πλασματα της οικογένειάς σας και σε αυτούς που αγαπάτε. Τα καστανά μάτια συνήθως δείχνουν σημαντική γενναιοδωρία.
Αγαπάτε τη περιπέτεια στη ζωή και την εξερεύνηση της φύσης μέσα από τα ταξίδια ...είστε παθιασμένοι απ' τη φύση σας με το συναίσθημα να είναι οδηγός σας.. έχετε υψηλό επίπεδο νοημοσύνης και είστε οι παρατηρητές πραγμάτων και ανθρώπων.
Τα καστανά μάτια και οι αποχρώσεις τους μπορεί να μην σας κάνουν να ξεχωρίζετε στο πλήθος ,αλλά σας κάνουν να ξεχωρίζετε για το μεσογειακό ταπεραμέντο σας ,την αξιοπιστία σας και την εμπιστοσύνη.
Ευαίσθητοι και στοργικοί και ιδιαίτερα φυσιογνωμιστές, τα μάτια του Πλούτωνα - έτσι τα ονομάζουν - είναι εκείνα που θα σε κοιτούν όταν θα σου μιλούν , επίμονα με τις ώρες χωρίς να ανοιγοκλείνουν....ξέρουν να διαβάζουν τις σκέψεις κάποιου.
Υ.Σ. Στα καστανα μάτια περιλαμβάνονται τα μελί, τα φουντουκί και τα κεχριμπαρένια. Μαύρα μάτια δεν υπάρχουν και μόλις το 1% συναντούμε σε αφρικανικές χώρες με αυτό το σκούρο καφέ που παραπέμπει σε μαύρο.
Αρχικά όλοι οι άνθρωποι γεννιουνται με καστανά μάτια και αυτό αλλάζει με τη πάροδο του χρόνου ,ανάλογα με τη ποσότητα της μελανίνης στο πίσω μέρος της ίριδας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου