Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Αφροδίτη τρίγωνο Ουρανός 14/01

 


Από τις 11 Ιανουαρίου η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω συναντά με τρίγωνο τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου που γίνεται μέγιστη στις 14 Ιανουαρίου. Η όψη αυτή αφορά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου της Γης και του Νερού, τους αντίστοιχους ωροσκόπους και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και μεσουράνημα από την 3η έως την 8η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Είναι μία όψη ενθουσιασμού και αναγέννησης χωρίς μελλοντική σταθερότητα. 
Το πρόβλημα εντοπίζεται στην κακή θέση του Ουρανού στο Ταύρο αλλά και ότι αυτό το ζώδιο ανήκει στο σταθερό Σταυρό και δεν είναι δεκτικό στις αλλαγές.
Ναι μεν υπάρχει η σύνθεση της αλλαγής κυρίως σε ζητήματα οικονομικής φύσεως που προεκτείνονται και στα ερωτικά αν υπάρχει η ευελιξία κινήσεων.
Όλα γυρίζουν γύρω από το άγνωστο, το αναπάντεχο, το κενό, ιδιαίτερα για αυτούς που δεν είναι έτοιμοι στο να αλλάξουν νοοτροπίες και συνηθισμένες καταστάσεις .
Το αποτέλεσμα είναι ότι υπάρχουν εκρηκτικές καταστάσεις που μπορεί να εμποδίσουν την εξέλιξη ή να φέρουν παραπάνω έντονη αίσθηση όσο αφορά τα οικονομικά και τον ερωτισμό.
Υπάρχει έντονη διάθεση προς την ανεξαρτησία και αυτό συνεπάγεται την έλευση ενός '' Ουράνιου έρωτα ''  μακριά από τη θέλησή σου και τις μέχρι τώρα εμπειρία σου.
Από την άλλη αν μία σχέση δεν σε καλύπτει τότε θα προκύψει μία αποχώρηση, ακόμα και διάσταση, ένα τεντωμένο κλίμα μια που το αίσθημα της αλλαγής υπερισχύει.
Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε αυτή την όψη, μπορούμε να πούμε ότι έχει μία δυναμική και μία εξέλιξη μακριά από τα συνήθη.
Από τη μία την κάνει ελκυστική και από την άλλη επικίνδυνη για αυτούς που αντιδρούν σταθερά στην εξέλιξη.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου