Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Δίας τετράγωνο Ουρανός 18/01


 Μια μεγάλη όψη συμβαίνει στις 18 Ιανουαρίου του 2021 καθώς έχουμε το τετράγωνο Δια /Ουρανού το οποίο μπορεί να προκαλέσει ανησυχία ειδικά όταν προχωρούμε σε κάποιου είδους πειθαρχίας.Υπάρχει μία ανυπομονησία λόγω ότι κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι έχουμε την έντονη παρόρμηση να απαλλαγούμε από οτιδήποτε παραδοσιακό και τη ρουτίνα. Χρειάζεται να εξερευνήσουμε μία ανορθόδοξη και ασυνήθιστη πλευρά της ζωής μας και μπορούμε να πάμε σε ένα πεδίο το οποίο να έχουμε μία μεγάλη επιθυμία να είμαστε ανεξάρτητοι και να ξεφύγουμε από τους περιορισμούς που να θέτουν οι άλλοι. Ακολουθεί μία πορεία η οποία είναι ριψοκίνδυνοι, σχεδιάζουμε χωρίς τους άλλους και γινόμαστε εκκεντρικοί, δεν περιοριζόμαστε από τις συμπεριφορές και τις συνήθειες και οι θρησκευτικές μας απόψεις είναι περίεργες και ανορθόδοξες.
Ακολουθούμε την πορεία του μεταρρυθμιστή του επαναστάτη και αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να μας φοβίσουν να μας οδηγήσουν στο να υπάρξουν κάποιες δομικές αλλαγές στη ζωή μας. Πρέπει να προσέξουμε το ρόλο του αουτσάιντερ που θα ακολουθήσουμε μήπως μπούμε σε δύσκολες καταστάσεις. Οι μεγάλες ευκαιρίες βέβαια είναι κοντά, ωστόσο πρέπει  να μην υπάρχει η ανυπομονησία και έντονη παρόρμηση για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τα όρια.
Το κλειδί είναι να προχωρήσουμε με προσοχή να επιλέξουμε ποιες ευκαιρίες είναι κοντά σε μας και να προσέξουμε όσο αφορά τους κινδύνους. για αυτό χρειάζεται να υπάρχει μία μετριοπάθεια. Η υπερβολή και οι κανόνες στη συμπεριφορά σίγουρα μας οδηγούν σε απώλειες και δεν χρειάζεται να κάνουμε αλλαγές για χάρη της αλλαγής.
Ενώ η έντονη εξερεύνηση της ανορθόδοξη ζωής μπορεί να οδηγήσει μεν σε προσωπική Ελευθερία, σε ενθουσιασμό και εκκεντρικότητα, από την άλλη χρειάζεται προσοχή για κάθε είδους παράξενες ιδέες, επικίνδυνες ιδέες και σχέδια τα οποία δεν έχουν καλό μέλλον και τέλος.

Η όψη επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο του Σταθερού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 3η έως την 8η μοίρα.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου