Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Αριθμολογία 2021. Έτος 5


 ''Ποτέ δεν αλλάζεις τα πράγματα παλεύοντας την υπάρχουσα πραγματικότητα...Για να αλλάξεις κάτι, δημιουργείς ένα νέο μοντέλο που καθιστά το υπάρχον ξεπερασμένο''...

Το 2021 είναι ένα ταξίδι ελευθερίας, αλλαγής, περιπέτειας, νέας εμπειρίας και μάθησης από λάθη.....η απόλυτη ατομικότητα πλέον δε θα είναι ανεκτή και η ανθρωπότητα χρειάζεται να μάθει τη συντροφική επέκταση, γιατί η απόλυτη μοναξιά της αποστερεί τη δημιουργικότητά της....
"Ελευθερία: Μία από τις πιο πολύτιμες κατακτήσεις της φαντασίας.."
 Επειδή το 5 είναι ο  μεσαίος  μεταξύ 1 και 9, αυτό το έτος είναι μια ευκαιρία να δημιουργηθεί μια γέφυρα προς όλες τις δυνατότητες .... το έτος 5 παρέχει επίσης την ενέργεια της νοημοσύνης, κάνοντας το 2021 μια ευκαιρία  για να ανοίξετε το μυαλό σας και να μάθετε περισσότερα για το τι σας ενδιαφέρει, ειδικά στους τομείς που σας χαρίζουν χαρά.
Σαν χρονιά 5 θα αντιπροσωπεύει το θάρρος, τα απρόσμενα γεγονότα και τις γρήγορες αλλαγές..
Παρόλα τα  σκαμπανεβάσματα θα είναι πιο θετικό και ελπιδοφόρο και θα στρέψει την ανθρωπότητα σε άλλη κατεύθυνση από αυτή που γνωρίζαμε ως τώρα.
Αν το 2020 ήταν η αλλαγή που επιβλήθηκε σε εμάς συνθλίβοντας τα θεμέλια και όχι λόγω κάποιου σεισμού, τότε το 2021 θα είναι ένα έτος προσαρμοστικότητας και αλλαγής της κατεύθυνσης μας..
Το 2020 το φαντάστηκα σαν ένα πλοίο να ταξιδεύει και να πέφτει σε έναν τυφώνα που χάνει τον έλεγχο, το 2021 το φαντάζομαι σαν το πλοίο που συνεχίζει να ταξιδεύει ενώ μαίνεται η  καταιγίδα, αλλά  προχωρά με ασφάλεια αργά.....
Η Προοδευτική καμπύλη προς ένα πιο ανθρώπινο κόσμο σιγά σιγά θα αρχίσει να φαίνεται ...και η πραγματικότητα θα είναι πολυεπίπεδη!!
Το 5 είναι συνδεδεμένο με τη πληγή και τη θεραπεία μέσω της διδασκαλίας ..είναι ο αριθμός της αυτοθυσίας, είναι ο αριθμός που λέει : '' σήκω γίνε δάσκαλος και οδηγός στο ταξίδι της ζωής '' !!..έχεις τη βοήθεια των άλλων και την αναγνώριση ,συνεργάσου!!
Είναι η μορφή, η συνείδηση, η αντίληψη, η δράση και η γνώση!!..το 5 είναι ο αέρας, το νερό η γη, και η φωτιά...είναι ο αριθμός που συνδέεται με τον Χείρωνα, τον δάσκαλο που διδάσκει ότι όλοι μας πρέπει να γίνουμε σοφότεροι μέσω της εμπειρίας ... είναι ο αριθμός της κρίσης της υγείας άρα θα μάθουμε να ζούμε με τον πρόσφατο ιό covid19 θεραπευμένοι και μη, έως ότου εξαφανιστεί από μόνος του...
Ο αριθμός 5 έχει γήινη ενέργεια και είναι εκείνος που μας στρέφει στην άνεση μέσω της οικογένειας ή του σπιτιού, μέσω της εμπιστοσύνης ή της συνεργασίας, της συγχώνευσης με άλλους για να δημιουργήσουμε και να επικοινωνήσουμε με νόημα και αξία διαλύοντας τα δεσμά του '' εγώ '' και της '' υποτυπώδους ανεξαρτησίας '' !!

ΚΑΛΗ ΥΓΙΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

CAHYA
Ενορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου