Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Ουρανός στο Ταύρο. Γήινη Επανάσταση

 Ήρθα!... καλωσορίστε με!!

Είμαι ο Ουρανός... ένας απρόβλεπτος και συναρπαστικός επισκέπτης, που θα σας μείνω αξέχαστος.
Είμαι ο πατέρας της αστραπής και το χρώμα μου είναι μπλε - μωβ, σαν τις ηλεκτρικές καταιγίδες...
Θα με φιλοξενήσει ο Ταύρος για 7 έτη....
Μαζί του, αν και αντιπαθεί τις τεράστιες αλλαγές, και αυτό ίσως με δυσκολέψει, γιατί σε μένα αρέσει η αφύπνιση και η διαφώτιση, θα προσπαθήσω να κάνω ριζικές μεταρρυθμίσεις ή αλλαγές, στις ιδέες που έχετε για το χρήμα, το πλούτο, τα σπίτια , τη Γη, τη φιλανθρωπία, την ακίνητη περιουσία, την στέγαση....
Σας εγγυώμαι εκπλήξεις, γεγονότα, επιστημονικές έρευνες για τη διατροφή , οικολογικά συμβάντα  και καινοτόμες μεθόδους οικοδόμησης.
Επίσης θα προσπαθήσω να σας ελευθερώσω από ένα τραπεζικό ή φορολογικό σύστημα, στο οποίο νιώθετε εγκλωβισμένοι ή καταπιεσμένοι.
Αλλάζω τη συνείδηση, τη νοοτροπία σας, τα κίνητρά σας, αξίες ( Ταύρος), χρήμα (Σκορπιός) - μια κλασική σύγκρουση μεταξύ τους - τη πραγματικότητα και το φυσικό κόσμο.
Θα διορθώσω τις σχέσεις που δεν συνδυάζουν την αξία, τον ενθουσιασμό ,τον σεβασμό και την σεξουαλικότητα, παρά μόνο το συμφέρον... Πώς; μα θα τις διαλύσω για να σωθεί το θύμα  και ο θύτης να συμμορφωθεί...και όταν μιλώ για σχέσεις , εννοώ σχέσεις όλων των επιπέδων...
Θα επιβιώσουν μόνον αυτές που βασίζονται σε παλαιό σχέδιο.
Επειδή είμαι και κυβερνήτης του Υδροχόου, όπου του αρέσει η ισότητα και η δικαιοσύνη, έχω σκοπό να εξαφανίσω τις ψευδείς και μη αυθεντικές αξίες .....
Απαλλαγή κυρίως από επιβληθείσες έννοιες και αξίες, μιας και είμαι και αφυπνιστής αλλά και ψυχολόγος...μου αρέσει να σας ανοίγω τα μάτια!
Δημιουργώ "σταθερότητα" σε όσους από σας είχατε αστάθεια τα τελευταία 6 χρόνια στη ζωή σας , και "αστάθεια" σε όσους είχατε σταθερότητα...
Σας ωθώ και σας πιέζω να εγκαταλείψετε τις αδιέξοδες σταδιοδρομίες και τις φθαρμένες σχέσεις.
Ξεκίνησα τις αλλαγές, που ακόμα πιστεύετε ότι " δεν θα συμβούν στη πραγματικότητα" κυρίως εσείς που δουλεύατε μόνο για το ατομικό σας συμφέρον , για το ατομικό σας καλό και όχι μέσα από τη συλλογικότητα, ενώ ήδη παίρνετε μέρος  σε αυτές χωρίς ακόμη να το έχετε παρατηρήσει, γιατί συχνά λειτουργώ με τρόπο ασυνείδητο και υποσυνείδητο!!
Έχω τη δύναμη να " αγαπώ " και να " καταστρέφω " για αυτό η αλλαγή είναι αναπόφευκτη...ακόμη και μέσα από αντιξοότητες αμείλικτες να θυμάστε ότι " ωριμάζουμε ", οπότε, οποιαδήποτε αντίσταση θα είναι μάταιη.
Γίνετε δημιουργικοί και επιλέξτε σωστά τη φυσική σας ύπαρξη!...
Το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας είναι " ένα " !


     " Τι συμβαίνει όταν
αυτό πού δεν μπορεί να
    σταματήσει, συναντά αυτό
      που δεν μπορεί να  
        μετακινηθεί?
           Πυροτέχνημα!



Cahya
Ενορατική Αστρολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου