Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Ήλιος σύνοδος Πλούτωνας 14/01

 



Ο Ήλιος συναντά τον Πλούτωνα μία όψη που κορυφώνεται στις 14/01.
Εδώ είναι ο σχηματισμός της Δύναμης. Μοιάζει με την ατομική βόμβα της απόλυτης δύναμης.
Το Εγώ, η Προβολή και η επίδειξη της Δύναμης γίνεται για την κατάκτηση ενός αξιώματος, ενός τίτλου, μίας γυναίκας. Με πιο τρόπο? Αγαπώ τον εαυτό μου, νιώθω κυρίαρχος, είμαι ο " σκοτεινός καβαλάρης " της εξουσίας των ψυχών, των λαών, των ηδονών.Αυτό πιστεύεις ότι είσαι, τότε έχεις " συμμαχήσει με τον διάβολο" για να κατακτήσεις, να συντρίψεις, να κυριαρχήσεις.
Είτε εξουσιαστής είσαι, είτε πρωθυπουργός, είτε αφεντικό, είτε επιβήτορας προσέρχεσαι με την ηδονή της κυριαρχίας. Έτσι νομίζεις!
Στην ουσία είσαι ένα τίποτα, ένα σκουπίδι, ένα ανθρωπάκι που μαζί με το σκότος επιβάλλεσαι. Το σκότος μπορεί να είναι οι επικυρίαρχοι, οι " εντολοδόχοι ", η ψυχή σου, που ζει στο σκότος.
Ίσως φοβίζω! Όμως παρατηρείστε γύρω σας. Πόσοι σας επιβουλεύονται, πόσοι θέλουν να σας " αρπάξουν ", πόσοι θέλουν το φιλί σας για να νομίσουν ότι είναι το Υπέρτατον Όν.

Η μέρα αυτή, με την ευθυγράμμιση μαζί με τον Ήλιο και άλλων πλανητών στον Αιγόκερω και σε σύνοδο με το Πλούτωνα, υποδηλώνει ότι κάτι έρχεται. Δηλαδή κάτι το σκληρό.
Το επόμενο χρονικό διάστημα οι " Δυνατοί " θα απαιτήσουν, ανάλογα με τα Πλουτώνια πάθη τους.
Είτε προσωπικά, είτε πολιτικά οι " άνδρες - αφέντες " έχουν βγει από το σκοτάδι στο Φως.
Και " όποιον πάρει ο χάρος ".

Η όψη επηρεάζει για άλλη μια φορά τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους που έχουν Ήλιο, Σελήνη, Ωροσκόπο και Μεσουράνημα μεταξύ τις 21ης και της 26ης μοίρας των παραπάνω ζωδίων.

Στην Μεταφυσική υπάρχει ένας νόμος:
" Μιλώ με τον Πλούτωνα, αλλά δεν το ακούω ".



ΠΛΟΥΤΩΝΙΟΣ
Ειδικός Συνεργάτης του tarosofos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου