Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Ερμής στον Υδροχόο. Προβλέψεις Ζωδίων

 Ο Ερμής μετακινείται στον Υδροχόο από τις 08/01 έως τις 15/03, όπου ένα διάστημα θα είναι ανάδρομος από τις 30/01 έως τις 21/02.
Οι ευκαιρίες εδώ έρχονται μέσα από συζήτηση και διάλογο που περιλαμβάνει μια " ανώτερη ουσία " . Δεν μένουμε εδώ στα ίδια, καθώς θέλουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες και να δούμε τα ζητήματα που απασχολούν πιο πανανθρώπινα.

Η εγκατάλειψη ενός εγωιστικού προτύπου που μας διακατέχει, όταν ο Ερμής βρίσκεται στο απέναντι  ζώδιο του Λέοντα, τώρα περιορίζεται και την θέση του την παίρνει η συλλογικότητα.
Οι φιλίες και οι ομάδες μας πηγαίνουν πιο πέρα από τα καθημερινά και η ουσία βρίσκεται στο να μιλήσουμε και να  επικοινωνήσουμε ζητήματα της Νέας Εποχής.
Να γίνουμε " σύγχρονοι χίππις " που θέλουμε να αλλάξουμε το κόσμο με μια προυπόθεση να αλλάξουμε πρώτα τον εαυτό μας.
Ευνοείται ότι έχει να κάνει με το διαδίκτυο και νέες τεχνολογίες, οι αγορές υπολογιστών και η ανάπτυξη την δικτυακής επικοινωνίας αλλά και η ενασχόληση με θέματα της Νέας Εποχής. Ένα από αυτά είναι και η Αστρολογία.
Η διέλευση αυτή αφορά το Σταθερό Σταυρό, αφού εκεί έχουμε τις περισσότερες δυσκολίες. Ενώ είναι ευεργετική για τους Υδροχόους, Ζυγούς, Διδύμους, Κριούς και Τοξότες όλων των δεκαήμερων και για τους αντίστοιχους ωροσκόπους .


Προβλέψεις ζωδίων :

Κριός : Επικοινωνία με φίλους, συμμετοχή σε ομάδες, τάση στο διαδίκτυο για την προσέγγιση πελατών, ανάδειξη νέων επικοινωνιακών εργαλείων μέσα από επικοινωνιακά μέσα που χαρακτηρίζουν την νέα εποχή. Δημοφιλία και εξωστρέφεια.

Ταύρος: Διαδικτυακές πωλήσεις, ανάδειξη του επαγγελματικού σας τοπίου μέσα από νέους τρόπους προσέγγισης  του κοινού, αλλαγή στην χρήση όλων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και επαφές με ανθρώπους που θα σας προτείνουν κάτι καινούργιο, όσο αφορά την επαγγελματική και κοινωνική άνοδο και αναγνώριση.

Δίδυμος: Κερδισμένοι από την μετακίνηση του Ερμή, αρκεί να καταλάβετε ότι πρέπει να αλλάξετε λίγο την φιλοσοφία σας και την προσέγγιση της ανθρώπινης ύπαρξης. Αυτό γίνεται με πολλούς τρόπους και μαθαίνοντας αλλά και συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις με αυτό το αντικείμενο. Ταξίδια σε διαφορετικά μέρη που μπορεί να τα συνδυάσετε και με μάθηση και επαφή με ανθρώπους του εξωτερικού, για κάθε σκοπό.

Καρκίνος : Το σκεπτικό το δικό σας είναι πως θα ρυθμίζετε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας δυναμική, που μπορείτε να αναπτύξετε. Εδώ θα σας βοηθήσουν άτομα που προτείνουν νέα οικονομικά εργαλεία και καινούργιες οικονομικές ιδέες. Πρέπει παράλληλα να κοιτάξετε και τον εσωτερικό σας κόσμο, να έρθετε σε επαφή με άτομα που σας παρέχουν καλύτερες ψυχολογικές δυνάμεις, με ψυχιάτρους και ψυχολόγους, καθώς και  ανάγνωση βιβλίων με ψυχολογικό περιεχόμενο.

Λέων: Εσείς καλείτε να αφήσετε τις εγωιστικές σκέψεις και να ακούσετε τους άλλους. Να μιλήσετε με το σύντροφό σας, ένα συνεταίρο, ένα συνάδελφός σας, για να αποκτήσετε και την γνώμη τους, αλλά και να αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες μέσω αυτών. Θα σας προσεγγίσουν άτομα διαφορετικής κουλτούρας και αισθητικής, άτομα που έχουν να σας δώσουν ένα παραπάνω τόνο ελευθερίας. Δεν μπορείτε να αρνηθείτε, γιατί ένας από όλους μπορεί να είναι ο επόμενος εκλεκτός της καρδιάς σας.

Παρθένος : Ο κυβερνήτης σας Ερμής πηγαίνει σε ένα ζώδιο που δεν είναι του ύφους σας. Εσείς θέλετε πιο πρακτικές συμβουλές, ενώ τώρα ο Ερμής σας μιλά λίγα ακατανόητα με έννοιες που σοκάρουν εσάς. Αυτό γίνεται κυρίως σε χώρους εργασίας όπου οι συνάδελφοι και οι εργοδότες αρχίζουν να επικοινωνούν αυτό το διάστημα, με τρόπο πιο ελεύθερο και πιο αλλαγμένο από τα συνηθισμένα . Το ίδιο και σε θέματα υγείας, όπου εκεί οι γιατροί σας δίνουν πρωτοποριακές ιδέες ίασης πάνω σε ζητήματα που σας απασχολούν.

Ζυγός: Ο Ερμής σας πριμοδοτεί με ευκαιρίες στο να γνωρίσετε κάποιον που θα σας αρέσει. Για να συμβεί όμως αυτό, πρέπει να είσαστε ανάμεσα με κόσμο, μέσω φίλων νέων και παλιών. Λειτουργεί επίσης αν ακολουθήσετε επικοινωνιακά κανάλια που σχετίζονται με διαδίκτυο και διαφήμιση. Η επικοινωνία με τα παιδιά θα είναι ζωντανή, θα σας μαγέψουν με τις ιδέες τους και με το τρόπο που αντιμετωπίζουν τα πράγματα.
Αξιοποιείτε ταλέντα, συμμετέχετε σε καλλιτεχνικά δρώμενα, διασκεδάστε με φίλους και γνωστούς και θα κλέψετε τις εντυπώσεις.

Σκορπιός: Λίγο άβολη η θέση για εσάς, καθώς η επικοινωνία γίνεται με οικογενειακά πρόσωπα που πολλές φορές δεν σας καταλαβαίνουν ή έχουν διαφορετικές ιδέες. Θέματα με ακίνητα θα έρθουν στο προσκήνιο όπου πρέπει να βρείτε καινούργιες λύσεις - όχι εύκολα και εύκολες - που θα σας δώσουν μια καινούργια πνοή σιγουριάς για το μέλλον.

Τοξότης : Οι τρόποι επικοινωνίας αλλάζουν. Νέοι άνθρωποι και νέα μέσα σας κατευθύνουν. Προχωρήστε τις συνεργασίες σας με ομάδες και συλλόγους, κάντε ταξίδια και σπουδές που θα σας δώσουν μια καινούργια αίσθηση όσο αφορά την αξία σας. Ασχοληθείτε με το αυτοκίνητο σας είτε για σέρβις, είτε για να αγοράσετε ή πουλήσετε ρωτώντας πρώτα τους γνωστούς σας.
Οι κοντινοί συγγενείς σας άλλοτε σας βλέπουν με θετικό μάτι και άλλοτε αντιδρούν με τις επαναστατικές ιδέες σας.

Αιγόκερως: Τα περιθώρια που έχετε είναι πολλά για να δώσετε μια καινούργια κατεύθυνση όσο αφορά τα ζητήματα των οικονομικών σας. Μην περιμένετε να τα καταφέρετε εντελώς μόνοι σας, χωρίς την βοήθεια των άλλων. Χρειάζεται ομαδική δουλειά και φιλικές παροτρύνσεις για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο και όλα τα σύγχρονα επικοινωνιακά εργαλεία.

Υδροχόος : Είναι η εποχής σας. Μην αφήνετε τίποτα " να πέσει κάτω " χωρίς να το εξερευνήστε, μια που αυτός είναι ο σκοπός σας. Αρχίστε τις αναζητήσεις, την ενασχόληση με το διαδίκτυο και βρείτε απαντήσεις στις απορίες σας. Οι άλλοι θέλουν να σας ακούσουν και εσείς νιώθετε έτοιμοι να ακουστείτε. Ο Ερμής με τις καλές όψεις που κάνει, σας ευεργετεί περισσότερο.

Ιχθύς: Ψάχνετε καινούργια μέρη εσωτερικής αναζήτησης ερχόμενοι σε επαφή με το υποσυνείδητο. Είναι η στιγμή να βγάλετε από μέσα σας τον εσωτερικό σας εαυτό και να τον επεξεργαστείτε. Όσοι ασχολούνται με καλλιτεχνικά και πνευματικά θέματα κάλλιστα μπορούν να προβληθούν, μέσω των επικοινωνιακών καναλιών και ιδιαίτερα με ότι σηματοδοτεί αυτός ο Ερμής που σας θέλει ανοιχτούς σε παρέες και σε ομάδες.



                                                                    ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
                                                             Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου