Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Άρης στο Ταύρο. Προβλέψεις Ζωδίων


 Η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, σε ένα ζώδιο της Γης και του Σταθερού Σταυρού δίνει μεγαλύτερη ενέργεια στο να ξεκολλήσουν κάποια πράγματα.
Είτε αφορά σε προσωπικές αναφορές, είτε σε πολιτικό επίπεδο τα ζητήματα παίρνουν μέχρι τις 04/03 μία τροπή που πολλές φορές γίνεται εκρηκτική.
Επηρεάζει πρωτίστως τον άξονα Ταύρου / Σκορπιού, αλλά φέρνει ανατροπές στους Υδροχόους και Λέοντες.
Είναι ευεργετική στους Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθύες, ζώδια -  ωροσκόπιο, και σε όσους έχουν Πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

Στην πολιτική επηρεάζεται ο Πρωθυπουργός με το τετράγωνο που κάνει με τον Ήλιο του γενεθλίου χάρτη της Μεταπολίτευσης όπου θα βγάλει ένα θυμό με ανατρεπτικές καταστάσεις. Άλλοτε θα τον βοηθά, άλλοτε θα του δημιουργεί προβλήματα στην Πρωθυπουργία του.
Πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στην διαχείριση της πανδημίας, στα οικονομικά αλλά και τα έκτακτα γεγονότα με παραπάνω δυναμική από τα συνηθισμένα και θα προκαλέσουν προβλήματα στην χώρα.


Όσο αφορά τα ζώδια :

Ταύρος : Ένας Άρης, τόσος ισχυρός Πλανήτης, είναι επακόλουθο ότι θα φέρει ισχυρά γεγονότα. Η ενέργεια που θα σας δοθεί, κάπου πρέπει να την κατευθύνετε. Ανάλογα πόσο επιμένετε σε κάτι που έχει καταρριφθεί από τις εξελίξεις, τόσο θα σας δίνει νευρικότητα και πάθος. Ασχοληθείτε κυρίως με τα επαγγελματικά σας όπου εκεί θα προβείτε σε δυναμικές λύσεις, χωρίς να καταστρέψετε από πείσμα κομμάτια επιτυχίας.
Η σεξουαλικότητα θα είναι ανεβασμένη και θα θέλετε να βγάλετε προς τα έξω κομμάτια από την λίμπιντο.
Προσέχετε μην χτυπήσετε, προσοχή στα ατυχήματα και δώστε σημασία στις κακές όψεις που δημιουργεί ο Άρης κατά την διέλευση του.

Σκορπιός: Ένας Άρης απέναντι από το Ήλιο σας ή τον ωροσκόπο σας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι άλλοι γίνονται πιο επιθετικοί και αυτό δεν σας αρέσει. Διαφωνίες, απαιτήσεις, έλλειψη συνεργασίας μπορεί να σας φέρουν νευρικότητα και ένταση. Μη ξεχνάτε ότι ο Άρης είναι παραδοσιακός κυβερνήτης για εσάς και πρέπει να του δίνετε ιδιαίτερη σημασία.
Αν σας προκαλέσουν μεριμνήστε ώστε να μην γίνετε ανταποδοτικοί και κάνετε τα πράγματα χειρότερα.

Υδροχόος: Εσείς ζητάτε μια ελευθερία και ο Άρης μπλέκετε στα πόδια σας. Τα ζητήματα που θέλουν προσοχή σχετίζονται με την οικογένειά σας και τα ακίνητα. Τα πρόσωπα που αποτελούν την οικογένειά σας δεν χρειάζεται να τα αντιμετωπίσετε εχθρικά, ούτε τα ακίνητα να είναι ένας παράγοντας έντασης. Προσέχετε και τα ατυχήματα στο σπίτι και κάθε τι που μπορεί να δώσει ένταση και θέματα ψυχικής ηρεμίας.

Λέων: Ο Άρης δίνει όξυνση σε επαγγελματικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με την συμπεριφορά των ανώτερων σε εσάς ή το αντίθετο. Δεν χρειάζονται υψηλοί τόνοι, μην έχετε πολλές απαιτήσεις αυτό το διάστημα και προσέχετε μήπως βρεθείτε χωρίς δουλειά με δική σας υπαιτιότητα. Αν οι άλλοι σας δημιουργούν προβλήματα που έρχονται σε αντίθεση με το Εγώ σας, καλύτερα είναι να περιμένετε πριν εκφραστείτε. Ο εγωισμός είναι ο λάθος τρόπος.

Καρκίνος: Για εσάς είναι ευκαιρία να πάρετε πρωτοβουλίες σε θέματα που σχετίζονται με την δημοσιότητα. Να ανακαλύψετε καινούργιους φίλους, να βρείτε ομάδες με τα ίδια ενδιαφέροντα και να προβάλετε περισσότερο τον εαυτό σας στους άλλους. Όχι βέβαια με εγωιστικά κίνητρα, αλλά με τρόπο βοηθητικό στις ανάγκες των άλλων. Η εξωστρέφεια θέλει πρωτοβουλίες και πρέπει να τις κάνετε τώρα που σας βοηθά αυτή η διέλευση.

Ιχθύς: Καινούργιες ιδέες και τρόποι να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Να εντοπίσετε που υστερείτε από άποψη επικοινωνιακών μέσων και τεχνολογίας, που θα παίξουν ρόλο καταλυτικό και στο επαγγελματικό σας πεδίο. Ενεργοποιείτε όσο αφορά κοντινά ταξίδια και επαφές με κοντινούς συγγενείς και κρατήστε ήπιους τρόπους αν οι άλλοι αντιδρούν με τρόπο ενοχλητικό.

Αιγόκερως: Η διέλευση αυτή δημιουργεί νέα σχέδια. Αυτά εντοπίζονται σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι μόνο αυτό? Όχι !
Χρειάζεται να ασχοληθείτε και με την προσωπική ζωή, να συναντήσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, οι γυναίκες του ζωδίου, να δημιουργήσετε μια σχέση. Ο Άρης αυξάνει την σεξουαλική ζωή γιατί λοιπόν να χάνετε χρόνο?... Οι σχέσεις με τα παιδιά θα είναι σε διαφορετικό " μήκος κύματος " αν ζητήσετε υπερβολικά πράγματα από αυτά. Βέβαια την προσοχή σας μόνο στα ατυχήματα.

Παρθένος: Ένα πεδίο που σας αρέσει σε αυτό την μάθησης και των σπουδών κινείται ο Άρης. Σας φέρνει την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο είτε αφορά σε αυτό το επίπεδο, είτε να κινηθείτε στο επαγγελματικό σας τομέα με ενασχολήσεις που έχουν σχέση με το εξωτερικό. Προγραμματίστε ένα ταξίδι σε ένα μακρινό μέρος, κάνοντας μια προσωπική φυγή που θα σας αποδώσει πολλά.

Δίδυμος: Για εσάς δεν είναι τόσο εύκολο μια που ο Άρης κινείται στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας. Οπότε θα εμφανιστούν κάποιοι που δεν " σας πάνε" , παλιοί εχθροί και γενικά θα υπάρχει ένα επιβαρυμένο κλίμα που θα επηρεάσει την ψυχολογία σας.
Προσοχή στην υγεία σας, σε οτιδήποτε σας προκαλεί άγχος και πρόσθετη επιβάρυνση του νου.

Κριός: Τα οικονομικά σας στο προσκήνιο με " πάρε - δώσε " όσο αφορά τρέχουσες ανάγκες. Έρχονται χρήματα από την δουλειά σας, αλλά φεύγουν γρήγορα για να καλύψουν ανάγκες. Σχεδιάστε ένα πρόγραμμα οικονομικής διαχείρισης που θα προσφέρει νέες πηγές εσόδων.

Τοξότης: Εσείς προσέχετε δύο παράγοντες. Υγεία και εργασία. Από άποψη υγείας προσοχή σε ιώσεις, φλεγμονές και κεφαλαλγίες. Όσο αφορά την εργασία θα αναπτύξετε μια δυναμική δουλεύοντας περισσότερο για να καλύψετε την ενέργεια σας. Οι σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους πρέπει να προσεχθούν, μια που οι συμπεριφορές των άλλων σας φέρνουν  ένταση. Χαμηλούς τόνους και εργασιομανία.

Ζυγός: Εσείς ασχολείστε πως θα καλύψετε ανάγκες και χρέη που έχουν συσσωρευτεί. Τρέξτε λοιπόν να ξεκινήσετε την αναζήτηση λύσεων, αλλά και πρόσθετων πηγών χρήματος. Αυτό επηρεάζει την ψυχολογία για αυτό κάντε πράγματα που θέλει ο Άρης π.χ. γυμναστική , τρέξιμο κτλ.
Για τους άνδρες του ζωδίου ανεβαίνει η ερωτική τους διάθεση, ενώ για τις γυναίκες του ζωδίου επιζητούν τον έρωτα. Προσοχή στην υγεία λοιπόν και στην καλή διάθεση που πρέπει τώρα να κατακτήσετε.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου