Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

ΕΡΜΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 05/01


 Από τις 3 έως τις 6 Ιανουαρίου ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα από το ίδιο ζώδιο. Μία όψη δύσκολη για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 22η έως 26η των παραπάνω ζωδίων.Ο Ερμής επειδή σχετίζεται με τις πληροφορίες και με την επικοινωνία συναντά τον Πλούτωνα οπότε προσπαθεί να φέρει κάποιες απαντήσεις στα μυστήρια της ζωής και σε όλα αυτά που επιδρούν στον εσωτερικό σου εαυτό. Πρέπει να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στους άλλους, στη σκέψη σου και στις ιδέες σου και ίσως μάθεις κάποιο μυστικό ή θα το μεταφέρεις σε κάποιο άνθρωπο που σχετίζεται με σένα. 
Θα παίξει σημαντικό ρόλο όσο αφορά τις μετακινήσεις, το εμπόριο μια που θα μπλοκάρει όλα τα παραπάνω και κυρίως οτιδήποτε σχετίζεται με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Βγάζει βέβαια και κάποιες εμμονές, κάποιες κινδύνους που έρχονται μέσα από συστήματα επικοινωνίας, καθώς μπορεί να υπάρξει μία παρακολούθηση ή κάποια πρόσωπα να λειτουργούν πίσω από την πλάτη σου για να σου επιφέρουν ένα κακό ίσως και με τα λόγια.
Επειδή ο Ερμής σχετίζεται με την πανδημία, λόγω ότι ελέγχει τους πνεύμονες, η συνάντησή του με τον Πλούτωνα φέρνει νέα μέτρα όπως αυτά που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση την προηγούμενες μέρες. Είναι στερητικός δεν μπορεί να δώσει όλες τις εκείνες ενέργειες που θα αυξήσουν την δημιουργικότητά του Ερμή και για αυτό τον αναπροσανατολίζουν και δεν τον αφήνουν να σκεφτεί καθαρά,
Βρίσκεται σε μία ιδιαίτερη ανησυχία και σε μία υπερένταση και κάνει σπασμωδικές κινήσεις πιστεύοντας ότι κάποιοι τον κυνηγούν. Πράγματι υπάρχουν κρυφοί εχθροί, αλλά μερικές φορές έχουμε φτιάξει και εμείς ένα σενάριο στο μυαλό μας το οποίο έχει μία δόση σκοτεινή.

ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου