Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Σύνοδος Δία / Κρόνου. Η Επανάσταση της Ψυχής


 
Τα τελευταία 200 χρόνια οι μεγάλες συνδέσεις ήταν όλες στα ζώδια που αντιπροσωπεύουν τον υλισμό.
Από τις 21 Δεκεμβρίου οι μεγάλες σύνοδοι μεταξύ Δία και Κρόνου θα είναι όλες τα ζώδια του Υδροχόου, των Διδύμων και του Ζυγού για τα επόμενα 200 χρόνια.
Αυτό σημαίνει μία πιο φιλελεύθερη, δίκαιη, ανθρωπιστική εποχή όπου θα δούμε μεγάλες προόδους στην επιστήμη, στην τεχνολογία, στη δικαιοσύνη καθώς επίσης και στην συλλογική συνείδηση του πλανήτη. Η απληστία, ο υλισμός και η δύναμη δεν θα είναι κύρια επιλογή και αυτό σηματοδοτεί ότι θα είναι μία καινούργια αρχή στην ανθρωπότητα.
Ήταν μία περίοδος τα προηγούμενα 200 χρόνια όπου είχαν ως κυριαρχία, την ύλη, την απληστία, την εξάντληση του ίδιου του πλανήτη μας και δεν μπορέσαμε να αφυπνιστούμε συνειδητά για τις ανάγκες τις ατομικές αλλά και για τις ανάγκες της ανθρωπότητας. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την λεηλασία και την εξάντληση των πόρων της γης που οδήγησε στην κλιματική αλλαγή αλλά και στον κίνδυνο νέων απειλών.
Τα επόμενα χρόνια θα δούμε μία καινούργια καινοτομία όσο αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη, την ιατρική, στο διάστημα και καθαρές μορφές ενέργειας ενώ θα υπάρχουν και νέες προοδευτικές σκέψεις πάνω στην επίλυση πολλών προβλημάτων και στην εξεύρεση λύσεων. Θα είναι μία ευκαιρία για την ανθρωπότητα να επουλωθεί συλλογικά και να φέρει μία νέα άνθιση και κοινωνική τάξη για πολλούς και όχι μόνο για από τους λίγους.
Αυτή η σύνοδος φέρνει ανακατατάξεις στις παγιωμένες καταστάσεις και στις αντιλήψεις, επιφέρει την άνοδο και την πτώση των ηγετών και των κυβερνήσεων κυρίως αυτών που έχουν κάνει κατάχρηση εξουσίας.
Κατά την διάρκεια της αυτό δεν είναι τίποτα λιγότερο από μία εσωτερική και εξωτερική επανάσταση και αφύπνιση σε εξωτερικό και παγκόσμιο επίπεδο.
Ο Δίας και ο Κρόνος θα φέρουν μία ευκαιρία και ανάπτυξη. Ο Κρόνος θα παραμείνει από το 2021 και λίγο το 2023 στο ζώδιο του Υδροχόου και θα δώσει ισχυρά θεμέλια και νέες δομές για την καινούργια εποχή.
Ενώ ο Δίας στον Υδροχόο θα σπείρει τους σπόρους τύχης, αισιοδοξίας, της επέκτασης, όλο το 2021. Θα δούμε μία επαναστατική διαμόρφωση το 2021 μην ξεχνάμε ότι ο Ουρανός ο επαναστατικός πλανήτης βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και κάνει τρεις όψεις τετραγώνου με τον Κρόνο, το Φεβρουάριο, τον Ιούνιο και το Δεκέμβριο. Θα δούμε περισσότερες αναταραχές και διαδηλώσεις, καθώς οι άνθρωποι δεν μπορούν να αποδεχτούν τις ανισότητες. Η δημοκρατία, η ελευθερία και η δικαιοσύνη δεν θεωρούνται πλέον δεδομένες και πρέπει να παλέψουμε μια που ο Πλούτωνας όσο παραμένει στον Αιγόκερω καθαρίζει όλα τα σκουπίδια του σύμπαντος κόσμου και φέρνει στο φως την διαφθορά και την ληστεία που επικρατεί από τις κυβερνήσεις στις κοινωνίες και από τις μεγάλες εταιρείες.
Το καινούργιο θα το ζήσουμε και με την παρουσία του Πλούτωνα που θα εισέλθει στον Υδροχόο του 2024 έως το 2043.
Αν κοιτάξουμε πίσω θα δούμε ότι ο Πλούτωνας βρισκόταν στον Υδροχόο και άλλαξε την ανθρωπότητα το 1777 και 1798. Κατά την  διάρκεια αυτής της περιόδου είχαμε την ανεξαρτησία των ΗΠΑ από τους Βρετανούς, το πρώτο σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών και αυτό το Σύνταγμα βασίστηκε στην ισότητα του ανθρώπου, στα ανθρώπινα νομοσχέδια.
Αυτές οι ιδέες τότε έγιναν αποδεκτές διεθνώς και μάλιστα επηρέασαν και την γαλλική επανάσταση όπου υπήρξε μία επαναστατική μορφή με μία μεγάλη αλλαγή όσο αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα σε όλη την Ευρώπη με αποτέλεσμα τη γαλλική επανάσταση του 1793. Αν πάμε πιο πίσω ο Πλούτωνας βρισκόταν στον Υδροχόο μεταξύ 1532 και 1552 η πρώτη πραγματικά επιστημονική επανάσταση συνέβη τότε και σε προσωπικό επίπεδο και οι ατομικοί ορίζοντες έγιναν πιο λειτουργικοί.
Μπορούμε πράγματι να είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτή η ευθυγράμμιση του Δία και του Κρόνου θα αποτελέσει το εφαλτήριο για να τελειώσουν κάποιες δοκιμασίες, να πετύχουμε την εξέλιξη και της ψυχή μας και της κοινωνίας και να έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα πράγματα από μία νέα εντελώς οπτική γωνία.
Να εντοπίσουμε αυτά που μας πηγαίνουν πίσω και να επιτρέψουμε να προχωρήσουμε στο μπροστά, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να σπάσουμε την αρνητικότητα, τις ιδιότητες, τις πεποιθήσεις μας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια της αλλαγής για να αλλάξουμε τη ζωή μας.
Είναι γνωστό ότι το σημάδι του Υδροχόου διακρίνεται για τις επιστημονικές ιδιότητες και πρέπει να δημιουργήσουμε την επανάσταση στον τρόπο που σκεφτόμαστε, που ζούμε και που αγαπάμε.
Η σύνοδος λαμβάνει 7 μέρες μετά από την Ολική Έκλειψη του Τοξότη και έτσι οι ευκαιρίες μπορούν να έρθουν μέσα από τη γνώση, από τη φιλοσοφία, από την αναζήτηση, από και την πίστη και να είμαστε ευέλικτοι και ανοιχτοί σε νέες ιδέες.
Η ελεύθερη ψυχή είναι σπάνια αλλά την γνωρίζετε καλά όταν τη βλέπετε με ένα άλλο μάτι και αισθάνεστε πολύ καλά όταν είστε μαζί της και ακολουθείτε τις συχνότητες και την ενέργειά της.

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου