Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Ήλιος τρίγωνο Ουρανός R 28/12

Από τις 25/12ου έως και τις 30/12ου ο Ήλιος εισερχόμενος στον Αιγόκερω κάνει την πρώτη όψη με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Ταύρο. 
Επειδή η όψη αυτή γίνεται πάνω στα ζώδια της Γης, αυτό σημαίνει ότι σχετίζεται κυρίως με οικονομικά και επαγγελματικά. 

Παλιά σχέδια έρχονται για να αναθεωρηθούν και να βρεθούν πάλι στο φως της εξερεύνησης. Η σχέση με το Υλικό πεδίο εδώ γίνεται με δύο τρόπους. 
Ο ένας έχει την παρόρμηση του Αιγόκερω και ο άλλος τη σταθερότητα του Ταύρου. 
Χρειάζονται δύο βαθμίδες επιτυχίας από τη μια η παρορμητική διάσταση της εκκίνησης ή της εξέλιξης και από την άλλη ο δρόμος όπου αυτή η παρόρμηση πρέπει να σταθεροποιηθεί. 
Από την άλλη χρειάζεται παραπάνω προσπάθεια για ευελιξία μια που και τα δύο ζώδια επικεντρώνονται σε ένα μόνο σημείο μέχρι να το πετύχουν. 
Εξάλλου ο Ουρανός σχετίζεται με οτιδήποτε καινούργιο, είτε αφορά μεθόδους, είτε τις τεχνολογίες και σε αυτή τη φάση πρέπει να εξελιχθούν και να πάρουν ένα μόνιμο χαρακτήρα με την ορθή φορά του Ουρανού τον Ιανουάριο. 
Αυτή η στιγμή υπάρχει μια εσωτερική σύγκρουση όλων των ξαφνικών θεμάτων ή απαντήσεων που εμφανίζονται και προσπαθούν να σταθούν από την αρχή. Τα δύο ζώδια πρέπει να εξασφαλίσουν την επιτυχία μέσω της ευελιξίας. 
Η όψη είναι θετική για τα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου, της Παρθένου, του Σκορπιού του Καρκίνου και του Ιχθύ των πρώτων ημερών.
Καθώς και σε όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και προσωπικούς Πλανήτες στα παραπάνω ζώδια..



ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου