Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

ΔΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΡΟΝΟΣ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟΣ

 


Η Μεγάλη Σύνοδος είναι ένα σπάνιο και πολύ ιδιαίτερο αστρολογικό γεγονός που συμβαίνει κάθε 20 χρόνια περίπου. Περιλαμβάνει τη συνάντηση τόσο του Δία όσο και του Κρόνου στον ίδιο βαθμό του ζωδιακού κύκλου.
Τα τελευταία 200 χρόνια, η Μεγάλη Σύνοδος έχει συμβεί σχεδόν πάντα σε γήινα σημάδια, αλλά τώρα, στις 21 Δεκεμβρίου 2020, τόσο ο Δίας όσο και ο Κρόνος θα ευθυγραμμιστούν στο σημάδι του Υδροχόου.
Καθώς ο Δίας και ο Κρόνος ευθυγραμμίζονται στον Υδροχόο, θα ξεκινήσει μια νέα εποχή. Θα μας οδηγήσει επίσης βαθύτερα στην εποχή του Υδροχόου.
Υπάρχει πολλή συζήτηση σχετικά με το πότε αρχίζει πραγματικά η Εποχή του Υδροχόου. Μερικοί αστρολόγοι πιστεύουν ότι έχει ήδη ξεκινήσει. Άλλοι πιστεύουν ότι είμαστε ακόμη εκατοντάδες χρόνια μακριά. 
Ανεξάρτητα από το πότε ξεκινά επίσημα η Εποχή του Υδροχόου, φαίνεται ότι αυτή η Μεγάλη Σύνοδος πέφτει στον Υδροχόο, είναι ένα σημάδι ότι πρόκειται να δούμε πολλά θέματα της Εποχής του Υδροχόου.
Η ευθυγράμμιση του Δία / Κρόνου θα χρωματίζει και διαμορφώνει τις επόμενες δεκαετίες. 
Τα τελευταία 200 χρόνια, καθώς ο Δίας και ο Κρόνος ενώνονταν μαζί σε γήινα σημάδια, έχουν διαμορφώσει και ορίσει τον κόσμο στον οποίο ζούμε σήμερα. 
Η γήινη ενέργεια είναι πολύ απτή. Έχει να κάνει με τα πράγματα, τη δημιουργία θεμελίων, τη χρήση των πόρων της Γης και την εστίαση σε υλικές κατοχές.
Κάτω από αυτήν την ενέργεια της Γης, έχουμε πετύχει πολλά, αλλά ήρθε η ώρα για μια αλλαγή στην ισορροπία. Πρέπει να απομακρυνθούμε από τα υλικά υπάρχοντα, από τη ληστεία των πόρων της Γης και από τη δημιουργία του απτού έως τη δημιουργία του άυλου.
Και εκεί είναι που παίζει ρόλο η αέρινη ενέργεια του Υδροχόου. Η ενέργεια του Υδροχόου είναι επαναστατική, υψηλής τεχνολογίας και όλα τα σχετικά με τη δημιουργία πραγμάτων που λειτουργούν μέσω κυμάτων, σημάτων και ακτίνων. Η ενέργεια του Υδροχόου αφορά τον ψηφιακό κόσμο.
Το 2020, έχουμε ήδη δει τεράστια αύξηση στα άτομα που χρησιμοποιούν τον ψηφιακό κόσμο για να εργαστούν, να συναντηθούν, να πάνε στο σχολείο και να ασκηθούν. Σε πολλά καταστήματα οι διαδικασίες έχουν αυτοματοποιηθεί και υπάρχει μεγάλη έμφαση στην αυτοεξυπηρέτηση.
Όλα αυτά τα πράγματα αναμένεται να γίνουν πιο συνηθισμένα καθώς αγκαλιάζουμε αυτήν την ενέργεια της Μεγάλης Σύζευξης στον Υδροχόο.
Μαζί με τον κόσμο που γίνεται όλο και πιο ψηφιακός, μπορεί επίσης να αρχίσουμε να βλέπουμε μια αύξηση στην κοινοτική ζωή. Αντί να κοιτάζουμε σε μεγάλους οργανισμούς ή κυβέρνηση, ενδέχεται να βρούμε την υποστήριξη που χρειαζόμαστε από τα μέλη της κοινότητάς μας. Η δημιουργία της αίσθησης κοινότητας μπορεί επίσης να είναι πιο σημαντική ή απαραίτητη. 
Η ενέργεια του Υδροχόου μπορεί επίσης να επιφέρει πρόοδο στον ιατρικό χώρο ενθαρρύνοντας εναλλακτικές θεραπευτικές πρακτικές όπως η ηχητική επούλωση, η τεχνολογία λέιζερ και ακόμη περισσότερες ψηφιακές υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης.
Ως το σημάδι που διέπει τις ανθρωπιστικές προσπάθειες, μπορούμε επίσης να δούμε εξελίξεις γύρω από θέματα όπως η έλλειψη στέγης, η παγκόσμια πείνα και τα ίσα δικαιώματα.
Η ενέργεια του Υδροχόου μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε σε ό,τι είναι καλό για το σύνολο. Αντί να εστιάζουμε αποκλειστικά στις δικές μας ανάγκες και επιθυμίες. Είμαστε σε θέση να δούμε ότι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι και ότι όλοι πρέπει να ενώσουμε για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο κόσμο.
Όταν αυτή η ενέργεια είναι ισορροπημένη, μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ένα πιο ειρηνικό και συμπονετικό κόσμο όπου είμαστε σε θέση να βάλουμε τον εαυτό μας εμπρός, όπου είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε υποστηρικτικές και στοργικές κοινότητες και όπου μπορούμε να συνεργαστούμε και μοιραστείτε κοινούς στόχους.
Αυτή είναι η εποχή της ουτοπίας του Υδροχόου για την οποία τραγουδιέται και συζητείται εδώ και δεκαετίες. Αυτή είναι η καλύτερη ζωή που μπορούμε να φανταστούμε για τον εαυτό μας, όπου είμαστε όλοι τιμημένοι για την ατομική μας σπίθα, αλλά στη συνέχεια όλα συνδέονται και συνεργάζονται συνολικά και για το μεγαλύτερο καλό.
Όπως με όλα τα πράγματα, υπάρχει και μια σκοτεινή πλευρά σε αυτήν την ενέργεια που πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να αποφύγουμε.
Όταν δεν είναι ισορροπημένη, αυτή η ενέργεια μπορεί να μας κάνει να αγνοήσουμε τις πεποιθήσεις των άλλων και να πέσουμε σε μια «ομαδική σκέψη» - νοοτροπία. Αντί να είμαστε σε θέση να σκεφτόμαστε τον εαυτό μας, μας λένε τι να πιστεύουμε και πρέπει να ακολουθήσουμε την ομάδα για να αισθανόμαστε αποδεκτοί.
Πρέπει να προσέχουμε να μην αφήσουμε τη δική μας ατομική σπίθα να χαθεί προσπαθώντας να υπηρετήσουμε άλλους και την κοινότητά μας. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι ενεργούμε από έναν τόπο αλήθειας και αυθεντικότητας και θα διαπιστώσουμε ότι η κοινωνία βασίζεται σε ιδέες λίγων και όχι συλλογικών.
Έχουμε 200 χρόνια για να βρούμε αυτήν την ισορροπία, καθώς τόσο ο Δίας όσο και ο Κρόνος θα ταξιδέψουν μέσω κυρίως ζωδίων του αέρα για αυτόν τον επόμενο κύκλο.
Υποτίθεται ότι κανένας από εμάς που διαβάζουμε αυτό δεν θα ζήσει για να δει την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου, οπότε είναι πολύ σπάνιο και ιδιαίτερο πράγμα που επιλέξαμε να δούμε την αρχή του!
Στη δική σας ζωή, μπορείτε να αγκαλιάσετε τις ενέργειες αυτού του κύκλου σκεπτόμενοι πού είστε πολύ προσκολλημένοι σε υλικά αγαθά ή αντικείμενα. 
Μπορείτε επίσης να επανεκτιμήσετε ορισμένους από τους στόχους σας. Ενώ η γήινη ενέργεια είναι πολύ υποστηρικτική για τη δημιουργία απτών στόχων, αυτή η άνοδος της ενέργειας του αέρα θέλει να είμαστε πιο ελεύθεροι και ρευστοί.
Θέλει να θυμόμαστε τη δύναμη των σκέψεων μας και ότι οι σκέψεις μας είναι ισχυροί σπόροι και σήματα δημιουργίας. 
Όταν βρισκόμαστε σε ένα μέρος όπου αισθανόμαστε ευθυγραμμισμένοι και σε έναν αυθεντικό χώρο, προσελκύουμε αυτόματα ό,τι είναι καλύτερο για εμάς. 
Αντί να προσπαθούμε να εκδηλώσουμε τους στόχους μας, θα πρέπει αντίθετα να επικεντρωθούμε στο να βρεθούμε σε μια κατάσταση πλήρους ευθυγράμμισης. Από αυτό το μέρος, οι στόχοι μας και ό, τι θέλουμε να εκδηλώσουμε έρχονται φυσικά.
Αφήστε το ενεργητικό ον και τις σκέψεις σας να γίνουν αγωγοί ή σήματα για την πραγματικότητα που θέλετε να δημιουργήσετε. Ανεβείτε και έξω από ένα μέρος του εγώ προς τον ανώτερο εαυτό σας.
Το να μπεις σε ευθυγράμμιση δεν είναι εύκολο! Απαιτεί από εμάς να παραδοθούμε, να αγαπάμε τον εαυτό μας και να μπαίνουμε στην αυθεντική μας αλήθεια. Είναι μια συνεχής εργασία σε εξέλιξη, αλλά όσο περισσότερα βήματα κάνουμε, τόσο περισσότερο επικεντρωνόμαστε στην επέκταση και την ανάπτυξη του πνευματικού μας νου, τόσο περισσότερο θα προχωρήσουμε στο ταξίδι μας. 
Μπορούμε επίσης να αξιοποιήσουμε τις ενέργειες του Δία και του Κρόνου για ενδείξεις για το πώς να δουλεύουμε με αυτήν την ενέργεια.
Ο Δίας είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με την αφθονία και την επέκταση. Η ενέργειά του είναι φυσικά αισιόδοξη και μας επιτρέπει να δούμε δυνατότητες επίτευξης.
Ο Δίας επεκτείνει ό, τι αγγίζει, επιτρέποντάς μας να καλωσορίσουμε την αφθονία και να δούμε τα πράγματα με μεγαλύτερη σαφήνεια. Ο Δίας θεωρείται ο τυχερός πλανήτης και αυτός που μας φέρνει τα φυσικά μας δώρα και ανταμοιβές σε αυτήν τη ζωή.
Ο Κρόνος με πολλούς τρόπους θεωρείται το αντίθετο, ωστόσο αυτό είναι λίγο λάθος ταυτότητα. Ο Κρόνος θεωρείται ένας σκληρός πλανήτης που του αρέσει να επιβάλλει κανόνες και περιορισμούς.
Θέλει να θέσουμε όρια και μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε συγκρατημένοι και ακόμη και καταπιεσμένοι. Η ενέργειά του είναι παρόμοια με αυτή ενός αυστηρού δασκάλου, που πάντα θέλει να ακολουθούμε τους κανόνες, να δουλεύουμε σκληρά και να μας επιπλήττει όταν δεν το κάνουμε.
Μέσω του Κρόνου μπορούμε να ωριμάσουμε, να γίνουμε σοφότεροι και να βρούμε την αληθινή εσωτερική μας δύναμη και δύναμη.
Ο Κρόνος θεωρείται επίσης ο Κύριος του Κάρμα. Δουλεύοντας τα μαθήματα του Κρόνου, είμαστε σε θέση να ξεκαθαρίσουμε τα καρμικά χρέη μας και να ελπίζουμε να προσελκύσουμε περισσότερο καλό κάρμα.
Ο Κρόνος είναι η διαρκής υπενθύμισή μας ότι πρέπει να πληρωθούν όλα τα χρέη. Αλλά όταν έχουμε και το μάθημα μάθει, είμαστε σε θέση να αναβαθμίσουμε στο επόμενο επίπεδο εξέλιξης.
Τόσο ο Δίας όσο και ο Κρόνος που έρχονται μαζί σε αυτή τη συνένωση όταν ο Κύριος του Κάρμα συναντά τον πλανήτη της επέκτασης. Εδώ, ο Δίας είναι σε θέση να ρίξει φως σε όλα τα μαθήματα του Κρόνου. Είναι σε θέση να τα μαλακώσει, να μας κάνει να τα δούμε με περισσότερη σαφήνεια, αλλά και με πολλούς τρόπους να τα επεκτείνουμε. 
Καθώς η σύζευξη του Δία Κρόνου είναι τόσο κεντρική, αυτή η ενέργεια μας επηρεάζει και σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι σχεδόν σαν η Γη να ξυπνά το κάρμα της. Με πολλούς τρόπους, ολόκληρος ο πλανήτης μας προχωρά σε ένα νέο επίπεδο και αναζητά την πληρωμή χρεών.
Όποιο κι αν είναι το συλλογικό μας γήινο κάρμα, αυτή η Μεγάλη Σύζευξη έφτασε για να θέσει τα πράγματα σε ισορροπία. 
Σε παγκόσμιο επίπεδο, ό, τι πρέπει να αποπληρωθεί θα πρέπει να επιστραφεί. Ό, τι οφείλεται θα πρέπει να δοθεί. 
Δεν υπάρχει διαφυγή. Κατά μία έννοια, αυτή είναι η στιγμή που οι συλλογικές πράξεις της ανθρωπότητας ζυγίζονται με το φτερό της ζωής είμαστε σε θέση να δούμε τι πρέπει να προσαρμοστεί και να διορθωθεί.
Σε βαθύτερα πνευματικά επίπεδα, αυτή η ευθυγράμμιση του Δία και του Κρόνου δείχνει μια αύξηση της συνείδησης για τον πλανήτη, όπου μπορούμε να δούμε με περισσότερη σαφήνεια τη καρμική ενέργεια του πλανήτη και τι μπορούμε να κάνουμε για να δημιουργήσουμε περισσότερη ισορροπία.
Είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι τόσο ο Δίας όσο και ο Κρόνος θα συναντηθούν σε μηδενικούς βαθμούς του Υδροχόου, το οποίο είναι ένα πολύ φορτισμένο σημείο σε οποιουδήποτε ζώδιο. Η μηδενικοί βαθμοί αντιπροσωπεύουν άπειρες δυνατότητες. Αντιπροσωπεύει μια εποχή όπου όλα τα πράγματα είναι δυνατά και ανοίγει ένα νέο θεμέλιο.
Εκείνη την ημέρα, θα αισθανθείτε ότι η Γη κινείται μέσα από μια πύλη ενέργειας όπου θα αναγεννηθεί και θα κρατήσει εκατομμύρια νέες δυνατότητες για όλους μας. 
Πρόκειται για πολύ εύφορη ενέργεια, η οποία δείχνει νέες αρχές σε μεγάλη κλίμακα. Η Γη δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια και ως όντα αυτής της Γης, δεν θα έχουμε άλλη επιλογή από το να προσαρμόσουμε και να αγκαλιάσουμε αυτό το νέο κεφάλαιο που μας προσφέρεται.


ΠΗΓΗ: TANAAZ .... https://foreverconscious.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου