Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Λίλιθ σύνοδο με Αρη στο ζώδιο του Ταύρου


 Λίλιθ σύνοδο με Άρη στο ζώδιο του Ταύρου

Η Λίλιθ ήταν η γυναίκα που διώχθηκε από τον παράδεισο παρά τις εκλύσεις των Αγγέλων να μείνει υπακούει και πειθαρχημένη. Έφυγε γιατί επέλεγε να μείνει ανυπότακτη. Μακριά από κανόνες και συμπεριφορές. Ζευγάρωνε με Δαίμονες. Αλήθεια πως άντεχε η ψυχή της; ποια ήταν η ψυχή της; Τι θα μπορούσε να την οδηγήσει σε αυτό το μονοπάτι; 

Είναι η γυναίκα η ά-τακτη. Κάποτε πίστεψε στην κι εκείνη στον έρωτα και στην αγάπη. Αλλά ο πόλεμος, της πήρε τον αγαπημένος της. Κάθε βραδιά που έβρεχε , κάθε που άκουγε ένα τραγούδι που της τον θύμιζε κάθε που άκουγε τον ήχο του σαξοφώνου να της λέει είμαι εδώ.. αλλά δεν μπορείς να με δεις... ήθελε να δώσει τέλος στον εαυτό της. Έτσι κάθε νύχτα αυτή η μοιραία γυναίκα, η γυναίκα της διπλανής πόρτας, φορούσε εκείνο το μαύρο φόρεμα, ή το κολλητό τζιν με το καυτό t-shirt τις γόβες και έβγαινε να ψάξει να τον βρει. Ήταν στο βαθύ βλέμμα του κάθε άντρα. Στην ερωτική έκφραση των χειλιών του, στο δυνατό του κορμί. Έκανε σεξ παράφορα, και μετά γύριζε κατάκοπη αλλά ικανοποιημένη ότι έστω κι έτσι τον συνάντησε ακόμα μία φορά. 

Την άλλη μέρα, φορούσε το ρούχο της καθημερινότητας σαν να ήταν μία άλλη, κανείς δεν γνώριζε την νυχτερινή της πλευρά, την άλλη της πλευρά την σκοτεινή. Εκείνη που ψάχνοντας τον έρωτα, χάνεται στον άγνωστο ιδρώτα ενός ακόμα άντρα, την νύχτα του υπόσχεται έρωτα για πάντα , την μέρα δεν θέλει να τον ξέρει. 

Κάποιες φορές οι επιθυμίες είναι τόσο έντονες που είναι σαν να αυτοπυρπολείται και να πυρπολεί. 
Είναι η μοιραία γυναίκα. Είναι η μοιραία πλευρά μας, μέσα στο σκοτάδι της ψυχής μας. 

Ο Άρης στον Ταύρο την πλησιάζει αυτές τις μέρες, μέχρι να γίνει η σύνοδος του μαζί της, 2 μοίρες διαφορά. Ενστικτώδες σεξ! Αυτό το μήνυμα θα κρύβει η σχέση που θα δημιουργηθεί αυτές τις μέρες. Κορίτσια, κάποιος σας παρακολουθεί. Ας είστε προσεκτικές. Το μόνο που ευνοείται είναι το one night stand για τις πιο τολμηρές. Η Λίλιθ είναι η υπαίτια για τις μαύρες στιγμές όταν προσβάλλεται σε 8ο ή 12ο οίκο. Καρμικά δείχνει την επιθυμεί η σάρκα σε αυτήν την ενσάρκωση που το στερήθηκε σε προηγούμενη. Ακόμα κι αν βρείτε τον “πολεμιστή” της ζωής σας αυτές τις μέρες θα ζήσετε κάτι ακραία παράφορο, κάτι που δεν θα συγκρίνεται με προηγούμενη φορά. Κάτι που θα έχει το ρίσκο του, να χάσετε κάτι που σας δημιουργεί ασφάλεια. Εξισορροπείστε το συναίσθημα σας και λειτουργήστε κερδίζοντας χρόνο, μην βιαστείτε. Ερωτευθείτε, γελάστε, τραγουδήστε, χορέψτε και ρισκάρετε, όσο χρειάζεται ! 


H Αστρολογία Αλλιώς
Νεφέλη
Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης & Λάτρης της Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου