Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Αφροδίτη σύνοδος Πλούτωνας 28/01. ''Η Αξία αυξάνεται, η Επιθυμία ενισχύεται''

   ''Η Αξία αυξάνεται, η Επιθυμία ενισχύεται''
Μια παρανοική μυστικότητα πλανάται αυτές τις μέρες με αποκορύφωμα σήμερα με τη σύνοδο Αφροδίτης/Πλούτωνα στην 24*του Αιγόκερου, τη μοίρα της ακολασίας, μη μπορώντας να κυριαρχήσουμε στα πάθη μας ανεβαίνοντας το βουνό της έκστασης, ίση με εκείνη της Αφροδίτης όταν βρίσκεται στο μυστηριακό Σκορπιό.

Μια Αφροδίτη και ένας Πλούτωνας δεν οδηγούν απαραίτητα σε απογοήτευση ή άκυρους χειρισμούς, αφού μπορούν να προσφέρουν και γοητεία , δυναμισμό , δημοτικότητα , σαγήνη και πειθώ.
Είναι καλή στιγμή να ξεκινήσουμε νέες ευκαιρίες, να δημιουργήσουμε κοινωνικές επαφές και να εκφράσουμε τη παιχνιδιάρικη πλευρά μας μέσα από το αυστηρό και πειθαρχημένο Αιγόκερω.
Έχουμε τη καλή διάθεση να αναθερμάνουμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις ή να τις θεραπεύσουμε, αρκεί να μην συνοδεύσουμε τη καλή πρόθεση με αντιπαραγωγική μεταβλητότητα ή επανάσταση, καθώς εντείνονται τα οικονομικά, οι σχέσεις και η αυτοεκτίμηση.
Η δύναμη και ο έλεγχος θα βρίσκονται σε εξέλιξη , τονίζοντας ο καθένας μας τη προσωπικότητα του μέσα από ένα παιχνίδι χειραγώγησης χωρίς τέλος.
Η ενασχόληση με τα καλλιτεχνικά ταλέντα έχει θετική επέκταση, αφού υπάρχει μια δυναμική έλξη συναισθηματικής ενέργειας για πολλή δουλειά με τόλμη.
Εδώ η Αφροδίτη πρέπει να πλεύσει στο ίδιο κύμα με τον Πλούτωνα και επιζητεί την σταθεροποίηση της αξίας της και την επιβίωση της μετά τις δοκιμασίες, βγάζοντας την στην ακτή πιο δυνατή και αλώβητη.

Η όψη επηρεάζει το Παρορμητικό Σταυρό και όσους έχουν πλανήτες, μεσουράνημα και ωροσκόπο από την 21η έως την 26η μοίρα των ζωδίων που ανήκουν σε αυτό το Σταυρό.
  

Cahya
Ενορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου