Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Ήλιος σύνοδος Δίας 29/01


Μια
θετική όψη συμβαίνει στις 29 Ιανουαρίου μια που ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου συναντά τον Ήλιο που είναι στον ίδιο ζώδιο. Μία θετική όψη για τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς του πρώτου δεκαημέρου και για όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 5η έως την 12η μοίρα.Νιώθεις χαρά, ζωντάνια, περιπέτεια και ευτυχία. Σου δίνει ο Δίας μία δυνατότητα να επεκταθείς, να κερδίσεις παραπάνω τύχη, σε κάνει να βγάζεις όλα τα δημιουργικά σου ταλέντα, καθώς επίσης και να νιώθεις πιο σίγουρα ότι θέλεις την αγάπη. Έχεις μία καλοσύνη απέναντι στους άλλους και μία γλυκύτητα το οποία σου επιτρέπει οι άλλοι να προσκολλώνται πάνω σου.
Μπορείς να ξεκινήσεις το οτιδήποτε καινούργιο το οποίο εμπεριέχει νέες δυνατότητες εξέλιξης με βάση στηριζόμενη στην καινούργια επιστήμη, στο διαδίκτυο και στη νέα επιχειρηματικότητα. Πρέπει να στραφείς προς τους άλλους να ανοίξεις τον εαυτό σου στις άλλες δυνάμεις της κοινωνίας, να γίνεις '' ένας επαναστάτης με αιτία '' και να αποκτήσεις μία αυτοπεποίθηση που μπορεί να σου δημιουργήσει καλύτερους δρόμους.
Το μόνο που δεν χρειάζεται είναι μεγάλος ενθουσιασμός και σαθρά πατήματα αλλά την εύνοια του Δία και την αποφασιστικότητα των καινούργιων σκοπών και ενεργειών που πραγματικά θα σε απογειώσουν.


ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου