Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Άρης σύνοδος Ουρανός 20/01

 Μια από τις κρίσιμες όψεις του Άρη από το ζώδιο του Ταύρου έχει ξεκινήσει από τις 13 Ιανουαρίου και κορυφώνεται στις 24, μία που έχουμε τη σύνοδο του με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. 

Μια όψη αρκετά κρίσιμη για τους γεννημένους την 4η έως την 8η μοίρα των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού. Επηρεάζει και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και Σελήνη εκεί.
Μια που οι δύο πλανήτες βρίσκονται στο σταθερό Σταυρό και παράλληλα και σε ζώδιο της Γης αυτό σηματοδοτεί ότι αυτή η όψη στρέφεται προς την ύλη. Και προς την κατεύθυνση του επαγγελματικού αλλά και του οικονομικού τομέα. 
Ο Ουρανός θέλει πρωτοποριακούς τρόπους και νέες ιδέες πάνω στα οικονομικά ενώ ο Άρης δημιουργεί την ενέργεια εκείνη που εκκινεί μπροστά τα επαγγελματικά. 
Οι τρόποι εδώ είναι σύγχρονοι μια που περιέχουν μια δόση ανεξαρτησίας και ελευθερίας κινήσεων και μέσα από ορίζοντες της νέας εποχής που γίνονται πράξη. 
Κυρίως το διαδίκτυο παίζει σπουδαίο ρόλο και γι' αυτό καλό είναι να εισέρχονται τεχνολογικές συνιστώσες στην ανάπτυξη του επαγγελματικού πεδίου. 
Ο Άρης όμως πολύ δυνατός από το ζώδιο του Ταύρου, είναι απαιτητικός και πολλές φορές σκληρός.
Διαθέτει την παρόρμηση ως προς την ενέργεια, ενώ ο Ουρανός πάει να αλλάξει το Ταύρο και αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο.  Όμως η απραξία είναι μια καταδίκη χωρίς επιστροφή αυτό το διάστημα και δεν συγχωρείτε. 
Δεν είναι καιρός των τελικών αποφάσεων, είναι όμως η περίοδος του επαγγελματικών και οικονομικών αναζητήσεων. Και αυτό είναι ότι καλύτερο τη δεδομένη στιγμή.
Αρκεί να μην αυξηθεί ο θυμός σου και οι απαιτήσεις στο παρόντα χρόνο να περάσουν τα όρια και συντριβής. Κομβικό σημείο θα παίξουν οι αντιδράσεις σου απέναντι στα πράγματα και στους άλλους και κυρίως ο τρόπος που θα αντιδράς στις προκλήσεις. Καλή είναι η δύναμη, αλλά αν ξεπεράσεις τα όρια ο θυμός θα είναι μη αναστρέψιμος, με αποτέλεσμα να προκαλέσεις μέγιστη βλάβη απέναντι στους άλλους με όλα τα επακόλουθα να είναι αποκαλυπτικά. Θυμός εναντίον θυμού και το παιχνίδι κινδύνου στα όρια.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου