Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Ήλιος στον Υδροχόο. Προβλέψεις Ζωδίων

Ο Ήλιος μεταφέρεται στο αντίθετο ζώδιο από αυτό που κυβερνά τον Υδροχόο. Μπορεί να μην είναι η καλύτερη του θέση εδώ, όμως θα φωτίσει άλλες πλευρές της ζωής μας.

Καταρχήν αυτό που επιδιώκει εδώ ο Ήλιος είναι να μας κάνει να πιστέψουμε στην Ελευθερία.
Είμαστε ανεξάρτητοι από δομές που πολλές φορές πάνε ενάντια στην αισθητική μας, αλλά και στην προσωπική ολοκλήρωση. Πρέπει να γίνει μια προσέγγιση διαφορετική της ίδιας της ζωής και να βλέπουμε το μπροστά όχι σαν μοναδικές οντότητες αλλά σαν σύνολο..
" Οι φιλίες γράφουν ιστορίες " έλεγε σε ένα τραγούδι του ο Δ. Σαββόπουλος και αυτό είναι το επίτευγμα του Ήλιου εδώ. Γινόμαστε ένα με τους άλλους και κάνουμε επαναπροσέγγιση με την ίδια την ζωή.
Γιατί χρειαζόμαστε τους άλλους? Ο δάσκαλος μου Σπύρος Κανελλόπουλος μας μιλά " για να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι".
Όμως με ποιους θα κάνουμε παρέα, με όλους? Όχι βέβαια.
Μόνο με εκείνους που θα μας δώσουν το καινούργιο Φως του Ήλιου. Η κατεύθυνση τώρα είναι να αλλάξουμε το ρόλο του ατομικού στοιχείου και να το κάνουμε παγκόσμιο.
Ένας μπορεί λίγα, πολλοί μπορούμε περισσότερα.

Η όψη επηρεάζει θετικά τα ζώδια του Υδροχόου, Ζυγού, Διδύμων και Κριού, Λέοντα ( με προσοχή ) και Τοξότη. Δημιουργεί προβλήματα στους Ταύρους, Σκορπιούς που όμως έχοντας την δύναμη του φωτός είναι αντιμετωπίσιμα.
Τα παραπάνω αφορούν τους αντίστοιχους ωροσκόπους και όσους έχουν Πλανήτες προσωπικούς στα παραπάνω ζώδια.

Ας δούμε το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός: Με τον Ήλιο βοηθητικό αυτό το διάστημα πρέπει να έρθετε σε επαφή με άτομα που θα σας εξελίξουν. Να δημιουργήσετε καινούργιος φίλους, να αφήσετε καινούργια πρόσωπα να σας κατευθύνουν. Αυτά θα σας μιλούν με άλλη γλώσσα, θα έχουν ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης και στο χέρι σας είναι αν τους ακολουθήσετε ή όχι. Μόνο να είναι καλύτεροι άνθρωποι από εσάς. Δώστε ένα τόνο εξωστρέφειας στη ζωή σας, και δώστε βάση στην απόκτηση δημοφιλίας.

Ταύρος: Εσείς καλείστε να βάλετε νέους ορίζοντες στην ζωή σας. Αυτοί έχουν κυρίως επαγγελματικό περιεχόμενο και αφορά καινούργια πρόσωπα και καινούργιες ιδέες. Ναι είστε πρακτικοί, αλλά μπορεί κάποιος άλλος που έρχεται τώρα δίπλα σας να είναι πιο έξυπνος, γιατί να μην τον εκμεταλλευτείτε. Μπορείτε όμως και εσείς να δώσετε καινούργιες τεχνικές στο επαγγελματικό σας μέλλον που θα έχουν σχέση με την διαφήμιση και το διαδίκτυο. Και βέβαια οργανωθείτε πάνω σε καινούργιες βάσεις της Νέας Εποχής.

Δίδυμος: Οι έντονοι ρυθμοί μεταφέρονται με ότι έχει να κάνει με τα ταξίδια, κυρίως μακρινά, αλλά και συναναστροφές με άτομα του εξωτερικού. Το εξωτερικό εδώ σχετίζεται με πολλές εναλλακτικές από εύρεση μιας εργασίας, έως την γνωριμία με ένα άτομο από το εξωτερικό για τα άτομα του γυναικείου φύλου, που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο. Παράλληλα στροφή προς τις σπουδές με αντικείμενα που σχετίζονται με την Αστρολογία, την αναζήτηση και την φιλοσοφία.

Καρκίνος: Εσείς θα ασχολείστε με τα χρήματα όλο αυτό το διάστημα. Έξοδα αρκετά, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομιές, μεταβιβάσεις ακινήτων και χρήματα του / της συζύγου. Εδώ χρειάζεται να βρείτε καινούργιες πηγές εσόδων και να καλυτερεύσει και η ψυχολογία σας, μέσα από επαφή με ανθρώπους κύρους και οικονομικής επιφάνειας, που θα σας προτείνουν λύσεις.

Λέοντας: Ο Ήλιος στο απέναντι ζώδιο, σας κάνει να έχετε στρέψει τα φώτα προς τους άλλους. Επειδή είναι κυβερνήτης σας ο Ήλιος του δίνετε αρκετή σημασία, καθώς σας φέρνει σε επαφή με άλλους που έχουν πολλές ιδιότητες. Είτε πρόκειται για σχέσεις, ζητήματα γάμου, συνεργάτες και συνεταίρους. Θα γνωρίσετε διαφορετικούς ανθρώπους που έχουν να σας πουν πολλά, όσο αφορά το στυλ της διαφορετικότητας των ιδεών. Αυτές οι γνωριμίες έχουν μέλλον, αν καταλάβατε ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι θέλουν και μια δόση ελευθερίας.

Παρθένος. Εσείς δίνετε αυτό το διάστημα σημασία στην εργασία αλλά και στην υγεία σας. Όσο αφορά το πρώτο, άνθρωποι του εργασιακού σας περιβάλλοντος θα έχουν διαφορετικές ιδέες και αυτό θα σας δημιουργεί ενστάσεις. Αυτοί έρχονται να αλλάξουν κάποια δεδομένα που μέχρι τώρα τα θεωρούσατε ως δόση σιγουριάς. Όσο αφορά τα ζητήματα υγείας να προσέχετε τις διαφορετικές μεταβολές της διάθεσης, μια νευρικότητα και προβλήματα του κυκλοφορικού.

Ζυγός: Πολύ ευνοϊκό διάστημα για να βρείτε ένα / μια ερωτικό σύντροφο ή να αλλάξετε τους ρυθμούς της παρούσας σχέσης. Μπορείτε να διασκεδάσετε παραπάνω, να συμμετέχετε σε εκδηλώσεις πάσης φύσεως και να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Η ενασχόληση με τα παιδιά σας ευνοείται αυτό το διάστημα, παρόλο που μπορεί να δημιουργήσουν ένα κλίμα που πολλές φορές θα συγκρούεται με τα θέλω σας. Μικρά παιδιά είναι όμως και επαναστατούν.

Σκορπιός. Ζορίζουν λίγο τα πράγματα, καθώς η οικογένεια απορροφά μεγάλη ενέργεια ως προς την καθημερινότητα και των ελεύθερο χρόνο σας. Ζητήματα με τα πρόσωπα της οικογένειας, στενούς συγγενείς, ζητήματα ακινήτων ζητούν παραπάνω την προσοχή σας. Αυτό το κλίμα αντανακλάται και στην δουλειά σας που αισθάνεστε αρκετά πιεσμένη.

Τοξότης: Εσείς ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με πράγματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία. Αναπτύξετε και καινούργιες μεθόδους πάνω σε αυτή, ταξιδέψτε, μιλήστε και κάντε πράγματα που θα σας απορροφήσουν. Μη χάνετε χρόνο, ασχοληθείτε με σπουδές που έχουν σχέση με τον Υδροχόο ( αστρολογία, υπολογιστές ), προσέχετε στην οδήγηση και αναπτύξετε επαφές με συγγενικά σας πρόσωπα.

Αιγόκερως: Εσείς έχετε στρέψει τα φώτα πάνω στα οικονομικά σας. Ούτως ή άλλως είσαστε ένα ζώδιο που του αρέσει ο προγραμματισμός και τώρα ήρθε ένα άλλο πεδίο να αναπτύξετε. Πως θα βγάζετε χρήματα πιο εύκολα, με ποιους ανθρώπους θα συναλλάσσεστε και ποιες ιδέες σας ακολουθούν που ρυθμίζουν διαφορετικά το οικονομικό σας περιβάλλον και εσείς αποκτάτε καλύτερη οικονομική ασφάλεια. Η οποία θα σας βοηθήσει στο να πετύχετε και καλύτερη συναισθηματική εξασφάλιση.

Υδροχόος: Όλα τα φώτα πάνω σας όλο αυτό το διάστημα με τον Ήλιο στο ζώδιο σας. Εκεί που έχετε τον Ήλιο σας ( σε οίκο ), πρέπει να δώσετε την απαιτούμενη προσοχή. Μην ξεχνάτε ότι αρχίζει η προσωπική σας χρονιά και η Ηλιακή Επιστροφή που σας ακολουθεί μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας πρέπει να δώσει νέα πρόσωπα, ξεκινήματα, ιδέες και πράξεις. Παρότι ο Ήλιος δεν είναι στην καλύτερη θέση στο ζώδιο σας, μπορεί να γίνεται " επαναστάτες με αιτία ".


Ιχθύς: Χρόνος προετοιμασίας για την άφιξη του Ήλιου σε ένα μήνα στο ζώδιο σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βγάλετε στην επιφάνεια τα " κακώς κείμενα " και να τα πολεμήσετε αφού πρώτα καταλάβετε τι φταίει. Κρυφοί εχθροί τώρα θα εμφανιστούν, δύσκολοι άνθρωποι θα θέλουν να σας συμβουλεύσουν, αγωνίες και άγχη θα ζορίσουν. Από την άλλη, καιρός για ενδυνάμωση του οργανισμού και του πνεύματος και ενασχόληση με καλλιτεχνικές δημιουργίες.



                                                   ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
                                              Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου