Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Αφροδίτη στον Υδροχόο 01/02 - 25/02

 Μία πιο ανάλαφρη εποχή, καθώς η μετακίνηση της Αφροδίτης σε ένα ζώδιο που υπηρετεί την ελευθερία μέχρι και της 25/02, έχει αυτό το προορισμό. 
Εδώ επιζητά ένα διαφορετικό κλίμα που φέρνει, ενθουσιασμό, ελευθερία κινήσεων και ανεξαρτησία ως προς την επιλογή.

Δεν υπηρετεί την μόνιμη κατάσταση, αλλά θέλει να βρει το διαφορετικό.
Αν είσαι ελεύθερος τότε έρχεται στο ξαφνικό ο έρωτας που σε αναστατώνει στην αρχή και μετά προσπαθείς να τον διαχειριστείς.
Σε στέλνει " στους ουρανούς " στην αρχή, νομίζεις πως ανακάλυψες το παράδεισο, στην πορεία ανακαλύπτεις ότι έρωτας και παράδεισος δεν πάνε μαζί.
Τουλάχιστον ζήσε ένα έρωτα ελεύθερο χωρίς περιορισμούς, ολίγον έως πολύ ανατρεπτικό από τα συνήθη. Στο ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός η Αφροδίτη νιώθει την ελευθερία, ερωτεύεται αυτόν που " γουστάρει ", χωρίς να εξετάσει ηλικία, κοινωνική κατάσταση, ερωτική διαμόρφωση.
Αν βρίσκεσαι σε γάμο τότε είσαι επιρρεπής σε παράλληλη σχέση, σε οτιδήποτε προκλητικό. Ο Ουρανός αρέσκεται στο να σου φέρνει πρόσωπα μέσω φίλων ή από το διαδίκτυο, οπότε " ανάβει τα αίματα ", δημιουργεί περιστασιακή απόλαυση, αισθάνεσαι το ψεύτικο παράδεισο και γυρνάς ύστερα στην σιγουριά του έγγαμου βίου.
Μια περιπέτεια λοιπόν?
Κάπως έτσι, για τα ζώδια του Υδροχόου, Ζυγού, Διδύμων, ενώ η διέλευση επηρεάζει και τους Κριούς, Λέοντες και Τοξότες. Όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια, είτε Αφροδίτη στον Υδροχόο, είτε " ουράνια " στοιχεία στο χάρτη τους, επίσης επηρεάζονται.
Όσο αφορά τα οικονομικά που επίσης επηρεάζει η Αφροδίτη, οι νέες ιδέες, η δεκτικότητα στην αλλαγή και η καινούργια εξερεύνηση των δυνατοτήτων είναι ο μοναδικός δρόμος που πρέπει να ακολουθηθεί για να υπάρξουν αποτελέσματα.

Οι όψεις της Αφροδίτης στην διέλευση στον Υδροχόο:
Η Αφροδίτη 07/02 θα σύνοδο με τον Κρόνο. Μπορεί να φέρει ένα έντονο τσακωμό, είτε ένα '' ψυχρό '' έρωτα με προβλήματα.
Η Αφροδίτη στις 07/02 θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό. Μπορεί να φέρει ένα έντονο τσακωμό, είτε ένα μεγάλο έρωτα με προβλήματα.
Η Αφροδίτη στις 11/02 θα κάνει σύνοδο με το Δία φέρνοντας το νέο έρωτα έρωτα που τον φέρνει η τύχη. Επίσης καινούργια οικονομικά όνειρα.
Η Αφροδίτη στις 13/02 θα κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή δημιουργώντας το κενό για την επιστροφή ενός παλιού έρωτα.
Η Αφροδίτη στις 20/02 θα κάνει σύνοδο με τον Άρη φέρνοντας το συγκρουσιακό έρωτα με την '' κραιπάλη '' στο γρήγορο σεξ.



                                                                
       ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ 
ΑστροΨυχολόγος                                             




                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου