Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Υδροχόος. Ουράνια συμπεριφορά


Το ενδέκατο κατά σειρά ζώδιο είναι ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ. 
Με κυβερνήτη τον ΟΥΡΑΝΟ και τον ΚΡΟΝΟ στην παραδοσιακή αστρολογία είναι ο Επαναστάτης του ζωδιακού.Η αγάπη του για την ελευθερία, την πρωτοπορία, τις μοντέρνες ιδέες, την ανεξαρτησία, την πρωτοτυπία, τον ιδεαλισμό, τις φιλίες, τις εταιρείες, τις κοινότητες, την πολιτική, τις μοντέρνες επιστήμες τον καθιστούν το πιο εξωστρεφή ζώδιο του κύκλου.
Ο Υδροχόος επιζητά το δικό του χώρο να εκφραστεί, να δώσει καινούργιες κατευθύνσεις, να φέρει τα πάνω κάτω στις καθεστωτικές αντιλήψεις και στα λιμνάζοντα νερά της πεπατημένης σκηνής. Δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε συναισθηματικά δέσμιο των αναστολών μας και της παθητικής αγάπης, αλλά χρειάζεται τα κίνητρα και τα πρωτόγνωρα ένστικτα συναισθηματικής ολοκλήρωσης. 
Έχει την κατεύθυνση της μονιμότητας των σταθερών ζωδίων, αλλά στην αέρινη μορφή, αφού ζητά την απόσταση από την συναισθηματική υπερβολή. Για να υπάρξει η συμβίωση εδώ πρέπει ο άλλος να αντιληφθεί πως εδώ λειτουργεί η '' Ουράνια συμπεριφορά '' που τον θέτει να κινείται συνεχώς ανάμεσα σε ενδιαφέροντα, φίλους, ομάδες, εταιρείες, πολιτικές αναζητήσεις, εξωκόσμιες αναφορές.
       Ένας επαναστάτης απέναντι στο καθετί, μια τρεχούμενη πηγή εμπνεύσεων και προφητικών εξάρσεων, μια άλλη κινητήριος δύναμη του ανθρώπινου σώματος και μυαλού.
Η πονηριά συμπλέει με την εξυπνάδα, μια πρωτοτυπία που γίνεται οδηγός σε μια άλλη κατεύθυνση οραμάτων και πραγματικών καταστάσεων, κάνοντας το να επιτυγχάνει εκεί που οι άλλοι χρειάζονται παραπάνω γνώση και προσπάθεια.
Όταν πάρει το λάθος δρόμο της συντηρητικής θεώρησης και του δεύτερου ρόλου τότε θα γίνει σκιά του εαυτού του, σε μια περιοριστική, μίζερη, ανίερη ζωή και θα έρθει κατά μέτωπο με το φάσμα της Κρόνιας διακυβέρνησης που οδηγεί στην κατάθλιψη και στην απομόνωση.
Ο δρόμος αυτός είναι η καταστροφή της ουράνιας λάμψης του και είναι μια αδηφάγος εσωτερικότητα, είναι η σαρκοφάγος των προσωπικών του πλεονεκτημάτων.
        Οι εργασίες που έχουν να δώσουν το καινούργιο τους ανήκουν ολοκληρωτικά και κυρίως όταν έρχονται σε επαφή με ηλεκτρονικά επαγγέλματα, εφευρέσεις, αστρολογία, πολιτική και ανακαλύψεις του σύγχρονου κόσμου.
        Το ηλεκτρομαγνητικό συμπαντικό πεδίο γειώνεται καλύτερα από τα άλλα ζώδια και για αυτό οι προφητικές και οι κοσμικές ιδέες του και λόγια του  γνωρίζουν το μετά πριν την ώρα του.
Η πρώτη τους σκέψη είναι η τελική και καθοριστική, είναι αυτή που τους δικαιώνει, είναι η αόρατη εντολή που τους δείχνει το αόρατο φως να εξηγήσουν τάχιστα εκεί που οι άλλοι χρειάζονται χρόνο και σκέψεις. Η ενέργειά του πρέπει να παραμένει αταλάντευτη μέχρι το βαθύ γέρας χωρίς συμβιβασμούς και οπισθοχωρήσεις που των διώχνουν μακριά από το συμπαντικό πεπρωμένο του.
       Το '' τρίτο μάτι '' είναι η αναφορά του.

Ας έρθουμε σε επαφή με την μετεξέλιξη του ανθρώπου πριν την ώρα του, ας μάθουμε πράγματα που θα είναι προμηνύματα για το μέλλον πριν την ώρα τους, ερχόμενη σε επαφή με τον επαναστάτη με αιτία ΥΔΡΟΧΟΟ.




ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου