Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Αριθμολογία της Ορκωμοσίας Μπάιντεν


 Το παράξενο της ορκωμοσίας για το νέο Πρόεδρο της Αμερικής έρχεται μέσα από την Αριθμολογία. Οι αριθμοί μας δίνουν τα δικά τους μηνύματα μια που έχουν σύνδεση με την ανώτερη δύναμη, μέσω της δόνησης, μέσω των αρμονικών και των ενεργειακών συχνοτήτων.

Ας δούμε τι συμβαίνει:

01/20/2021 = 8 ( Ημέρα Ορκωμοσίας )

Joseph Robinette Biden - 11/20/1942 = 8

Kamala Devi Harris - 10/20/1964 = 8 

Ο αριθμός 8 απολαμβάνει τη δύναμη αφού υπάρχει έλεγχος και υπευθυνότητα, δίνει αναγνώριση και οικονομικά οφέλη που δημιουργούν επέκταση και ανάπτυξη στην εργασία. Ο  8 είναι ο βασιλιάς του κάρμα και για αυτό τα όντα θερίζουν αυτό που έσπειραν. Η δύναμη είναι αυτό που χαρακτηρίζει το 8 ενώ δίνει ενθουσιασμό, σταθερότητα, ικανότητα μιας πλατιάς θεώρησης των πραγμάτων, καθώς επίσης και φιλοδοξία ως προς την επίτευξη των στόχων.
Έχει δυναμισμό ο οποίος χρειάζεται για να ξεπεράσει το οποιοδήποτε εμπόδιο και να φτάσει μέσω στην επιτυχία με υπομονή και επιμονή. Προχωρά μπροστά στην κορυφή, τα οποία λειτουργούν μόνο με σχέδια και ιδέες που έχουν δημιουργηθεί προοδευτικά.
Λέξεις κλειδιά είναι: Η δύναμη, η υπευθυνότητα, τα οικονομικά κέρδη, η σωστή χρήση της δύναμης και του μυαλού και η αναγνώριση.

8: ( Κρόνος και Λέων ). '' Ο Κρόνος σχετίζεται με τον αριθμό 8 και ο Λέων κυβερνά την 8η κλείδα, τη Δύναμη. Ο Κρόνος ωθεί την έκφραση του χειροπιαστού επιτεύγματος και αντιπροσωπεύει αυτούς που έχουν την αναγκαία αποφασιστικότητα και την πειθαρχία για να φτάσουν στην κορυφή του τομέα που επέλεξαν. Ο Λέων βελτιώνει την υπερβολική μελαγχολική διάθεση και χαρίζει μία ευδιάθετη αύρα και μεγαλώνει την αποδοχή των ευθυνών, όπως επίσης και την ικανότητα να κυβερνά κανείς με βασιλικό τρόπο. Τα άτομα του αριθμού 8 έχουν την δυνατότητα να καταλαμβάνουν υψηλά διοικητικά αξιώματα. Διαθέτουν τεράστια αποθέματα ενεργητικότητας και μπορούν να την χρησιμοποιούν όταν η πίεση αυξάνει. '' 

FAITH JAVANE / DUSTY BYNKER 

ΠΗΓΗ:  '' Αριθμολογία '' . Εκδόσεις Δίδυμοι

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου