Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Ουρανός στο Ταύρο. Προβλέψεις Ζωδίων

 Για να δούμε τι προκαλεί η μετακίνηση του Ουρανού στον Ταύρο για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο ξεχωριστά.
Να υπενθυμίσουμε ότι εκεί που κάνει διέλευση ο Ουρανός - δηλαδή ο οίκος - εκεί θα έχουμε και τις μεγάλες αλλαγές. Αν αντισταθούμε, αν δεν τις θέλουμε, αν είμαστε απροετοίμαστοι, αν είμαι όλο Γη, αν δεν μας αρέσει το καινούργιο, τότε ο Ουρανός θα " αποφασίσει μόνος του " κάνοντας τα ζητήματα που σας αφορούν πιο δύσκολα και απαιτητικά και απρόβλεπτα...


Κριός: Αλλάζει το οικονομικό πλαίσιο του μέχρι τώρα, αλλάζουν οι συνθήκες διαβίωσης, μισθού από εργασία, το συναισθηματικό υπόβαθρο. Όσο αφορά τις υποχρεώσεις ως προς τους τρίτους, δάνεια, οφειλές, κληρονομιές, ψυχολογική πορεία, σεξουαλική ζωή θα υποστούν αλλαγές ως άποψη και πράξη.
Θα μου πείτε χρήμα και σεξ και ψυχολογία συμβαδίζουν? Απόλυτα, σύμφωνα με τα κοινωνικά πρότυπα που ακολουθούμε. Αυτό δεν σημαίνει κατά ανάγκη κακό, αν υπάρχει ισορροπία ως προς την αποστολή. Ετοιμασία λοιπόν για οικονομικές αλλαγές, όχι με εύκολο τρόπο, με δυσκολία και προσπάθεια.
Η συμβουλή μου είναι, να ακολουθήσετε την φύση του Πλανήτη Άρη, αντιμετωπίζοντας τα πράγματα με δυναμικό τρόπο και ενεργητική προσπάθεια.

Ταύρος: Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα καθώς ως ζώδιο της Γης δεν σας αρέσουν οι αλλαγές. Ο Ουρανός που είναι σε δύσκολη θέση στο ζώδιο σας, θα σας κάνει " την ζωή δύσκολη ". Όποιοι θα είναι έτοιμοι για τις αλλαγές θα μπορέσουν τα βρουν το βηματισμό τους στην Νέα Εποχή του Ουρανού μέχρι το 2026.
Που θα γίνουν οι αλλαγές? Σε εσάς προσωπικά, στο πως σας βλέπουν οι άλλοι, στην εμφάνισή σας, στις ιδέες σας. Αυτό τι θα επιφέρει? Νευρική υπερένταση, συγκρούσεις με τους άλλους, επαγγελματικές δυσκολίες, οικογένεια, γάμος, οικονομικά. Τόσα πολλά? Προσέξτε, ο Ουρανός αλλάζοντας το πως βλέπετε τον εαυτό σας, σας κάνει να αναπροσαρμόζεται τις ιδέες σε όλα τα άλλα. Και όλα τα άλλα θα αλλάξουν.
Ο φόβος των αλλαγών, η πίστη στο προηγούμενο, η προσήλωση στο παρελθόν, η παραμονή στο τώρα, είναι αδιέξοδα.
Προτείνω σταθερά βήματα αλλαγών, πίστη ότι το καινούργιο είναι καλύτερο από το παλιό, δοκιμή στο διαφορετικό και σωστή ετοιμασία.

Δίδυμος: Ο Ουρανός κινείται στον 12ο οίκο!!! Κρυφές αλλαγές, σκοτεινές συναλλαγές, απόκρυφες σκέψεις, απρόβλεπτοι εχθροί, θέματα υγείας με ξαφνικό τρόπο, δυσκολίες στο εργασιακό χώρο  και κρυφές σχέσεις που προκαλούν, εμφανίζονται ξαφνικά και δημιουργούν ζητήματα. Όλα αυτά μη σας φοβίζουν υπερβολικά καθώς ως ζώδιο του Αέρα πρέπει να σκεφτείτε λίγο έξυπνα. " Γιατί να υποστώ όλα αυτά, αφού μπορώ να το παίξω και αλλιώς "!!!
Στροφή στην αναζήτηση, ψυχολογία, συγγραφή, εναλλακτικά, αστρολογία, καλλιτεχνικά, επαφή με την φύση και την θάλασσα, ξαφνικός έρωτας. Όλα δεν είναι ιδανικά, όλα δεν είναι εύκολα, απλώς η προσαρμογή πιο εύκολη.

Καρκίνος: Σας αρέσει η προβολή? Να ανοίγεστε σε φίλους, ομάδες, εξωστρέφεια, χαρά, δημιουργία, έρωτα, παιδιά, ταλέντα? Όλα αυτά είναι χαρούμενα μια που το εξάγωνο φέρνει ευκαιρίες. Είναι πολύ αναγκαίο και χαρούμενο γεγονός, καθώς από το 2008 οι Πλανήτες Πλούτωνας και Ουρανός σας έφεραν αρκετές δυσκολίες. Αυτό που χρειάζεται είναι να αφήσετε τις εξελίξεις να σας οδηγήσουν, να σας δώσουν την δυνατότητα να φύγετε από την ανασφάλεια και το παρελθόν και να κοιτάξετε το μέλλον με ματιά δημιουργίας και εξέλιξης.
Και κάτι ακόμα που θα σας χαροποιήσει. Όλα αυτά θα σας φέρουν και χρήματα.

Λέων: Η αλλαγή επαγγέλματος, κοινωνικής τάξης, οικονομικής ασφάλειας, οικογένειας, ακινήτων είναι δεδομένη. Στην καλύτερη περίπτωση να υπάρξει ένα " τράνταγμα " σε όλα αυτά. Όμως δεν πρέπει ο εγωισμός να σας εγκαταλείψει ή να σας βρεθεί εμπόδιο.
Η επέκταση και η καταξίωση σας γεμίζει και η προετοιμασία για την αλλαγή είναι το παν. Μην ξεχνάτε ότι είστε ζώδιο της Φωτιάς που οι δυσκολίες σας εξιτάρουν σε όσους αντέχουν να αλλάζουν περιβάλλον επιτυχίας.
Δώστε και προσοχή στο γάμο σας, κυρίως για τις κυρίες του ζωδίου, καθώς και ζητήματα υγείας. Είναι η σειρά του Σταθερού Σταυρού να υποστεί δυσκολίες και να πάρει δύσκολες αποφάσεις, η ζωή μεταβάλλεται διαρκώς και επιβάλλεται η προσαρμογή.

Παρθένος: Πολύ θετική η θέση του Ουρανού για εσάς. Μην χάσετε ευκαιρίες στο να ταξιδέψετε, να σπουδάσετε, να κάνετε επάγγελμα που να σχετίζεται με το εξωτερικό, να φύγετε για το εξωτερικό. Έχει όμως και άλλα! Επικοινωνία, συγγραφή , νέες τεχνολογίες, δικαστήρια, νόμοι και ανοίγματα σε " άλλους κόσμους " πιο φιλοσοφικούς και θρησκευτικούς.
Νομίζω ότι έχετε μοναδική ευκαιρία να πετύχετε οτιδήποτε εσείς επιθυμείτε, αν αποφασίσετε να σηκωθείτε από την παραμονή σε ένα " γήινο και σταθερό περιβάλλον χωρίς αλλαγές " και να προσαρμοστείτε στο " ότι αλλάζει, δεν χάνει ".

Ζυγός: Αλλάζουν ότι αφορά τα οικονομικά κυρίως αυτά που αφορούν χρέη, δάνεια, υποχρεώσεις σε τρίτους, κληρονομιές. Όλα αυτά επηρεάζουν και τα προσωπικά σας οικονομικά και τα πράγματα περιπλέκονται. Πρέπει με το έξυπνο μυαλό σας να βρείτε νέες πηγές εισόδων, καινούργια επαγγέλματα που σας προσφέρουν καλύτερες οικονομικές δυνατότητες.
Οι απόψεις γύρω από την σεξουαλική ζωή θα αλλάξει, ακολουθώντας καινούργιους τρόπους σεξουαλικής απελευθέρωσης. Περίοδοι χωρίς ταμπού και ψυχολογικές αποκλίσεις και καταστάσεις ψυχολογικού χάους.

Σκορπιός: Εδώ έχουμε ανατροπές και επικίνδυνες καταστάσεις. Διαζύγιο, καινούργιος έρωτας, καταστάσεις χάους στο γάμο, αδιέξοδα. Το θέμα δεν είναι οι αλλαγές. Το θέμα είναι οι αντιδράσεις σας. Θα είναι ζήλια, μίσος, κτητικότητα, φαντασία του χάους, επιθετικές ενέργειες? Νομίζω ότι ο συμβιβασμός με τις αλλαγές, η μη άρνηση του χρόνου και της εξέλιξης, ότι όλα έχουν ένα τέλος, είναι ένας έντιμος συμβιβασμός. Το θεωρώ ως την καλύτερη λύση, πριν καταστρέψετε τον εαυτό σας και τους άλλους.

Τοξότης: Εσείς θα έχετε αλλαγές στην εργασία σας, κυρίως όσοι είστε υπάλληλοι δημόσιοι ή ιδιωτικοί. Οι βαλτωμένες καταστάσεις και οι αδιέξοδες καταστάσεις στο εργασιακό χώρο, πρέπει να υποστούν την ηθελημένη αλλαγή. Αφού πιστέψετε ότι κάθε αλλαγή είναι για καλό, αφεθείτε σε νέες τεχνολογίες και επαγγέλματα της Νέας Εποχής. Μπορείτε να αλλάξετε και την επιχείρηση που διοικείται ή δουλεύετε με πιο μοντέρνους ρυθμούς λειτουργίας. Ένα άλλο ζήτημα είναι η υγεία σας, όπου θα εμφανιστούν ξαφνικά νέα θέματα με αυτήν και πρέπει να προσέξετε. Εφαρμόστε εναλλακτικές μεθόδους ίασης και προσέξτε την ψυχολογία σας.

Αιγόκερως: Πολύ θετική διέλευση για όσους από εσάς ακολουθούν τους " ουράνιους τρόπους ". Ένας έρωτας, μία παράλληλη σχέση , ένα παιδί, ένα ταλέντο, ένα χόμπυ, διασκέδαση, όλα αυτά είναι πολύ ελπιδοφόρα αρκεί να τα βλέπετε έτσι. Πρέπει μαζί με την επαγγελματική σας προσήλωση, να στραφείτε και προς τα παραπάνω, γιατί και θα σας δώσουν χαρά αλλά και θα αυξήσετε την δημοφιλία σας και την εξωστρέφεια σας. Μετά από τόσα χρόνια πίεσης, ήρθε η ώρα της προσωπικής απελευθέρωσης.

Υδροχόος: Αλλαγές σε οικογένεια, ακίνητα, τόπος κατοικίας, θέματα με μητέρα και γενικά αλλαγές και σε εργασία και χώρους εργασίας. Όλα αυτά θα γίνουν με ξαφνικό τρόπο και μάλιστα σε καταστάσεις που δεν θα τις ελέγχεται. Το θετικό είναι ότι σας πάνε οι αλλαγές, σας αρέσει η καινούργια κατάσταση που προκαλεί, όμως για όσους δεν παραμένουν δέσμιοι του τώρα. Όλα αυτά θα έχουν και αντιξοότητες και μάλιστα ορισμένα διαστήματα σαν να " χάνεται η γη κάτω από τα πόδια σας ".

Ιχθύες: Αλλαγή περιβάλλοντος, σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια, καινούργιες επικοινωνιακές περγαμηνές, μοντέρνες ιδέες και έξυπνο μυαλό. Να μην ξεχνάτε ότι ο Ουρανός στον Ταύρο κάνει καλή όψη οπότε περιμένετε θετικές εντυπώσεις. Προσοχή σε υπερένταση, τσακωμούς, νεύρα, ατυχήματα. Περίοδος που θα αλλάξετε το αυτοκίνητo σας, διαλέγοντας καινούργια τεχνολογία. Μην αφήνετε ταξίδια κοντινά και μακρινά και γνωριμίες μέσω Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου