Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Ετήσιες Προβλέψεις 2023. ΖΥΓΟΣ


 Το 2023 για τους Ζυγούς μπαίνει σαν μία χρονιά η οποία θα είναι πιο ξεκούραστη σε σχέση με τις προηγούμενες. Αυτό οφείλεται στο ότι κάποιοι πλανήτες αναχωρούν σε άλλα ζώδια με αποτέλεσμα να σας αλλάζουν και την ψυχολογία αλλά και στο να πάρετε ένα δρόμο πιο διαφορετικό.

Το πρώτο τρίμηνο ξεκινά με τον Κρόνο να επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων του Ζυγού από το φιλικό ζώδιο του Υδροχόου. Αυτός σας δημιουργεί μία άλλη αίσθηση όσο αφορά τον έρωτα, τη διασκέδαση και τις απολαύσεις.
Ζητήματα θα υπάρξουν με ένα παιδί το οποίο βέβαια θα έχει ευχάριστα χαρακτηριστικά, είτε μπορεί να προχωρήσει σε ένα γάμο ή σε μία επαγγελματική επιτυχία.
Στο τομέα της αγάπης εκεί καλείστε να κάνετε συντηρητικά βήματα. Βήματα ουσίας και να προσέξετε την ουσία του ερωτικού σας συντρόφου, όσο αφορά το άξιακό του μοτίβο μέσα στο κοινωνικό γίγνεσθαι.
Αργότερα ο Κρόνος από το Μάρτιο και για τα επόμενα δυόμισι χρόνια θα μετακινηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζοντας βασικά τους τομείς της εργασίας και της υγείας.
Το εργασιακό σας περιβάλλον θα αλλάξει, οι εργοδότες θα γίνουν πιο απαιτητικοί, θα υπάρξουν κάποιες τριβές όσο αφορά τον άξονα των συνεργατών σας, αλλά με υπομονή και επιμονή μπορείτε να σταθεροποιηθείτε επαγγελματικά κάπου, αφού δουλέψετε παραπάνω.
Στα ζητήματα της υγείας ο Κρόνος θέλει προσοχή μια που θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων οπότε να προσέχετε τα ψυχοσωματικά, ζητήματα με τον σκελετό, τα δόντια, τα γόνατα, τα πέλματα κυρίως το πρώτο δεκαήμερο.
Είναι ένα διάστημα το οποίο χρειάζεται ξεκούραση και δεν πρέπει να κάνετε υπερβολές και να έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σας χωρίς να του δίνετε τις ανάλογες βιταμίνες ή να τον προσέχετε λίγο παραπάνω κάνοντας τακτικά τσεκ-απ.

Ο Δίας το πρώτο πεντάμηνο στο αντίθετο ζώδιο του Κριού σας παρέχει όλες τις πρωτοβουλίες στο να δημιουργήσετε μία καινούργια σχέση ή να διακόψετε μία προηγούμενη με όσο γίνεται καλύτερο τρόπο.
Όσοι θέλετε να προχωρήσετε σε ένα γάμο μπορείτε κάλλιστα να το κάνετε εφόσον έχει καλά πατήματα και δεν υπάρχει μία ουτοπική κατάσταση. Επίσης και οι αδέσμευτοι μπορούν να βρουν το ταίρι τους.
Ευνοούνται συνεργασίες, οι επαφές με τους άλλους, θα είστε πιο ανοιχτοί και θα έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να παίξουν ένα θετικό ρόλο στη ζωή σας, είτε είναι συνεργάτες - σύντροφος.
Μετά ο Δίας μετακινείται στο ζώδιο του Ταύρου όπου θα είναι μαζί και ο Ουρανός οπότε χαράς ευαγγέλια για εσάς τους Ζυγούς μια που αυτοί οι δύο πλανήτες θα σας προσφέρουν χρήματα.
Χρήματα από άλλες πηγές εκτός της εργασίας σας που δεν τα περιμένατε. Χρήματα που έρχονται από τύχη και για αυτό σας διευκολύνει στο να κάνετε κινήσεις οι οποίες θα είναι όσο γίνεται πιο τυχερές στην εξασφάλιση του χρήματος. Μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο, να τακτοποιήσετε μία ρύθμιση, να έχετε απολαβές από το δημόσιο, από συντάξεις, να υπάρξει μία αγοραπωλησία ενός ακινήτου, μία κληρονομιά, μία αύξηση του εισοδήματος του συζύγου ή της συζύγου.

Αυτά τα προσφέρει προσφέρει ο Δίας και ο Ουρανός και ο βέβαια ο πλανήτης Ουρανός για το τέλους δευτέρου - αρχές τρίτου δεκαημέρου σας κάνει να έχετε ξαφνικές αποφάσεις πάνω στα οικονομικά σας, να έρχονται ευχάριστα γεγονότα που να σας ξαφνιάζουν.
Αφού έρθουν τα παραπάνω χρήματα καταλαβαίνετε ότι το επόμενο που πρέπει να ρυθμίσετε είναι την ψυχολογία. Όπως επίσης και μία διαφορετική προσέγγιση όσο αφορά τη σεξουαλικότητα, που μπορεί να είναι κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ ή κάτι που αυτή τη στιγμή το θεωρείτε βαρετό και θέλετε να το αλλάξετε.

Ο Πλούτωνας κάνει την πρώτη εισχώρηση στο ζώδιο του Υδροχόου από το Μάρτιο έως τον Ιούνιο, μία δοκιμαστική περίοδος για εσάς τους Ζυγούς των πρώτων ημερών και σηματοδοτεί μία μεγάλη πορεία που θα κρατήσει τα επόμενα 20 χρόνια επηρεάζοντας όλα δεκαήμερα του ζωδίου.
Είναι μία στιγμή η οποία θα σας προσθέσει ένα παραπάνω κεφάλαιο στη ζωή σας ο Πλούτωνας. Θα νιώσετε πιο δυνατοί, θα πάρετε μεγαλύτερες πρωτοβουλίες και βέβαια θα κάνετε τις αναγκαίες αλλαγές και μεταμορφώσεις που θα σας οδηγήσουν σε ένα δρόμο ανανέωσης.
Αυτή η ανανέωση μπορεί να επέλθει από ένα ερωτικό σύντροφο, μέσα από ένα παιδί ή να αλλάξετε τη δομή σας όσο αφορά το πώς βλέπετε το δικό σας μέλλον μέσα στο κοινωνικό περίγυρο.
Μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα παιδιών, να κάνετε ένα παιδί αν το θεωρείτε απαραίτητο ότι θα σας δώσει παραπάνω χαρά, όπως επίσης θα υπάρξουν γεγονότα πολύ θετικά όσο αφορά ζητήματα με τα παιδιά σας.
Βέβαια θα εξακολουθεί και μέσα στο 2023 να επηρεάζει τις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας με πίεση σε ζητήματα οικογένειας, ακινήτων και συναισθηματικής ασφάλειας. Θα υπάρξουν απώλειες, θα πιεστείτε αρκετά μέχρι ο Πλούτωνας να σας φέρει ενώπιον μίας αναγέννησης, έστω και μέσα στη δυσκολία και στο κενό.

Ένα άλλο σημαντικό γεγονός που θα απασχολήσει εσάς τους Ζυγούς είναι η αλλαγή των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Ζυγού / Κριού. Για τα επόμενα περίπου δύο έτη καλείστε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του εαυτού σας, να πάρετε δυνάμεις, να στηριχτείτε στα πόδια σας και να βρείτε λύσεις.
Και βέβαια αφού τακτοποιήσετε τα του οίκου σας πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας προς τους άλλους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε μία συνεργασία, να φτιάξετε ένα περιβάλλον πολύ θετικό στη σχέση σας, να κάνετε ένα γάμο, μία συνύπαρξη και να προχωρήσετε προς το μέλλον.
Να βρείτε τις λύσεις που χρειάζονται για να καλυτέρευσε τε το μέλλον, το δικό σας μέλλον. Να ξεφύγετε από τα κατάλοιπα του παρελθόντος και έτσι να εισέλθει ένα άλλο άτομο στη ζωή σας το οποίο μπορεί να σας προσφέρει μία εξέλιξη, η οποία θα είναι πραγματικά δημιουργική και επιτυχής.

Ο Άρης πραγματοποιεί περιοδεία στον τομέα της καριέρας και της ζωής σας στα τέλη Μαρτίου έως τα μέσα Μαΐου, οπότε αμέσως μετά την είσοδο του Κρόνου στον εργασιακό σας τομέα, και αυτό μπορεί να σας κάνει πιο φιλόδοξους, πιο ώριμους για επιτυχία και μπορείτε να φτάσετε σε νέα ύψη ή να πετύχετε τον βηματισμό σας με κάποιο τρόπο. Μπορεί να δώσετε περισσότερη προσοχή στους στόχους και τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας και να είστε πειθαρχημένοι με την ενέργειά σας. Μπορείτε να κάνετε καλές εντυπώσεις στα σωστά άτομα και μπορείτε να επιτύχετε κάποια θέση ή να λάβετε αναγνώριση.

Αυτή η περίοδος έρχεται με τον κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, ανάδρομη στον Λέοντα, από τις 22 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου, και αυτό μπορεί να σας απορρίψει με έναν διακριτικό τρόπο με την Αφροδίτη να είναι ο κυβερνήτης σας. Στον Λέοντα, αυτό μπορεί να επικεντρωθεί στους φίλους και τα όνειρά σας, επομένως μπορεί να έχετε πρόβλημα να τα πηγαίνετε καλά με φίλους και γνωστούς και να αμφισβητείτε τα όνειρά σας ή να τεμπελιάζεστε γι' αυτά. Προσπαθήστε να μην αφήσετε το πείσμα να εμποδίσει τις λύσεις. Να είστε ανοιχτοί και ευέλικτοι. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους, παλιές ομάδες, παλιούς εραστές και παλιά όνειρα.

Αυτό μπορεί να πάρει μεγάλη ώθηση με μια Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας στις 14 Οκτωβρίου και μπορεί να σας παρουσιαστεί μια μεγάλη νέα ευκαιρία για την οποία είστε ενθουσιώδεις ή να ξεκινήσετε μια νέα αρχή που είναι εξαιρετικά συναρπαστική και εμπνευσμένη. Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για κάτι μεγάλο και νέο, γι' αυτό αξιοποιήστε το στο έπακρο.


ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου