Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Ετήσιες Προβλέψεις 2023. ΚΡΙΟΣ


 
Το ωροσκόπιο του Κριού για το 2013 προβλέπει μία χρονιά η οποία θα έχει επιτυχία και αλλαγή προς το καλύτερο, κυρίως στο πρώτο πεντάμηνο με την μετακίνηση του Δία από τις 20 Δεκεμβρίου 2022 στο ζώδιό σας και παραμένοντας έως τις 16 Μαΐου.
Aναπτύσσεται τις φιλοδοξίες σας, έχετε επιχειρηματικές επιτυχίες και μία ενέργεια για δημιουργία και ανάπτυξη.

 Άλλη σημαντική μετακίνηση είναι ο Κρόνος ο οποίος το Μάρτιο φεύγει από τον Υδροχόο που είναι φιλικό προς εσάς ζώδιο και θα περάσει στους Ιχθείς και στο 2023 φέρνει μία πίεση για το πρώτο δεκαήμερο του Κριού. Αφορά ζητήματα που σχετίζονται με την μέχρι τώρα ζωή του, πως την έχει διαμορφώσει και σε τι κατάσταση βρίσκεστε από ψυχολογικό πεδίο.
Χρειάζεται μία προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους καθώς θα υπάρχουν σκληροί ανταγωνιστές πίσω από την πλάτη σας, να δώσετε μεγάλη σημασία στην υγεία σας και βέβαια να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικές μεθόδους προσωπικής ρύθμισης της πίεσης που ο Κρόνος πάντα επιφέρει κυρίως σε επαγγελματικό πεδίο.

Βοήθεια θα προσφέρει και ο Δίας με τη μετακίνησή του από τον Μάιο στο ζώδιο του Ταύρου που θα αναπτερώσει το ηθικό σας προσφέροντας παραπάνω χρήματα κυρίως μέσα από την εργασία σας, όπως και μία σταθεροποίηση στην συναισθηματική σας ζωή.
Μπορείτε να δημιουργήσετε καινούργια πράγματα τα οποία και θα σας αποδώσουν χρήμα αλλά και σχέσεις οι οποίες θα έχουν μία σημασία για εσάς. Η δουλειά σας θα έχει αυξημένες απαιτήσεις, πρέπει να γίνετε πιο προσεκτικοί στην αντιμετώπιση των ζητημάτων και βέβαια να μην έχετε μία παθητική συμπεριφορά και μία απαίτηση από τις σχέσεις σας με τρόπο ο οποίος πολλές φορές μπορεί να ξεφεύγει από την επιθυμητή ευτυχία.

Ο Άρης είναι ανάδρομος, να μην ξεχνάτε ότι είναι ο πλανήτης που σας κυβερνά μέχρι τις 12 Ιανουαρίου και η χρονιά αυτή μπαίνει με ένα τρόπο καθαρά ερευνητικό καθώς υπάρχει μία δυσκολία στη συγκέντρωση, στο να κάνετε κάποια σχέδια.
Αργότερα όμως θα γυρίσει σε ορθή φορά και αυτό σημαίνει ότι παίρνετε πρωτοβουλίες, κυρίως στην ανάπτυξη καινούργιων δεξιοτήτων σε επικοινωνιακό πεδίο, να ασχοληθείτε με το διαδίκτυο και να ανοίξετε καινούργιους ορίζοντες που θα σας δώσουν καινούργιους νέους επικοινωνιακούς δρόμους επίτευξης και ξεκίνημα ενός καλύτερου επαγγελματικού και  οικονομικού πεδίου.

Η πρώτη ηλιακή έκλειψη συμβαίνει στο ζώδιό στις 20 Απριλίου μια που μετακινούνται οι Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Ζυγού / Κριού. Δείχνει ότι κάποια γεγονότα θα σας συμβούν τα οποία θα πρέπει να τους δώσετε ιδιαίτερη σημασία, να αναλάβετε δράση μια που δίνει νέα κίνητρα για την επίτευξη των στόχων σας.
Μία τέτοια ηλιακή έκλειψη είχε συνέβη το Απρίλιο 2004 οπότε μπορείτε να δείτε ιστορικά τα θέματα που σας απασχολούσαν εκείνο το χρονικό διάστημα για να πάρετε τις κατάλληλες βοήθειες.

Το τέλος του τρίτου δεκαημέρου έχουν ακόμα την επιρροή του Πλούτωνα και φέτος από τον Αιγόκερω και θα πιεστείτε κυρίως επαγγελματικά. Μπορεί να χάσετε μία θέση, μπορεί η υπάρχουσα δουλειά να σας δημιουργήσει μία αυξημένη πίεση, με αποτέλεσμα να μην αισθάνεστε καλά ψυχολογικά εντός της εργασίας σας ή αν έχετε ένα υποβιβασμό.
Πρέπει να σκεφτείτε καλύτερα τι είναι αυτό που είναι πιο προσιτό σε εσάς, ποια είναι η λύση που θα σας δώσει καλύτερη ψυχολογία και επίτευξη των στόχων σε ένα εργασιακό περιβάλλον που πράγματι θα σας γεμίζει.
Δεν θα φοβηθείτε, γιατί μπορεί να τελειώσει κάτι, αλλά δεν σημαίνει ότι ήρθε η καταστροφή. Απεναντίας θα σας αναπτερώσει να κάνετε μία αναγέννηση, μία μεταμόρφωση στην επαγγελματική σας ζωή και να ακολουθήσετε ένα νέο δρόμο όσο αφορά το μέλλον σας. Ο οποίος δρόμος εμπεριέχει ουσία, εμπεριέχει σχέδια και μία ανατροπή προς το καλύτερο όσο αφορά την πρόοδο την επαγγελματική και την κοινωνική.

Το οικονομικό ωροσκόπιο προβλέπει μια ευημερούσα χρονιά χωρίς τεράστια υλικά κέρδη και σπατάλες. Οι Κριοί είτε θα επενδύσουν σε κάποια επιχείρηση νωρίτερα και θα δουλέψουν πάνω σε αυτό, είτε δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τα σχέδια για το μέλλον. Το πρώτο εξάμηνο του 2023,  ξοδεύετε τα μεγαλύτερα ποσά για την επίλυση καθημερινών προβλημάτων ή για καλές διακοπές με την οικογένειά τους. Το ωροσκόπιο συνιστά να είστε προσεκτικοί στα προσωπικά κεφάλαια και αυτά που βρίσκονται στο πορτοφόλι σας. Ο Κριός κινδυνεύει όχι μόνο να χάσει τα οικονομικά του λόγω απατεώνων, αλλά και απλώς να τα σπαταλήσει σε λάθος πράγματα. Αυτό ισχύει και για τις επενδύσεις. Δυστυχώς, οι ριψοκίνδυνες επιλογές θα αποδειχθούν ασύμφορες για τους ανθρώπους του ζωδίου, αλλά οι συντηρητικές επενδύσεις θα αποφέρουν κάποιο κέρδος.

Ο Ποσειδώνας παραμένει στον τομέα που κυβερνά το υποσυνείδητό σας όλο το 2023 και δεν συνοδεύεται πλέον από τον Δία (βγαίνει στα μέσα Δεκεμβρίου 2022, άρα λίγο πριν ξεκινήσει το 2023). Ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα για λίγο και σας βοηθά να συνδεθείτε ήσυχα με το υποσυνείδητό σας, να αφήσετε το παρελθόν και να τερματίσετε παλιά ζητήματα. Η διαίσθησή σας μπορεί να παραμείνει ισχυρή, ειδικά αν εργαστήκατε για να την ενισχύσετε το 2022.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου